Megérkezett a Jurassic Park 3D plakátja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12 évesen láttam akkoriban a moziban a szüleim jóvoltából, meghatározó élmény volt.
Ha itthon is bemutatják 3d-ben, simán megyek rá. Oltári jó film, bármikor újra lehet nézni.
Egy ilyen klasszikusnál a 3D másodlagos....
ez a 3d nem egy akkor FIKCSÖR hogy feltüzelne... minden nap ezt látom a való életben .. és ráadásul még szebben... merta filmekben csak mozgó képeket raknak egymás elé mõgéé WÁÁÁÁÁÁÁ de nagy -.- mondom ezt úgy hogy imax ban is néztem már n 1 3d -s filmet.... ÉRTELME SEMMI
Ha az egyik szereplõ szemszögébõl fejeden egy sisakkal nézhetnéd a filmet akkor oké... abban benne vok...de ez igy egy rakás ....
Én szívesen megnézem majd újra, és biztosan meg fog jelenni BluRay-en is 3D-ben.
Ha esetlegesen felmerül valamikor, hogy újranézzem - akár bármelyik filmet is - hát nem szívesebben tenném ezt 3D-ben? 😊 (Ha már lehet választani)
Legjobban a Star Warsnak örülök, nem az új 3 rész, hanem a régi trilógia miatt, mivel az nekem nem adatott meg, hogy moziban megnézhessem.
Lehet, hogy van, akinek a Jurassic Park se!
egy, nem vagyok a szíved. kettõ, nem muszáj. három, már anno is nemet mondtam a mozis megnézésére, mikor új film volt. négy, észnél légy, vaskalapos... <#puszi>
shenmuedc
Imádom a filmet. Az egyetlen aminél a moziból kijõve mentem is vissza a következõ elõadásra.
Ez így van.

Szívem, ennyire fáj? Gondolom, mert muszáj elmenned rá. Állj a sarkadra, mondj nemet. Ezerszer inkább megnézek megint egy Jurassic Parkot, mint az éppen trendi vackot.
frédiésbéni nem lesz 3D-re konvertálva baszki... most ez a trend? szánalom a köbök-köbén....