Megvan A csodálatos pókember 2 főgonosza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Morbius.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A stáblista közben látható rejtélyes figurának csak a kezét látni. És az egy fehér ember keze. Na meg vagy 20 évvel öregebbé..
Vészmanó nehéz lenne Zöld manó nélkül..régi emlékeim szerint az õ készletét fejleszti és alakítja saját ízlése szerint...
Mind a kettõtöknek igaza van mert a "normál" univerzumban Nick Fury fehér, az Ultimate-ben pedig fekete...
Merthogy itt több univerzum is van, nehogy túl egyszerû legyen <#vigyor0>#vigyor0>
Merthogy itt több univerzum is van, nehogy túl egyszerû legyen <#vigyor0>#vigyor0>
Ja... ahogy mondod.. sötét mint az éjszaka.. nem tudom mit szívtál amikor olvastad a képregényeket, de megoszthatnád torrenten a többiekkel is! 😉
Vészmanó, Mysterio, Vízember, Carnage, Bogár, Kalapácsfej, Kraven a vadász, Skorpió, Ezüstsörény, Keselyû...
Ezek fent lazán beillenének Bossnak, és van pár olyan alak aki mellékszerepként elõfordulhatna, mint pl az Ámokfutó
De egy egész csapat is mehetne rá mint anno a Sinister six..
Ebben a filmben egy pozitívum volt.. a hálóvetõ, meg a kis szöszi (adhatná a telefonszámát). De nem értem hogy ha már egy csóró kis lúzer középiskolás/egyetemista, akkor mi a retekért egy ûrkorszakbeli megjelenésû és anyagú ruhát adnak rá? Persze ha a ruhatervezõ megmutatja azt a textilboltot ahol meg lehet kapni akkor nem szóltam...
Nick Fury a képregényben is néger.
Nick Fury kimaradt a felsorolásból... Nekem a Vészmanó hiányzik a megfilmesítésekbõl, kár hogy ignorálják.
Vagy amióta Wilson Fisk fekete lett a Daredevilben.. 😊
Amióta a Thorban néger(NÉGER!) volt Asgard õre, én nem lepõdök meg ilyesmin.
És, ez jelent valamit? Nem egy olyan szuperhõs volt, aki ilyen meg olyan volt. De miután valaki látta az Avengerst, nem tudom min lepõdik meg.
Tényleg nem az...fehér mint a fal <#vigyor0>#vigyor0>
Max Dillon a neve...
Max Dillon a neve...
Nem vagyok nagyon informált a pokember világában, de ismereteim szerint electro az nem néger.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."