A Surface miatt mégsem jelentkezik táblagéppel a Nokia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MHm akkor mákod van. Nekem régi Nokia, Sony-Ericson egy idõ után mindig nyikorgott, nyekegett. Az is ritka volt, hogy a leszedhetõ hátulja (aksi fedõ) egy évet kibírjon úgy, hogy ne lötyögjön, kotyogjon, essen le minimális behatástól. Ezért is örülök, hogy most lehet olyat kapni ahol nem lepattintható hanem csavarok tartják.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szóval azárt félúton van valahol az igazság - nem kell atombiztos sem, de szét se essen. Nembaj ha jó fogása van valaminek - lehet az egy ZTE is, ha olyan lesz.
Nem kell valóban pankrációra használni a telefont/tabletet, de azért egy kis nyomkodástól se hulljon szét... kb ennyi a lényeg semmi más.
A fém menõ marhaságot is ha jól emlékszem steve jobs indította el(ki más...). És gyakorlatilag akik benyelték annyit tudnak mondani hogy a "fém minõségibb" hogy miért azt nem tudják megindokolni, hiszen nem ésszerûség alapján mondják, hanem azért mert azt hallották, most ez a divatos, különleges. Eközben a tapasztalatok mind ellentmondanak ennek a minõségiségnek... lásd lent.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Abban én is igazat adok, hogy amilyen gyorsan elavulnak ezek, lehet hogy igazad van és nem kell ezeket olyan jóra megcsinálni.... Ezt is meg lehet érteni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szal sanyicksnak nem mond hülyeséget +1.
Ennek a mostani fémdivatnak viszont csak hátránya van. Én is szeretem egyébként a fémet, a gurulós székem lábában pl, vagy a biciklim vázában, vagy az autómban, tehát ahol szükség van rá. A telefonomon viszont nagyon nem szeretném, mert drágítja, nehezíti, és még rugalmatlan is(ejtéskor nagyobb az esély hogy szétrázódik a telefon "bele", míg a mûanyag többet nyel el az ütésbõl), emellett nagyon összeszedi a hideget, meg a meleget is... Na meg óriási pazarlás.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
És a többiekkel mi lett volna?😊
/*WTF?!*/
De akkor is jobban járt volna az androiddal, mert a nokia kb olyan volt az 1 bites usereknél mint a pc-n a pentium. A nokia volt A mobiltelefon. De már késõ teljesen elásta magát.
A Nokia jobban járt volna, ha inkább az egyetlen olyan telefongyártó lesz, aki az android alá csinál csúcstelefont, merthogy az industrial build quality egyedül náluk van az Apple szintjén... a többiek ropogós mûanyagok, bár már van 1-2 ígéretes feltörekvõ.
LZ forever
Egyfelõl az, hogy mekkora looser a Nokia. Másfelõl az MS irántuk tanúsított viselkedése sem túl elegáns. Párszor már alárúgott a Nokiának, de most még ez is.
Hozzátenném, ha a Nokia ezt a formatervet komolyan gondolta, akkor még jó hogy az MS kihozta a Surface-t, mert ez botrány ronda. Ennek nem "túl komoly konkurencia" lenne a Surface, hanem szó szerint lemosná ezt a borzalmat. Gondolom 1000 Surface eladásra jutna egy Nokia tablet...