Itt nézhető az új Battlestar Galactica-sorozat első része
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika? Fizika? Ez egy nyomorult sci-fi film basszus, nem számítógépes játék... Történetmesélés, karakterépítés. Film. Tudod, mozgókép. A könyvet meg sem merem említeni.
[merlinw.org]
Csak ennyire képes? A Machinima csak bemutatja a csatornáján, ezt a UCP készítette a Syfy-nak eredetileg, csak a Syfy sokáig maga sem tudta mit akar kezdeni vele (sajnos), így jutottunk idáig.
Azt meg nem értem, hogy miért kell valamit elõre lehúzni? Ez egy pilot, amit szétszedtek 10 perces szeletekre, majd a végén lehet értékelni.
Azt meg nem értem, hogy miért kell valamit elõre lehúzni? Ez egy pilot, amit szétszedtek 10 perces szeletekre, majd a végén lehet értékelni.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
nem tudom mi szkség van erre. elég volt a remake, meg a Caprica is.
arra meg nem sok esély van, hogy egy jövõbeli konfliktust repülgép a repülõgép ellen fog eldönteni, mint az elsõ világháborúban...
arra meg nem sok esély van, hogy egy jövõbeli konfliktust repülgép a repülõgép ellen fog eldönteni, mint az elsõ világháborúban...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hát ezt se fogom nézni... A grafika kiváló, de ez ma már nem újdonság (igaz, nem tanítottak fizikát a modellereknek, aki úgy paraméterezte az ûrcsatákban a robbanásokat, mintha légkörben történnének, nem vákuumban).
Azért több is kéne. Úgy tûnik a Machinima "csak" ennyire képes. 😞
Azért több is kéne. Úgy tûnik a Machinima "csak" ennyire képes. 😞