24
-
#24 Látszik a hozzászólásaidon. Én szeretem az androidot de még én se tudnék úgy írni mint te az MS-ről. Először azt hittem trollkodsz de nem, tényleg fanboy vagy és azok közül is a ritkább fajta. -
#23 Ez várható volt, de most piszkosul mérges vagyok! Nehogy már mindenben a MS érdekei érvényesüljenek... -
coolbboy83 #22 Jaj nem bocs... CANCEL ... nem te... rendben, még reggel volt a buli után :-) -
coolbboy83 #21 Te is megetsz barátom az orvoshoz! Ennek konkrétan semmi köze nincs ahhoz amiről itt szó van.... Részemről off.. Nemérdekel! -
Interstate 95 #20 Ezt olvasd el. -
coolbboy83 #19 És ezt mégis mi a tökömre alapozod, ha nem vagyok indiszkrét ? Kb egyszer sem láttál és nem is ismersz! -
#18 Pedig eléggé befolyásolható vagy... -
#17 "(nekem még soha sem sikerült recsegtetni semmiféle telefont, még megszorongatva se mindig sikerült hangot kicsikarnom belőle)"
MHm akkor mákod van. Nekem régi Nokia, Sony-Ericson egy idő után mindig nyikorgott, nyekegett. Az is ritka volt, hogy a leszedhető hátulja (aksi fedő) egy évet kibírjon úgy, hogy ne lötyögjön, kotyogjon, essen le minimális behatástól. Ezért is örülök, hogy most lehet olyat kapni ahol nem lepattintható hanem csavarok tartják. -
coolbboy83 #16 Nem kell mindjárt "befolyásolható vagy" támadni... Autóból is igyekszel masszívabbat venni, persz jó egy Suzuki is - aztán ne sírj, amikor a villamosmegálló korlátja legyőzi ütközésnél a verdát :-)
Szóval azárt félúton van valahol az igazság - nem kell atombiztos sem, de szét se essen. Nembaj ha jó fogása van valaminek - lehet az egy ZTE is, ha olyan lesz. -
coolbboy83 #15 Másnak is voltak már fémtelefonjai, nem kell megint idekeverni Steve Jobs-ot vagy az Applet... egyébként meg had tudjam már hogy én mennyire vagyok befolyásolható... elárulom nemnagyon! Az hogy ki mit gondol és miről az totál a magánügye.
Nem kell valóban pankrációra használni a telefont/tabletet, de azért egy kis nyomkodástól se hulljon szét... kb ennyi a lényeg semmi más. -
sanyicks #14 dehogy nem vagy befolyásolható. Ez a recsegős baromság is valószínűleg egy embertől terjedt el, attól veszi át a többi. Mondom, rendeltetésszerű használattal nem hiszem el hogy ilyesmi recsegjen (nekem még soha sem sikerült recsegtetni semmiféle telefont, még megszorongatva se mindig sikerült hangot kicsikarnom belőle). És tudod a telefont nem pankrátorként kell szorongatni, nem olyan nehéz az...
A fém menő marhaságot is ha jól emlékszem steve jobs indította el(ki más...). És gyakorlatilag akik benyelték annyit tudnak mondani hogy a "fém minőségibb" hogy miért azt nem tudják megindokolni, hiszen nem ésszerűség alapján mondják, hanem azért mert azt hallották, most ez a divatos, különleges. Eközben a tapasztalatok mind ellentmondanak ennek a minőségiségnek... lásd lent. -
coolbboy83 #13 Tévedsz, ha azthiszed ény könnyen befolyásolható vagyok! Itt ez a lumia pl... Na ez jófajta műanyag, nem a 0.5mm hátlappal rendelkező riccsreccs szemét.
Abban én is igazat adok, hogy amilyen gyorsan elavulnak ezek, lehet hogy igazad van és nem kell ezeket olyan jóra megcsinálni.... Ezt is meg lehet érteni. -
#12 Engem nem zavar ha műanyag abból is van kellően jó minőségű, sajnos csak 1-2 gyártó alkalmazza mert drágább. Abban maximálisan igazat adok coolboy kollegának, hogy a szar anyagminőség engem idegesít még ha csak 1-2 évig használom akkor is. A notim is alu házas (nem nem apple), pedig ugyanilyen notit adtak volna olcsóbban recsegős műanyagból, én speciel inkább fizetek kicsivel többet érte, de érezzem, hogy normális anyagból van. (Mint ahogy egy PC ház is elvileg mindegy milyen mások mégis huszonezreket költenek rá. Nekem abból van már tíz éve egy szintén minőségi Chieftec ház, az sem volt a legolcsóbb de jól néz ki és jó minőségű. Vagy mondhatnám, hogy valakinek jó az egyszerű "pléh" sütő, nekem viszont egy sütő legyen inox, abból is ujjlenyomat mentes felülettel ha lehet. Szóval csak azt akarom mondani, hogy nagyon nem vagyunk egyformák, marketing ide vagy oda. -
JL666 #11 98 óta van mobilom. Volt 1-2. Nokia 3210, 8210, Ericsson T68, HTC Google Nexus One, Samsungok... Egyik sem volt fém. A mai trend az okos telefonoknál, hogy 1-2 évig használod. Fémet bele? Elvileg nem verekedni akarok, hanem telefonálni vele...
