7
The Good Life
 • precise
  #7
  hc-tól nagyon messze van.
 • morzsi555
  #6
  Sajnos az elavult grafika eléggé megöli a játékot, kb. olyan 2006-os szintű grafikája van. Viszont crysis szintű graffal rohadt jó lett volna. Hardcore szimulátor fanoknak mindenesetre biztos tetszeni fog.
 • bardocz
  #5
  Akkor ki se próbálom.
 • precise
  #4
  Kicsit lassú a játékmenet, ráadásul a csaj karakternek túl kicsi a melle.
 • Ironman2
  #3
  Kellemes a grafika és a zene is trópusi,mindent maxra húztam,és 60 fps-el megy.Jól néz ki.Bár az elején csak 2 karaktert lehet választani,egy férfit,vagy egy nőt.A térkép viszont jó nagy,van bőven felfedezni való a játékban
 • Ironman2
  #2
  Amúgy megjelent a játék!

 • Ironman2
  #1
  The Good Life - új játék az Iceberg Interactive-tól
  Ki ne álmodozna arról, hogy dúsgazdagon egy trópusi szigeten lógatja a lábát? Erről szól a kiadó új játéka.

  Az Iceberg Interactive bejelentette, hogy készül a The Good Life című játék, melyet az immersionFX Games fejleszt. A játékot nehéz lenne besorolni, leginkább talán a szimulátor kifejezés illik rá a legjobban, hiszen többnyire hajókat kell majd benne kormányoznunk.
  A történet főszereplője Derek Hales, aki legtöbbünkhöz hasonlóan legfeljebb csak álmodozhat a gazdagok luxuséletéről. Ám - ahogy az Hollywoodban lenni szokott - egy nap sosem látott bácsikája rá hagyja a trópusi Jo Jo szigeteken működő Carpe Diem Boats nevű vállalkozását, mely tulajdonképpen luxushajókkal foglalkozik. Főhősünk egy percig sem habozik, azonnal beleveti magát a hirtelen jött jólétbe, és barátnője, Michelle Joyce társaságában átveszik a vállalkozás irányítását.
  A játékmenet jelentős részét tehát a hajók irányítása teszi majd ki, hajókból pedig összesen hat különböző típus vár ránk. A hajókázás mellett lehetőségünk lesz a búvárkodni is. Mindehhez a fejlesztők remek grafikát, valósághűen lemodellezett óceánt, dinamikusan változó időjárást és napszakokat ígérnek. A hajók mellet a vállalkozásunkat is irányítanunk kell, új eszközöket, épületeket vásárolhatunk a parton, és magunknak kell felkutatnunk és elcsábítanunk ügyfeleinket. Hogy mindez ne legyen olyan egyszerű, 9 másik vállalkozás fogja keseríteni az életünket, ezeket a mesterséges intelligencia irányítja majd. Az óceán rengeteg felfedeznivalót tartogat, kincsek után kutathatunk a tengerfenéken, hajótörötteket menthetünk meg, ugyanakkor kalózok és trópusi viharok, tornádók is lecsaphatnak ránk.
  A bejelentés mellé egy tucat kép is érkezett a játékról, melyek ugyan nem nyújtanak majd Far Cry 3 szintű látványvilágot, ám így is remekül festenek egy független stúdiótól.

  playdome.hu