A Surface miatt mégsem jelentkezik táblagéppel a Nokia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Látszik a hozzászólásaidon. Én szeretem az androidot de még én se tudnék úgy írni mint te az MS-rõl. Elõször azt hittem trollkodsz de nem, tényleg fanboy vagy és azok közül is a ritkább fajta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DjDano
Ez várható volt, de most piszkosul mérges vagyok! Nehogy már mindenben a MS érdekei érvényesüljenek...

Jaj nem bocs... CANCEL ... nem te... rendben, még reggel volt a buli után :-)
Te is megetsz barátom az orvoshoz! Ennek konkrétan semmi köze nincs ahhoz amirõl itt szó van.... Részemrõl off.. Nemérdekel!
És ezt mégis mi a tökömre alapozod, ha nem vagyok indiszkrét ? Kb egyszer sem láttál és nem is ismersz!
Narxis
Pedig eléggé befolyásolható vagy...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

narumon
"(nekem még soha sem sikerült recsegtetni semmiféle telefont, még megszorongatva se mindig sikerült hangot kicsikarnom belõle)"

MHm akkor mákod van. Nekem régi Nokia, Sony-Ericson egy idõ után mindig nyikorgott, nyekegett. Az is ritka volt, hogy a leszedhetõ hátulja (aksi fedõ) egy évet kibírjon úgy, hogy ne lötyögjön, kotyogjon, essen le minimális behatástól. Ezért is örülök, hogy most lehet olyat kapni ahol nem lepattintható hanem csavarok tartják.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nem kell mindjárt "befolyásolható vagy" támadni... Autóból is igyekszel masszívabbat venni, persz jó egy Suzuki is - aztán ne sírj, amikor a villamosmegálló korlátja legyõzi ütközésnél a verdát :-)

Szóval azárt félúton van valahol az igazság - nem kell atombiztos sem, de szét se essen. Nembaj ha jó fogása van valaminek - lehet az egy ZTE is, ha olyan lesz.
Másnak is voltak már fémtelefonjai, nem kell megint idekeverni Steve Jobs-ot vagy az Applet... egyébként meg had tudjam már hogy én mennyire vagyok befolyásolható... elárulom nemnagyon! Az hogy ki mit gondol és mirõl az totál a magánügye.

Nem kell valóban pankrációra használni a telefont/tabletet, de azért egy kis nyomkodástól se hulljon szét... kb ennyi a lényeg semmi más.
dehogy nem vagy befolyásolható. Ez a recsegõs baromság is valószínûleg egy embertõl terjedt el, attól veszi át a többi. Mondom, rendeltetésszerû használattal nem hiszem el hogy ilyesmi recsegjen (nekem még soha sem sikerült recsegtetni semmiféle telefont, még megszorongatva se mindig sikerült hangot kicsikarnom belõle). És tudod a telefont nem pankrátorként kell szorongatni, nem olyan nehéz az...

A fém menõ marhaságot is ha jól emlékszem steve jobs indította el(ki más...). És gyakorlatilag akik benyelték annyit tudnak mondani hogy a "fém minõségibb" hogy miért azt nem tudják megindokolni, hiszen nem ésszerûség alapján mondják, hanem azért mert azt hallották, most ez a divatos, különleges. Eközben a tapasztalatok mind ellentmondanak ennek a minõségiségnek... lásd lent.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tévedsz, ha azthiszed ény könnyen befolyásolható vagyok! Itt ez a lumia pl... Na ez jófajta mûanyag, nem a 0.5mm hátlappal rendelkezõ riccsreccs szemét.

Abban én is igazat adok, hogy amilyen gyorsan elavulnak ezek, lehet hogy igazad van és nem kell ezeket olyan jóra megcsinálni.... Ezt is meg lehet érteni.
narumon
Engem nem zavar ha mûanyag abból is van kellõen jó minõségû, sajnos csak 1-2 gyártó alkalmazza mert drágább. Abban maximálisan igazat adok coolboy kollegának, hogy a szar anyagminõség engem idegesít még ha csak 1-2 évig használom akkor is. A notim is alu házas (nem nem apple), pedig ugyanilyen notit adtak volna olcsóbban recsegõs mûanyagból, én speciel inkább fizetek kicsivel többet érte, de érezzem, hogy normális anyagból van. (Mint ahogy egy PC ház is elvileg mindegy milyen mások mégis huszonezreket költenek rá. Nekem abból van már tíz éve egy szintén minõségi Chieftec ház, az sem volt a legolcsóbb de jól néz ki és jó minõségû. Vagy mondhatnám, hogy valakinek jó az egyszerû "pléh" sütõ, nekem viszont egy sütõ legyen inox, abból is ujjlenyomat mentes felülettel ha lehet. Szóval csak azt akarom mondani, hogy nagyon nem vagyunk egyformák, marketing ide vagy oda.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