Szal sanyicksnak nem mond hülyeséget +1. -
sanyicks #10 néhány évtizeddel ezelőtt meg a fémre mondta azt a magadfajta erősen befolyásolható ember hogy "kula az anyag minősége" amikor a műanyagot feltalálták és elkezdték gyártani, mert akkor az volt a divatos, hiába bizonyos emberek mindig mást akarnak mint a többi, hogy különlegesnek érezhessék magukat. Igaz annak előnye is volt.
Ennek a mostani fémdivatnak viszont csak hátránya van. Én is szeretem egyébként a fémet, a gurulós székem lábában pl, vagy a biciklim vázában, vagy az autómban, tehát ahol szükség van rá. A telefonomon viszont nagyon nem szeretném, mert drágítja, nehezíti, és még rugalmatlan is(ejtéskor nagyobb az esély hogy szétrázódik a telefon "bele", míg a műanyag többet nyel el az ütésből), emellett nagyon összeszedi a hideget, meg a meleget is... Na meg óriási pazarlás. -
coolbboy83 #9 Lehet, hogy neked nem... de sokaknak számít, hogy mit fognak meg. Én pl nem szeretem az olyan dolgokat amiknek kula az anyag minősége... -
#8 "A Nokia jobban járt volna, ha inkább az egyetlen olyan telefongyártó lesz, aki az android alá csinál csúcstelefont..."
És a többiekkel mi lett volna?:) -
sanyicks #7 a többséget nem érdekli milyen anyagból van a telefon, mert nem ad hozzá semmit. (fém oda való ahol nagy tömegek nehezednek rá/áramot kell vezetni), ropogni csak akkor ropog egy műanyag telefon ha nem rendeltetésszerűen használják, pl csavargatják, jó nagy erőt fejtenek ki rá... Attól hogy valamelyik marketinges majom kitalálta hogy most a fém legyen a menő, attól szerencsére nem hat a többségre. Majd kimegy a divatból ez is.
De akkor is jobban járt volna az androiddal, mert a nokia kb olyan volt az 1 bites usereknél mint a pc-n a pentium. A nokia volt A mobiltelefon. De már késő teljesen elásta magát. -
coolbboy83 #6 Ha létezik ilyen... akkor az eléggé buflák lehet élőben.
A Nokia jobban járt volna, ha inkább az egyetlen olyan telefongyártó lesz, aki az android alá csinál csúcstelefont, merthogy az industrial build quality egyedül náluk van az Apple szintjén... a többiek ropogós műanyagok, bár már van 1-2 ígéretes feltörekvő. -
gosub #5 gratulálok, ez aztán az együttműködés! Szánalmas. -
Ferrer #4 Rájöttek a Nokiánál, hogy mégsem lesz akkora játékos a Surface, ezért kiadják majd később, kiforrottabb állapotban.. -
Treviz #3 Kamukép az szinte biztos, de sztem egyáltalán nem ronda. -
tomboy013 #2 Már csak a régifajta Windows logo miatt is azt gondolnám, hogy nem eredeti a kép. Elég aránytalannak tűnik a képernyő is, bár ez lehet csak a látószög miatt ilyen. A Surface azért igényesebb szerintem. -
zord01 #1 Hát ez szánalmas.
Egyfelől az, hogy mekkora looser a Nokia. Másfelől az MS irántuk tanúsított viselkedése sem túl elegáns. Párszor már alárúgott a Nokiának, de most még ez is.
Hozzátenném, ha a Nokia ezt a formatervet komolyan gondolta, akkor még jó hogy az MS kihozta a Surface-t, mert ez botrány ronda. Ennek nem "túl komoly konkurencia" lenne a Surface, hanem szó szerint lemosná ezt a borzalmat. Gondolom 1000 Surface eladásra jutna egy Nokia tablet...