Csak 18 éven felülieknek: Előzetes alapján elég kemény horror lesz az új Evil Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp azért kell remake, mert jók voltak. Nem mellesleg, elég sokan ha megnéznék a régieket, akkor szörnyülködnének a gagyiságukon. Arra ne alapozz, hogy régen jó volt valamit, mert ha a 80-as években láttál volna egy ma bénának tartott horrort, az is lehet, hogy isteni film lett volna.
Nem is értem minek remake, mégis mi baj van az eredetiekkel?!? AZok murván jók voltak anno.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem ne, azok úgy jók, ahogy vannak. Meg az elsõ rész is. A 2. rész hangulatát két okból is fölösleges hiányolni, egyrészt ugyebár ez az elsõ feldolgozása, másrészt egy 80-as évekbeli horror hangulatát semmi sem hozza vissza 2012-ben. Idõrõl idõre vannak kísérletek hasonlóra, de valamin mindig elcsúszik a dolog. Bár még így is sokszor hangulatosabbak, mint egy abszolút mai horror. De alapvetõen ez minden mûfajt sújt.
Ez is egy tucat horror movie-nak tûnik, legalábbis én hiányolom a gonosz halottak 2 hangulatát aminek a sztorija tulajdonképp ugyanaz mint az 1-nek, csinálhattak volna abból remake-et, az legalább folytatásért kiált és hátha lenne akkor sötétség serege remake is 😊