Jövőre is jönnek az XCOM: Enemy Unknown DLC-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fenéket, jó ez teljesen. Az ilyen aftershock-afterlifekhez képest meg király.

Igen, semmi nem fogja azt a hangulatot hozni, amit tizenhat évesen átélt az ember, abból kifolyólag, hogy már nem tizenhat éves. De ez egy teljesen jó stratégiai játék. Egyszerûsítve van a taktikai rész, de a stratégiai egyáltalán nem, számít a pénz pl., meg az épületek elhelyezése, van értelme a gyártásnak, ilyesmi.
Ha a régit már rongyosra játszottad, vagy nem nagy gond az egyszerûsítés mert nem vagy vérfanboy, akkor nyugodtan megveheted. Csak fel kell készülni pár furcsaságra. De ma milyen játéknak nincsenek ilyen olyan hibái a túlzott egyszerûsítés miatt?

Ha ma kiadnák az eredeti trilógiát modernizált grafikával (ma már flash játéknak is simán elmenne) alig játszanának vele az emberek mert annyira összetett lenne nekik.
Szerintem nyugodtan vedd meg. Nagyon jó kis game lett, már régen nem élveztem ennyire egy játékot. A falon átlövés mondjuk tényleg igaz, de az meg kit érdekel.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Hát ez nem hangzik túl jól... 😞 pedig már pont azon gondolkoztam, hogy karácsonykor ha leakciózzák megveszem (mivel a demo nagyon tetszett).

a balettpatkány

Egy átlag remake-hez képest viszont élvezhetõ.

A tüzes és robbanó lõszerek nagyon hiányoztak, ahogy kábítógránát is. A taktikai rész még elment, ellenben a kamerakezelés csapnivaló. nem egyszer fordult elõ eddig az hogy vagy kitakarta a célt a tereptárgy, vagy nem fért bele a képbe a meglõtt alak, és csak a végén láttam hogy állva maradt vagy elfeküdt. A line of sight meg elég fura, nem volt ritka hogy házfalakon lõttek keresztül az embereim és az idegenek mert a gép azt mondta hogy látszik...
Ez nem remake, ez a rajongók lehúzása. Tizedannyit nem tud, mint az eredeti elsõ rész, rövid, totál lineáris, szar. Ez a DLCzés meg tiszta szégyen. Sid Meier ide vagy oda, a Firaxis az egyik leggusztustalanabb fejlesztõ. Civ5, aztán meg ez... Mélyrepülés, de nagyon durván.

Sajna a kutatás/fejlesztõi rész nem lett elég összetett, a kutatási fa túl egyszerû és lineáris, a gyártás szintén túl egyszerû, a bázisépítés fölöslegesnek tûnik, a játék túl rövid (volt ellenfél amivel csak 3 alkalommal találkoztam, beleszámolva az utolsó pályát is). Lehet hogy ma már nem divat, meg hogy némelyik ember szereti átugrani, de én szerettem eldönteni, hogy gyújtó- vagy páncéltörõ lõszert teszek a fegyverbe, és az hogy pl. kifejleszthetek összesen 1 fajta új ûrhajót/repülõt, ismerjük be, nem egy nagy választék.