Tim D. Cook: zavarba ejtő a Surface
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt röhögtem egyet aztán nem is olvastam tovább: "A menedzser elmondta , hogy még nem tudta kipróbálni a Surface-t"
Ez egy hosszú, elemzõkkel folytatott beszélgetés rövid kivonata, ami összegzi Cook válaszait. A cikk alapja tehát nem az volt, hogy Cook-nak mi a véleménye a Surface-rõl, csak mire eljutott hozzánk ez lett belõle...
egyetértek 😊
Wozz ebbõl a szempontból nem volt szégyenlõs...
Wozz ebbõl a szempontból nem volt szégyenlõs...
igazából még ha be is jön neki a surface.. akkor se mondja azt hogy jó 😄 ne röhögtessenek hogy erre cikket kell irni...........
Timi az apple-t fényezi, nem is tehet másként. Ball-mer meg a saját háza táján meghozott döntéseket védené, õ sem tehet másként... idõvel kiderül kinek van igaza.
A netbookoknál hasonlóan jó volt az elsõ két-három év, aztán amint lett mindenkinek akinek kellett, behalt a piac.
Tim Cock
1-2 dologban igazat kell adnom neki. De ezek elsõsorban a a M$ elhibázott lépéseit illeti. A Samuval szerintem elbaxták. Egy Samu-Apple szövetség megállíthatatlan lenne. Ehelyett, most van Samu-Gúgli szövetség, ami szintén elég erõsen jön. Az Apple meg gyak marad a konkurenciára rákényszerülve. Gyakorlatilag õk fizetik ki a Samsung fejlesztési költségeit.
Próbáltak szabadulni tõlük, de úgy tûnik ez nem nagyon jön be.
Próbáltak szabadulni tõlük, de úgy tûnik ez nem nagyon jön be.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Igazából mindenki maga kell eldõntse, hogy neki mi felel meg - és mik a keretei.
← ElőzőOldal 2 / 2