Közepes játék lett a Lucius
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
往前看同志
往前看同志
Javasolnám, hogy az alsós tagozatos fórumokat látogasd, mert ott valószínûleg, osztatlan sikert fogsz aratni...
往前看同志
往前看同志
Én nem tudom azt a precedenst sem elhinni. Ha egy tömeggyilkos tinédzsernél találnak egy GTA-t, az nem bizonyít semmit, eladtak a sorozatból az összes platformra 100 millió darabot, ennek többszöröse lehet warezen. A legtöbb lövöldözõs játékban meg te vagy a jófiú.
Ennél én sokkal embertelenebbnek tartom a háborús játékokat, ahol rámondják néhány emberre, hogy "na azok a terroristák", aztán mikor kinyírtál mindenkit a büféstõl kezdve a kutyáig, akkor még meg is simogatják a fejed, hogy megmentetted a világot.
往前看同志
Félreértés ne essék errõl elsõsorban nem a játékok tehetnek, csak nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a lejtõn mihamarabb elinduljunk.
Én már egyébként a Carmageddont sem értettem. Bár ettõl független játszottam vele pár órát... 😊 Bár nem voltam már gyerek...
往前看同志
A Lucius is egy teljesen veszélytelen játék az alapján, amit tudok róla. Hiába kell egy Sátán által megszállt gyerekkel kiirtani a környezetedet (mint az Omenben), de ez egy horror játék, ráadásul (még ha nem is nagyon) gondolkodós kaland, így bõven távol fognak maradni azok, akikre szerintetek veszélyes.
Én azonban ragaszkodom ahhoz a véleményemhez, hogy videójátéktól még senki nem lett tömeggyilkos. Régóta játszok, a Doom volt a legelsõ, azóta is ilyenekkel szórakozok, meg GTA-val, utóbbiban sokszor csak céltalanul autózok, járdán gázolom az embereket, lövöldözök az utcán, de ettõl még nem vagyok tömeggyilkos, az utcán nem fogom megtenni. Adolf Hitler sem attól lett olyan, amilyen, hogy túl sok Medal of Honor-t és Manhunt-ot játszott. A történelem egyetlen tömeggyilkosa sem ettõl lett ilyen. Ráfogják manapság az ilyen esetekre, de ez egy baromság. Pándy András sem azért ette meg a családját, mert 30 éve rongyosra nézte a Cannibal Holocaust-ot VHS-en.
A Manhuntban felnõttként, felnõtt gyilkosokat ölsz meg (nem mellesleg a családodat is meg kell mentened az egyik pályán), ebben a szarban a családodat! Ahhoz nem kell 40-nak lenni, hogy ennek a morális vonatkozásait átlássa az ember.
De egy Tibi-félének nagyon tetszik. Nem véletlen.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ördögûzõ? ott is gyerek van megszállva.
De akkor ne is nézd meg a Manhunt címõ játékot, mert annál brutálisabb nincsen szerintem (igaz ott nem gyerek gyilkol, csak éppen a gyilkolás módját és brutalitását lehet benne változtatni)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
往前看同志
Agymosottak!
往前看同志
Mikor elõször eltévedtem benne:
Hogy tudják ezt a labirintus felfûteni, fél vagyon lehet 😄 és mindig nyitva hagynak minden villanyt.
Cogito Ergo Sum
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...