Készül a Modern Warfare 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már maga a zene is megteremtette a hangulatot. MoH-al nem játszottam csak nagyon keveset biztos azért nem rémlik a dolog, de akkor lehet pótolni fogom.
A faterja, az öreg Cpt. Price már a CoD és a CoD2-ben is benne volt, mint elõzmény. Igaz, ez csak annyiban elõzmény, hogy a kis Price már valahol ott úszkált a zacsiban. ;-)
@tomboy: szerintem Zimmer önmagához képes átlagos, iparos zenét írt. Ezzel szemben a felfedezettje, Ramin Djawadi igazi mestermûvet komponált az elõzõ Medal Of Honorhoz.
@tomboy: szerintem Zimmer önmagához képes átlagos, iparos zenét írt. Ezzel szemben a felfedezettje, Ramin Djawadi igazi mestermûvet komponált az elõzõ Medal Of Honorhoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Remélem sikerül egy MW2 színvonalhoz közel álló folytatást összehozni Hans Zimmer zenéivel meg miegymással, mert az nagyon ott volt a szeren.
Price bajusz nélkül??? Lehetetlen... Õ már úgy született: http://oi56.tinypic.com/9uvq6u.jpg