Megérkezett Brad Pitt nálunk forgatott zombifilmjének első videója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor világosíts fel kérlek, mert szerintem élõhalottat, vagyis feltámadt halottat jelent. Ilyen viszont nincs a 28 nappal késõbben, szóval a "hivatalos oldalak"-nak - melyikre gondolsz? - sem kéne zombifilmnek neveznie.
Ja és valóban, ha a Resident Evil-féle nyakkitörõs hülyeségekre gondolsz, akkor tényleg nem csak a fejlövés van. De abban legalább tényleg zombik vannak.
Egyébként nyugodtan mondhatsz másik példát, esetleg zombifajtákat, mert ezek szerint több is van. Tényleg kíváncsi vagyok.
Ha valami halovány fogalmad lenne róla, hogy a "zombi" szó mit jelent...
Azért mert szerinted nem az, attól még bizony zombifilm, hivatalos oldalak szerint is. ;]
Ja, és a mai világban már nem CSAK olyan zombik vannak, amiket kizárólag headshot-al lehet örökre elaltatni.

Szóval nem kellenek zombik egy filmbe ahhoz, hogy zombifilm legyen? Érdekesen gondolkodsz, de sebaj, a te véleményed se számít sokat.
Zombifilm, csak te nem tartod annak. De azért olyan sokat nem számít a véleményed.
Fertõzöttek, de nem halottak! Ezért tudnak futni és ezért halnak meg simán bármitõl, amitõl egy normális ember is meghalna. Éhen is tudnak halni, a második rész pl. úgy kezdõdik, hogy az összes fertõzött éhen halt már. A 28 nappal késõbb nem zombifilm.
Zombee
Fertõzöttek, de halottak. A legtöbb újkori zombifilmben 1968 óta a zombik olyan halottak, akik valamilyen fertõzés következtében mászkálnak még mindig.

28 nappal késõbben nem zombik voltak. Hanem fertõzött emberek. Nem mindegy.
A 28 nappal késõbb c. filmben és folytatásában nem volt furcsa, hogy nem csoszognak a zombik, itt viszont feltûnõen jobb fizikai képességekkel rendelkeznek, mint egy átlag ember. Kicsit csalódás így elsõ blikkre, valamint: ez lenne a magyarázat arra, hogy nem tudnak ellenük védekezni?
Könyvet nem olvastam - nem is fogom -, a filmet megnézem, de kicsit furcsának tûnik így az elõzetes alapján.
Nekem sem rémlik, hogy a könyvben futottak volna. 😊 Elég szar így. 😄 Hogy ez melyik baromnak jutott az eszébe?
Daell Drow
Hat vazze ilyet sem lattam meg, zombi tsunami. lol.
Mi a .............................. ez?! Ennek semmi köze sincs a könyvhöz. MIK EZEK?! Zombik vagy bogarak? Katasztrófa.
Zombee
Amikor a nézõk. Amúgy nincs olyan sok zombifilm, sõt sokkal kevesebb, mint kamerás, meg szellemes.

Hollywood mikor unja már meg a zombikat és vámpírokat?
Ez meg mi a tököm? Tsunami zombik?
Na ne már!!!
Olvastam a könyvet, ami szerintem kiemelkedõ darab, de abban nem írtak ilyen gyorsan mozgó, egymást eltaposó zombikról. Sõt ha jól emlékszek, (de javítson ki valaki ha rosszul emlékeznék) a könyvben nem is futottak.
Azért megvárom a csütörtöki elõzetest, de ez most eléggé lelombozott. Pedig már nagyon várom, de félek ez valami Resident Evil féle förmedvény lesz.
A Walking Dead-el viszont semmilyen formában nem tud versenyezni, függetlenül, hogy ez mozi, az meg tv.