54
  • narumon
    Ez értinti a Game for Windows? Mert inkább azt szüntethetnék meg, idén két olyan játékkal is találkoztam ami csak ilyen accal akart menni, természetesen MSN-en keresztül valami idétlen regisztrációval, egyszer sem sikerült regisztrálnom, szóval az egész úgy trágya ahogy van, kukázni kéne az egész rendszert, remélem a skype alá nem ezt a fost tolják be.
  • izotop
    skype/messenger
  • skinnyman
    Nekem a hirben az volt a meglepetes hogy eddig letezett egyaltalan msn, legalabb 5 eve elo embert nem lattam aki hasznalta volna.
  • Harbinger
    Ezt írhatták volna egy héttel korábban, épp a múlt héten váltottam Win7-re. Kerestem is a Messengert, hol, melyiket, miért. Bár a Steam/Origin mellett alig hazsnálom, van egy-két barátom, akit így tudok csak elérni.
  • izotop
    Ne legyetek mád bexarva! Őszintén ki használta ezt a trágyadomb messengert?
    Iskolás kis majmok csilivili repülő nyuszikákat röptettek meg hasonló baromságok, az msn védelméról ne is beszéljünk!
    Skype a tuti!
  • orkaman
    volt egy MS program amivel soha semmi problémám nem volt, akkor most egy se lesz.
  • mortep
    "Az elmúlt hónapokban a háttérben azon dolgoztak, hogy egyre több funkciót vigyenek át a Messenger meglévő architektúrájára, vagyis a Skype hagyományos p2p gerince helyett a Microsoft saját megoldása veszi vállára a legtöbb terhet"

Vagyis belenyúlnak. Nagyon remélem, hogy nem szúrják el, mert tehetségük lenne hozzá...
  • MuchACHO79
    No para, mindenki használhatja továbbra is csak chatelésre az msnjét, csak skype lesz a neve. Nem szeretem az ésszerűtlen változást, de a skype 1000x jobb mint az msn. Zökkenőmentes átállás lesz, biztos vagyok benne.
  • Celeborn
    No jó, de hogyan lehet egyesíteni az MSN és Skype fiókokat? Mert úgy olvasom, hogy lehet ilyet, de sehol se találok leírást, hogy mégis hogyan. Arról már láttam fórumot, ahol azon problémáznak, hogy egyesítés után mégsem látszanak az MSN kapcsolatok. Tehát valahogy meg lehet oldani, de hogy?
  • XenHai
    Ebben a szarban van csak üzenet küldés (no hang no video)?
  • Pluto
    rohadt májkrofos :@
  • flashpointer
    neeeee, minden nap használom, meg az ismerősök is :/
  • hurkaur
    ki gondolta volna