The Last Stand

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Lehet tudni már a dvd megjelenés idõpontját? Utánanéztem de nem találtam meg.
rooney8
ten-bõl egy kép 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
Azért írtam, hogy concept, egyelõre tervek vannak csak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Majd kiderül. Ez a kép nem hivatalos,a régi részekbõl van,egy kicsit átjavítva.conan

Tyler1
A Conan film hivatalos, mint ahogy az is, hogy Schwarzit szerzõdtették fõszereplõnek, a napokban pedig bejelentették, hogy idén kezdik már forgatni. A forgatókönyv is kész van, sõt most jöttek ki az elsõ concept képek is.

Devv
Ja, ez így bukta. Talán, ha jobban reklámozták volna...
45 millióba került + marketing. Bukni fognak rajta nem is keveset.

rooney8
ha nem számoljuk bele a nemzetközi pénzeket, akkor eddig 10,6 millió.
így azért necces. hát nem tudom.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
30 millió dollárból készült
(a nyitóhétvégén 6,2 milliót hozott az usa-ban)
eddig pedig világszerte 13,6 milliót

bukni sztem nem fognak rajta, de óriási bevételük sem lesz belõle

Nem fogja visszahozni semmilyen formában :/ Az amcsi bevétel a mérvadó, a nemzetközinek valami 40% körüli része menne amúgy is hivatalos bevételnek Amerikába.

Devv
T5 lesz és szerepelni fog benne...bár szerintem sem lesz föszereplö. A Conan-t úgy tudom jegelik vagy nem is csinálják meg.
A Last Stand nemzetközileg még visszahozhatja az árát nem? Légyszi nézze meg valaki a bevételeket, mer én most dolgozok 😛
A Tomb és a Ten már készen van,T5 biztosan lesz és szerepelni is fog benne Schwarzenegger,de szinte biztos,hogy nem fõszereplõként. A Conan folytatásra én valahogy nem vennék ezután mérget. Ha a Ten is megbukik,amiben fõszereplõ lesz,akkor már tényleg nem fog fõszerepeket kapni. Az a gond,hogy azt hitték,hogy vevõek lesznek rá az emberek ennyi év visszavonulás,ezért elkezdtek mindenféle filmet tervezgetni vele,de most már kicsit jobban átgondolják,mert a Last Stand nagyot bukott.

rooney8
T5, mint készülõ film és hogy a fõszereplõje Schwarzi... merész kijelentés 😄
egyelõre semmi konkrétum, csak pletykahegyek

cylonflatus
Pár napja volt hír, hogy nem szerepel a T5-ben.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tyler1
Meg ugye ismét Conan bõrébe bújik 2 év múlva.

Devv
Így van, de úgy értettem itthon jobban elterjed majd. Ami a karrierjét illeti The Tomb-ot és a Ten-t már/még forgatják és a T5-ben is benne lesz, úgyhogy nem aggódom 😊 Hogy mennyire lesznek sikeres filmek, az meg a jövõ zenéje.
Igen,de a mozis bevétel számít Scwarzenegger további karrierjéhez.

Devv
Majd elterjed, ha kijön dvd-n.
Amúgy kéne egy banner a topiknak...
rooney8
hát igen, gondolom
de én az itthoni helyzetre mondtam
de mindegy is, várjuk a következõ filmjeit 😊

Shep
Amcsiban azért nyomták rendesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
hát igen, ez mind igaz. pedig mint írtam is (és a többiek véleményét is olvasva) nem lett ez rossz film.

én is megjegyeztem haveromnak, akivel néztem, hogy szinte nem is reklámozták sehol. ha nem lennék Schwarzi fan, akkor én se tudtam volna róla.

