Márciusban jön a StarCraft 2: Heart of the Swarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A) Azért szidom a Blizzardot mer iszonyat nagyot kaszál, sikeres, és mint ilyet pofátlanul monopol helyzetben van az MMO-k terén pl.
😎 Azért szidom, mert nem tudtam a Diablo 3-at lerántani torrentrõl
C) Azért szidom, mert közel sem tudnak olyan minõségi termékekkel elõállni, mint korábban.
Utóbbiakhoz szólok, de tényleg hozzájuk, az A és B pontban ha valaki magára ismert és Bli$$-ezik meg ilyen agymenései vannak, inkább hagyja a kommentem figyelmen kívül.
Én a Diablo vonalat erõsítem, bár játszottam SC 1-2-t, meg Warcrafttal is, de a Diablo az én világom, errõl tudok nyilatkozni. Ami a StarCraftot illeti nekem az új játék számomra néhol túl sok a pofázás, 2 átvezetõ küldetés között egyszerûen
fárasztó már 😊 Ami a WoW-t illeti a Panda komolytalan így névre, a játék lehet jó, azt tudom, hogy a Warcraftos ismerõseim az elõzetes anyázások ellenére is imádják.
Na és akkor a Diablo 3-at illeti. Alapvetõen elég félkész játék lett kiadva, mármint ez a level 60-as sapka fájdalmas. De emlékezzünk már picit a D2-re. Ott is mennyit anyáztunk, ilyen gyenge-olyan gyenge, ment a hiszi. Iszonyat pici volt a ládánk, nem volt ma ezért szenvedés volt varázslónõvel soloba, grafika elmaradott volt már akkor is... Most meg eltelt 12 év, jött egy exp azóta hozzá és fényesre nyalja mindenki. HE??? 😊 De miért?
Indítottam egy Druidát a nosztalgia kedvéért és az Act 1 elvégzése után már látom, miért is jó a D3.. miben fejlõdött, miért is szórakoztat annyira.
D2, exp nélkül, elõnyei:
- jó zene és egyedi hangulat
- skill tree miatt nem csak a geartõl függött minden
- szimpatikusabb rendszer game kreálásra
D3 alapverziót nézzük akkor meg:
- sokkal kényelmesebb pickup rendszer
- nagyobb inventory, ami sokáig kitart
- gemek mobilisak, kiszedhetõek a tárgyakból
- pörgõsebb a játék és a harc
- nem fossa teli senki a képernyõt reklámokkal
- barátlista
Ez csak így gyorsan ami feltûnt.
Figyelembe veve a valtoztatasok mennyiseget, maga a Bli$$ sem volt (es nincs) azon az allasponton, mint jopar fanboy. De hat az elvakultsag, az elvakultsag😄
HHHÁÁÁÁ!!!!!.... 😄
Túlárazva, túlhájpolva, és legkevésbé sem tökéletes minõségi címeket... Mindezt LASSAN.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a játék 95% kicserélõdött. nem háborgott ott senki, max aki hülye hozzá. dio-hoz, wow-hoz nem értek, nem játszom velük. de sc1-et toltam 98tól, és hát az sc2 elõtt le a kalappal, nem lehet belekötni se a supportba, se a fantáziába, se a kompetitív jellegbe, se esportba, semmibe. hd patch mi? jesszusom...
MJ rulz Pink Team The Only One
Mindenesetre a megunásig számított játékidõ/játék ára arány az élmezõnyben van, ahogyan szerintem a Heart of the Swarm-al is így lesz.
- kidobott ez a szar
- nem kapcsolódik
Ez még mindig itt tart?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sokkal jobb kiegészítö lett, mint mondjuk a Cataclysm volt. Sokkal több mindennel elfoglalhatod magad raidek között. Ja persze, hogy napizni nincs gyomrod. Akkor ott a farmod, HC-k, altozás, LFR, Pet Battle, stb.
Bár kinek a pap, kinek a papné... Nekem megérte visszajönnöm Pandára.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kieg meg 1 dlc lesz....mondjam vagy mutassam mi a kulonbseg 1 kieg es 1 dlc kozt?
https://twitter.com/foodlfg
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- A Starcraft 2 Episode One (-.-) 2010. júliusában jelent meg.
- A SC2 Ep. Two 2013. március hónapjában jelenik meg ugye.
- Ebbõl a nevetséges tendenciából következtetve a SC2 Ep. Three 2015, de könnyen lehet, hogy 2016.-ban jön.
Ez csak nekem tûnik erõsen gáznak?