11
-
idebudanemoda #11 pontosítás: szemsarkifényeltérítés. -
#10 Gondolom ez a fotó a cikkben említett fényeltérítéssel készült, azért látszik a három amerikai kutató ázsiainak... :D -
ACmotor #9 ja, pl. az effektív tömegnek sem sok köze van a tömeghez -
fszrtkvltzttni #8 vannak ilyenek, de ez csak egy név, akinek fontos, az tudja miről van szó -
endrev #7 De komolyan, ez mekkora néphülyítés, ráadásul egy neves tudományos szaklapban! Gyakorlatilag mágnesesség nélkül előidéztek egy olyan jelenséget fénnyel, amely HASONLÓ ahhoz, mint amikor mágnesesen befolyásoljuk elektronok repülési útvonalát. És erre ezek a nem tudom minek nevezzem őket, mert zsenik, csak éppen hát... (lehet hogy az újságírók voltak azok, fene tudja) na mindegy, szóval hiába nincs köze a mágnesességhez, ők azért elnevezik annak. NEM mágnesesség, de elnevezik "effektív mágneses mezőnek". NOOORMÁLIS? :D (Nem gondolta át.) -
Nailyenugysincs #6 FÉNYKARD :D -
Etinger #5 "ASIANS" -
Crane #4 Ó! Már a Star Trek-ben is sok mindet megoldottak azzal, hogy modulálták a frekvenciát... -
endrev #3 :D
1. Szerintem nem sérti az időtükrözési szimmetriát; az egy másik foton, amelyik visszafelé jön. De ez csak egy megérzés.
2. A "szintetikus mágneses mező" csak egy absztrakció. Nagyon szeretnek a srácok villogni... :) -
efhenrir #2 Gyász, hogy a reflexiót visszasszóródásnak fordítottátok :D -
#1 Ezek a távolkeletiek.....!Nagy koponyák.
Persze nem Kínában kapják ők sem a fejtágítást, hanem a Stanfordon!
Amúgy meg mertem volna esküdni, hogy a középen látható pasas angolszász.