98 óta van mobilom. Volt 1-2. Nokia 3210, 8210, Ericsson T68, HTC Google Nexus One, Samsungok... Egyik sem volt fém. A mai trend az okos telefonoknál, hogy 1-2 évig használod. Fémet bele? Elvileg nem verekedni akarok, hanem telefonálni vele...

Szal sanyicksnak nem mond hülyeséget +1.
néhány évtizeddel ezelõtt meg a fémre mondta azt a magadfajta erõsen befolyásolható ember hogy "kula az anyag minõsége" amikor a mûanyagot feltalálták és elkezdték gyártani, mert akkor az volt a divatos, hiába bizonyos emberek mindig mást akarnak mint a többi, hogy különlegesnek érezhessék magukat. Igaz annak elõnye is volt.
Ennek a mostani fémdivatnak viszont csak hátránya van. Én is szeretem egyébként a fémet, a gurulós székem lábában pl, vagy a biciklim vázában, vagy az autómban, tehát ahol szükség van rá. A telefonomon viszont nagyon nem szeretném, mert drágítja, nehezíti, és még rugalmatlan is(ejtéskor nagyobb az esély hogy szétrázódik a telefon "bele", míg a mûanyag többet nyel el az ütésbõl), emellett nagyon összeszedi a hideget, meg a meleget is... Na meg óriási pazarlás.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Lehet, hogy neked nem... de sokaknak számít, hogy mit fognak meg. Én pl nem szeretem az olyan dolgokat amiknek kula az anyag minõsége...
asysoft
"A Nokia jobban járt volna, ha inkább az egyetlen olyan telefongyártó lesz, aki az android alá csinál csúcstelefont..."
És a többiekkel mi lett volna?😊

/*WTF?!*/

a többséget nem érdekli milyen anyagból van a telefon, mert nem ad hozzá semmit. (fém oda való ahol nagy tömegek nehezednek rá/áramot kell vezetni), ropogni csak akkor ropog egy mûanyag telefon ha nem rendeltetésszerûen használják, pl csavargatják, jó nagy erõt fejtenek ki rá... Attól hogy valamelyik marketinges majom kitalálta hogy most a fém legyen a menõ, attól szerencsére nem hat a többségre. Majd kimegy a divatból ez is.

De akkor is jobban járt volna az androiddal, mert a nokia kb olyan volt az 1 bites usereknél mint a pc-n a pentium. A nokia volt A mobiltelefon. De már késõ teljesen elásta magát.

Ha létezik ilyen... akkor az eléggé buflák lehet élõben.
A Nokia jobban járt volna, ha inkább az egyetlen olyan telefongyártó lesz, aki az android alá csinál csúcstelefont, merthogy az industrial build quality egyedül náluk van az Apple szintjén... a többiek ropogós mûanyagok, bár már van 1-2 ígéretes feltörekvõ.
gratulálok, ez aztán az együttmûködés! Szánalmas.
Rájöttek a Nokiánál, hogy mégsem lesz akkora játékos a Surface, ezért kiadják majd késõbb, kiforrottabb állapotban..

LZ forever

Kamukép az szinte biztos, de sztem egyáltalán nem ronda.
Már csak a régifajta Windows logo miatt is azt gondolnám, hogy nem eredeti a kép. Elég aránytalannak tûnik a képernyõ is, bár ez lehet csak a látószög miatt ilyen. A Surface azért igényesebb szerintem.

Hát ez szánalmas.
Egyfelõl az, hogy mekkora looser a Nokia. Másfelõl az MS irántuk tanúsított viselkedése sem túl elegáns. Párszor már alárúgott a Nokiának, de most még ez is.

Hozzátenném, ha a Nokia ezt a formatervet komolyan gondolta, akkor még jó hogy az MS kihozta a Surface-t, mert ez botrány ronda. Ennek nem "túl komoly konkurencia" lenne a Surface, hanem szó szerint lemosná ezt a borzalmat. Gondolom 1000 Surface eladásra jutna egy Nokia tablet...