Gondok a Black Ops 2 PC-s verzióival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora már most olvasom.
Ha az univerzum azt akarja hogy Inkább Mass Effect el játsz, akkor minek vitázni?
Az elsõ ötven aki elküld egy fotót az eredeti lemezzel megkapja ingyen és bérmentve a Mass Effect TRILLÓGIÁT!
Ha az univerzum azt akarja hogy Inkább Mass Effect el játsz, akkor minek vitázni?
Az elsõ ötven aki elküld egy fotót az eredeti lemezzel megkapja ingyen és bérmentve a Mass Effect TRILLÓGIÁT!
Cogito Ergo Sum
Mennyire igaz. A Mass Effect 2 sokkal játszhatóbb és élvezetesebb meg hosszabb mint a KólofGyuszi 😄
Cogito Ergo Sum
LOL
killall imagent
háh x'DDDDD ez mekkora xD
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ez nem hiba, kaptak egy igazi játékot is a pénzükért.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igen, ennyi tájékozottság lehetne egy ekkora oldal cikkírójának. A programot, zenét, filmet tartalmazó CD/DVD legyártása ugyanaz nagyjából, mint a videókártyák, processzorok chipjeinek legyártása: van néhány gyár, és mindenki azzal a néhánnyal gyártatja le.
Arról nem is beszélve, hogy aki ilyet vett, annak nyilván ingyen és bérmentve cserélik, szóval kár nem éri, max. aznap nem játszik már vele, ha nem akarja leszedni a Steam-rõl vagy esetleg torrentrõl a 2. lemezt.
Két nagy kiadónak is dolgozik ugyanaz a gyár. Nem olyan meglepõ ez. Az már igen, hogy így sikerült összekeverniük a dolgokat.
"Double Gulp" ezen szétröhögtem magam <#taps>#taps>
"Így minden PC-s játékosnak ajánlott alaposan meggondolni a vásárlást, hiszen a második telepítõlemez nélkül nem indul el a program."
Ha megvetted a kapott kulccsal STEAM-rõl is lehúzható. Ismét gratulálok a tájékozott cikkírónak.
Ha megvetted a kapott kulccsal STEAM-rõl is lehúzható. Ismét gratulálok a tájékozott cikkírónak.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Legalább valami jó,1 lemezes játékot tettek volna mellé😊))
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ xDDDDDDDDDDDDDDD <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>