Péntektől nézhetjük az új Battlestar Galactica-sorozatot a neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvolt az elsõ kettõ. Nagyon bejövõs, bár a cgi-n meglátszik a költségvetés.
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Megnéztem az elsõt és egész kellemes volt. Tûrhetõ színészi játék, jó látvány, ha a sztori is rendben lesz, nekem ok.
A fõ sorozat nekem anno bejött, bár egyben néztem meg az összes évadot. Úgy a sztori is elõbukkant.
😉
A fõ sorozat nekem anno bejött, bár egyben néztem meg az összes évadot. Úgy a sztori is elõbukkant.
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Itt az elsõ rész, meggyõzõdhetsz, hogy a végleges zenének semmi köze ahhoz az ideiglenes foshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ok, köszi<#hamm>#hamm>Rengeteget olvasok, de így még sosem hallottam/olvastam.
1.) Ha az elsõ videó zenéjét fikázod jogos, de azt nem árt megjegyezni, hogy az egy korai montázs (még az elõzetes szót sem érdemli meg) ami alá toltak ideiglenesen valami pörgõset a hatásvadászat kedvéért. Rohadtul nem ilyen zenéje lesz, aki az eredeti zenét csinálja hozzá õ Bear Mcreary és egy zseni. De ha mégis benne lesz az a téma (amit kétlek) akkor megvan a kivételt erõsítõ szabály 😛
2.) Egy trailer mit mutasson többet? Spoilerezze el a sztorit? De ok, még ha van is benne valami leszarom: a film legyen jó, ne a trailer!
A Skyfy-nál meg szopjon kutyát mindenki!
2.) Egy trailer mit mutasson többet? Spoilerezze el a sztorit? De ok, még ha van is benne valami leszarom: a film legyen jó, ne a trailer!
A Skyfy-nál meg szopjon kutyát mindenki!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Jobrog, de, szónoki. 😊 A "költõi kérdés" eredetileg "szónoki kérdés", csak az elõbbi kifejezés terjedt el, ám a kettõ ugyanaz. A költõ szónokian teszi fel a választ nem igénylõ kérdését, csak mivel versben teszi és így költõként, félmûveltek elterjesztették a "költõi kérdés" kifejezést. Mivel itt most nem versben fejeztem ki magam, a kérdés szónoki volt, és nem költõi. Bocs a kitérõért. 😊
Arra leszek kivancsi, hogy mikent tudnak majd feszultseget kelteni ugy, hogy a foszereplorol es valoszinuleg nehany mellekszereplorol is tudjuk, hogy nem halhatnak meg, illetve valamilyen szinten a haboru kimenetelet is ismerjuk.
Szónoki?<#csodalk>#csodalk> Költõi a szó amit keresel.<#sniffles>#sniffles>
Egyik szemem sír, a másik nevet... remélem ezúttal a sztori és forgatókönyv kiagyalói is a helyükön lesznek és nem rúgják félre a labdát a gólvonalról.
Az nem úgy volt...
Hát most erre mit mondjak? Nekem ebbõl az jön le, hogy hûen a BSG hagyományaihoz: nem szól semmirõl, csak baromi látványos. Tényleg, modellezni azt tudnak, le a kalappal.
Honnan állapítom meg?
1. Nem ilyen zenéje lenne az elõzetesnek.
2. Mutatna is valamit. Ha lenne mit. De nincs. :S
Miért kell elpazarolni a millió dollárokat a látványos semmire?!
Szónoki kérdés volt.
Honnan állapítom meg?
1. Nem ilyen zenéje lenne az elõzetesnek.
2. Mutatna is valamit. Ha lenne mit. De nincs. :S
Miért kell elpazarolni a millió dollárokat a látványos semmire?!
Szónoki kérdés volt.