Tim D. Cook: zavarba ejtő a Surface

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt röhögtem egyet aztán nem is olvastam tovább: "A menedzser elmondta , hogy még nem tudta kipróbálni a Surface-t"
Ez egy hosszú, elemzõkkel folytatott beszélgetés rövid kivonata, ami összegzi Cook válaszait. A cikk alapja tehát nem az volt, hogy Cook-nak mi a véleménye a Surface-rõl, csak mire eljutott hozzánk ez lett belõle...
egyetértek 😊

Wozz ebbõl a szempontból nem volt szégyenlõs...
igazából még ha be is jön neki a surface.. akkor se mondja azt hogy jó 😄 ne röhögtessenek hogy erre cikket kell irni...........
Timi az apple-t fényezi, nem is tehet másként. Ball-mer meg a saját háza táján meghozott döntéseket védené, õ sem tehet másként... idõvel kiderül kinek van igaza.
mad mind
A netbookoknál hasonlóan jó volt az elsõ két-három év, aztán amint lett mindenkinek akinek kellett, behalt a piac.

Tim Cock
NEXUS6
1-2 dologban igazat kell adnom neki. De ezek elsõsorban a a M$ elhibázott lépéseit illeti. A Samuval szerintem elbaxták. Egy Samu-Apple szövetség megállíthatatlan lenne. Ehelyett, most van Samu-Gúgli szövetség, ami szintén elég erõsen jön. Az Apple meg gyak marad a konkurenciára rákényszerülve. Gyakorlatilag õk fizetik ki a Samsung fejlesztési költségeit.

Próbáltak szabadulni tõlük, de úgy tûnik ez nem nagyon jön be.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Igazából mindenki maga kell eldõntse, hogy neki mi felel meg - és mik a keretei.
← ElőzőOldal 2 / 2