The Last Stand
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

így azért necces. hát nem tudom.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(a nyitóhétvégén 6,2 milliót hozott az usa-ban)
eddig pedig világszerte 13,6 milliót
bukni sztem nem fognak rajta, de óriási bevételük sem lesz belõle
A Last Stand nemzetközileg még visszahozhatja az árát nem? Légyszi nézze meg valaki a bevételeket, mer én most dolgozok 😛
egyelõre semmi konkrétum, csak pletykahegyek
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
de én az itthoni helyzetre mondtam
de mindegy is, várjuk a következõ filmjeit 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én is megjegyeztem haveromnak, akivel néztem, hogy szinte nem is reklámozták sehol. ha nem lennék Schwarzi fan, akkor én se tudtam volna róla.
sõt...
na de majd a the tomb, már várom 😄
már alig várom 😊
legmélyebb tiszteletem az övé<#worship>#worship>
hogy mondhatsz ilyet? õ most már bármit csinál, az jó 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És aki legázozza Arnie-t az mélységesen szégyellje magát😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Swedish people are albino monkeys
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

oda meg csak a youtube linket bedobod.
Amúgy Schwarzi for President!
Amúgy biztos állat lesz!
Az öreg nagyon odaver még mindig.Nem is hallottam eddig róla!
Hivatalos Facebook oldal:https://www.facebook.com/TheLastStandFilm?ref=stream
Plusz pár HQ kép:

Nyolc évnyi kormányzóskodás után Arnold Schwarzenegger mostanában kezdi újra beizzítani a színészi karrierjét. A feláldozhatók két részében már feltûnt kisebb szerepben, de a 2003-as Terminátor 3 óta elõször a The Last Stand címû akciófilmben fog ismét fõszerepet játszani, amelynek most futott be az elõzetese.
A The Last Stand sztorija utoljára körülbelül hatvan évvel ezelõtt tûnhetett eredetinek: rosszfiúk érkeznek a kisvárosba, és a seriffre (õt alakítja Schwarzenegger) hárul a feladat, hogy megvédje a lakosságot. Az elõzetes tanulsága szerint masszív akcióorgiára számíthatunk, a humort pedig az hülye sapkában idiótáskodó Johnny Knoxville, valamint a saját éltes korán élcelõdõ Arnold szolgáltatja. Némi bizakodásra ad okot, hogy a filmet a zseniális dél-koreai Kim Jee-woon (Két nõvér, A jó, a rossz és a furcsa) rendezi, ami azért is meglepõ, mert Schwarzenegger eddig viszonylag ritkán dolgozott együtt egyéni látásmódú filmesekkel. A The Last Stand jövõ januárban érkezik az amerikai mozikban, a magyarországi forgalmazásával kapcsolatban eddig nem kaptunk információt.
Forrás:http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20120817-oreg-svarci-beszakitja-a-duplaajtot-the-last-stand-trailer.html
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...