Megérkeztek a három nagy új táblái

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik résznél állítottam hogy az egyik jobb a másiknál? Attól hogy nekem Surface kell még nem mondtam hogy a többi szar. Újabb gyökér... Bár MS hater okostóni barátomtól többet nem is vártam <#idiota>

vagy magadra...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hadd döntse már el mindenki maga, hogy milyen tablet jön be neki és melyiket venné meg. Bírom az ilyen gyökér ovisokat akik más helyett is el akarják dönteni mi a jó. Nem akarok ujjal mutogatni skinnyke meg cuncika <#mf1>

akkor egyel szart

killall imagent

amilyen hardverrel rendelkezik a mini ipad egy 8''-os myaudio tablet 44ezerért jobb vétel lenne szinte kiköpött ugyanolyan
OVERTROLL
skinnyman
Annak aki ketszer annyiert akar fele olyan jo tabletet venni mint a Nexus 7 annak tenyleg tuti vetel <#idiota>

Regards,

NEXUS6
Nembaj, majd a kínai tesók betömik a piaci rést egy SörFace néven lokalizált termékkel!

A logója természetesen egy ablakba repülõ sörösüveg lesz, amiért viszont súlyos szabadalmi/szerzõi jogi pereskedésnek néznek elébe.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lehet megnéztek egy BigMac indexet és rájöttek ide nem Surface kell ... <#nevetes1>

A Nexus 10 tuti vétel lesz! 😊
De most komolyan, nem is tudtam hogy másik bolygón lakunk, nem itt Európa közepén, hogy ne legyen Surface. Én nem vennék, de hát a lehetõséget is megvonni? Ennyire keveset gyártottak hogy ide már nem is jut? 😊
iPad mini tuti vétel lesz! 😊

LZ forever

Komolyan nem lehet majd itthon surface-t venni? Az kemény...

Hivatalosan soha, szoval lehet menni a sogorokhoz..

killall imagent

Surface tuti vétel lesz, de mikortól lehet nálunk is kapni?