10
-
#10 A Király nevében című filmet én moziban láttam anno. KB. 80 perc korrekt fantasy volt Stathemmel, Perlmannal és Liottával. (Bírom Ray Liottát) Plusz egy sereg "B" kategóriás színésszel. Annak ellenére néztem meg, hogy a Gyűrűk Ura bőven tett róla, hogy egy ideig ne legyek fantasyre kiéhezve. Annyira, hogy még a Hobbitra sincs kedvem elmenni. (Persze, asszonyért mindent.) Szóval csak a színészek miatt néztem meg, és nem volt rossz. Aztán leadták a tv-ben. Reklámokkal együtt 3 órás volt. Mert valami bővített verzió volt. És valami kegyetlen szar, hosszú és unalmas. Azóta nem néztem Boll filmet. Na jó a Bloodraine-t egyszer elkezdtem Madsen miatt, de inkább Horatio Caine-t választottam egy reklámblokknak hála. :D -
Booka Shade #9 Aki tud meneküljön el minél hamarabb, legalább 1 évre elegendő élelmiszert vigyen magával, különösképpen óvjuk szeretteinket, vigyázzunk egymásra. -
Yagami #8 És akkor az Asylum-finomságok melyik kategória lenne?:)
(fogós kérdést tettem fel, mi?) -
xido #7 épp én is akartam mondani,hogy az 1.a maga nemében jó volt,nem tudom miért szaladt bele a hülye időutazásba,úgy kellett volna hagyni,helyi fantasynak -
#6 Az elso "Dungeon siege" film meg elment, a masodik viszont mar egy nezhetetlen hulladek. Ugy latom a 3 is inkabb azt a vonalat koveti... -
syn7h37ic #5 Boll bácsi óta van három film kategória.
A, B, és UB.
Uwe Cézár...Izé Boll a legjobb! -
#4 UB for King!
-
avman #3 a postal feldolgozása kurva jó lett.
a rampage is egész jó kis film volt. úgy látom, ezt a vonalat is folytatja. -
l300d #2 Narxis Uwe bollrol van szo :) gondold meg mit beszelsz:) -
#1 Ez a Bailout: The Age of Greed jónak ígérkezik.