Tyler1
Nagyon rosszkor hozták moziba. Oscar szezon van, mindenki a neves filmeket nézi. Én sem erre ülnék most be, pedig bejött a trailer, meg Arnie bácsit is bírom, de egyszerûen nem vonzana be moziba. No meg túlpromózva sem lett, én akárkitõl kérdeztem, hogy látta-e, még csak nem is hallottak róla.

rooney8
amerikában sem tarolt
sõt...

na de majd a the tomb, már várom 😄

Devv
Mi is kevesen voltunk a moziban, pedig péntek volt...
rooney8
én a premieren voltam. hát nézõk szempontjából kicsit csalódtam, nem voltunk túl sokan (bár ez lehet az idõpont miatt is). maga a film tényleg jó volt. a sztori nem egy nagy durranás, de egy korrekt kis filmet kihoztak belõle. várom a dvd megjelenést, mert biztos hogy megnézem még párszor 😊 na meg Schwarzi sokat dob rajta 😊)

Devv
Most jövök a filmrõl. Teljesen korrekt akciófilm, néhol brutális és vicces is. Schwarzenegger méltó visszatérése!
rooney8
volt valaki a premier elõtti vetítésen? 😊

Devv
Nemsokára itt a film, je!
rooney8
egy kisebb interjú (a fordítás, de legalábbis a helyesírás hagy némi kivetnivalót maga után 😄 )

rooney8
igen, végre ismét fõszerepben Arnold<#worship>
már alig várom 😊
legmélyebb tiszteletem az övé<#worship>

Devv
Tikal
<#banplz>

hogy mondhatsz ilyet? õ most már bármit csinál, az jó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tutituti
Mert õ egy ikon!
És aki legázozza Arnie-t az mélységesen szégyellje magát😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkHorSe
Arnold egy legenda, hogy lehetne mar gaz? Barmit csinal a legjobb benne 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Kicsit gáz már Arnold! Miért nem megy inkább nyugdíjba?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Devv
"Ez a retro stílusú poszter a New York Comic Con-ra készült, és ha tényleg visszaadja, hogy mire számíthatunk a filmtõl elég õrült gyilkolászás lesz itt":

Devv
Így csináltam pedig... 😞
tutituti
ez a gomb:

oda meg csak a youtube linket bedobod.

Devv
Én is így akartam betenni a videót, de nem jött össze. Hogy kell így?
Amúgy Schwarzi for President!
tutituti
nehogy töröljék,azért raktam be.
Amúgy biztos állat lesz!
Az öreg nagyon odaver még mindig.Nem is hallottam eddig róla!

Devv
Köszi!
tutituti
magyar feliratos trailer:

Hivatalos Facebook oldal:https://www.facebook.com/TheLastStandFilm?ref=stream

Plusz pár HQ kép:

tutituti
valahogy így kéne
Nyolc évnyi kormányzóskodás után Arnold Schwarzenegger mostanában kezdi újra beizzítani a színészi karrierjét. A feláldozhatók két részében már feltûnt kisebb szerepben, de a 2003-as Terminátor 3 óta elõször a The Last Stand címû akciófilmben fog ismét fõszerepet játszani, amelynek most futott be az elõzetese.

A The Last Stand sztorija utoljára körülbelül hatvan évvel ezelõtt tûnhetett eredetinek: rosszfiúk érkeznek a kisvárosba, és a seriffre (õt alakítja Schwarzenegger) hárul a feladat, hogy megvédje a lakosságot. Az elõzetes tanulsága szerint masszív akcióorgiára számíthatunk, a humort pedig az hülye sapkában idiótáskodó Johnny Knoxville, valamint a saját éltes korán élcelõdõ Arnold szolgáltatja. Némi bizakodásra ad okot, hogy a filmet a zseniális dél-koreai Kim Jee-woon (Két nõvér, A jó, a rossz és a furcsa) rendezi, ami azért is meglepõ, mert Schwarzenegger eddig viszonylag ritkán dolgozott együtt egyéni látásmódú filmesekkel. A The Last Stand jövõ januárban érkezik az amerikai mozikban, a magyarországi forgalmazásával kapcsolatban eddig nem kaptunk információt.

Forrás:http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20120817-oreg-svarci-beszakitja-a-duplaajtot-the-last-stand-trailer.html

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Devv
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oc0x-jiewTE