13
-
tomboy013 #13 Melyik résznél állítottam hogy az egyik jobb a másiknál? Attól hogy nekem Surface kell még nem mondtam hogy a többi szar. Újabb gyökér... Bár MS hater okostóni barátomtól többet nem is vártam -
sanyicks #12 vagy magadra... -
tomboy013 #11 Hadd döntse már el mindenki maga, hogy milyen tablet jön be neki és melyiket venné meg. Bírom az ilyen gyökér ovisokat akik más helyett is el akarják dönteni mi a jó. Nem akarok ujjal mutogatni skinnyke meg cuncika -
hurkaur #10 akkor egyel szart -
TheCunami #9 amilyen hardverrel rendelkezik a mini ipad egy 8''-os myaudio tablet 44ezerért jobb vétel lenne szinte kiköpött ugyanolyan
OVERTROLL -
#8 Annak aki ketszer annyiert akar fele olyan jo tabletet venni mint a Nexus 7 annak tenyleg tuti vetel -
#7 Nembaj, majd a kínai tesók betömik a piaci rést egy SörFace néven lokalizált termékkel!
A logója természetesen egy ablakba repülő sörösüveg lesz, amiért viszont súlyos szabadalmi/szerzői jogi pereskedésnek néznek elébe.
-
evetke007 #6 Lehet megnéztek egy BigMac indexet és rájöttek ide nem Surface kell ... -
calmar #5 A Nexus 10 tuti vétel lesz! :)
De most komolyan, nem is tudtam hogy másik bolygón lakunk, nem itt Európa közepén, hogy ne legyen Surface. Én nem vennék, de hát a lehetőséget is megvonni? Ennyire keveset gyártottak hogy ide már nem is jut? :) -
Ferrer #4 iPad mini tuti vétel lesz! :) -
tomboy013 #3 Komolyan nem lehet majd itthon surface-t venni? Az kemény... -
hurkaur #2 Hivatalosan soha, szoval lehet menni a sogorokhoz.. -
tomboy013 #1 Surface tuti vétel lesz, de mikortól lehet nálunk is kapni?