22
  • lamase
    Hmm? http://codenamegta.hu/2012/grand-theft-auto-v-2013-tavaszan/

A megjelenest nem volt nehez kitalalni.. Attol meg hamisitvany a kep
  • Evoluti0N
    Hm....
  • Lack
    Ha olyan okádék módon konvertálják át PC-re, ahogy a GTA IV-gyel tették, akkor inkább ne is jöjjön.
  • IMYke2.0.0.0
    vgchartz egy dilettáns oldal - ne higgy annak!
  • Reg5
    Az online média szokása a megtévesztő címek írása. Ha ez téged ma meglep, akkor nem tudom hol éltél eddig. Persze nem az sg-t védem, csak nézz már szét máshol is.
  • Gyuszopapa
    Látszik hogy konzolra minden szart megvesznek.
  • vg
    Nem akarok nagy vitába beszállni, de a vgchartz adatai szerint xbox360-ra és PS3-ra összesen GTA IV-ből 20 millió példányt adtak el, PC-re összesen 700.000 darabot... de ha a L.A Noire eladásait nézem, ott is konzolok összesen 5 millió, PC verzió alig 100.000 darab. Mellesleg, a cikknek igaza van, hiszen megjelenéskor csak konzolra lesz kapható, és egyáltalán nem biztos a PC verzió.
  • lamase
    Eddig mind kapott.
  • lamase
    szörnyű.. Hamisítvány a GTA V reklámanyag
  • Yodafon
    Szerintem a sok ökörnek nem tűnt fel az alábbi:
    PC-s társadalomnak elég sokat kell várni a saját portjára - ha kapnak egyáltalán. A Red Dead Redemption például a mai napig nem jelent meg PC-re és valószínű már nem is fog. Tehát egyáltalán nem biztos h kapni fog pc-s portot...
  • Fefe_W
    Azon is csodálkozom hogy el tudtad olvasni a cikket. Ne haragudj, de előbb írni tanulj meg helyesen.
    Egy kis segítség:
    iet = ilyet
    oan =olyan
    h = hogy
    hirnek = hírnek

és sorolhatnám.
    A játékok mellett időnként benézhettél volna általánosban nyelvtan órára is ;)
    Előbb a magad háza táján söprögess ;)
  • lammaer
    "első körben"

Magyarul: kijelenti a címben hogy CSAK konzolra jön ki, majd a cikkben szépen leírja hogy először konzolra jön ki.
    Érzed a hatásvadászatot?
  • narumon
    Most azóta változtattak valamit a cikken meg a címén vagy csak én nem értem mi ez a nagy hőbőrgés a cikkel kapcsolatban?
  • Lollerka
    azeeer.... ez mar falsch hirnek szamit nalam, ez oan h leirom h virtualis valosagos mmo jelenik meg amiben te magad vagy a karakter es hudefasza lesz... es kapok egy szart...

IET LEIRNI F@SZOM h lehet??? nem szoktam ragelni de ez a cikk b@zdmeg... ahulye...
  • Zombee
    A játékos hírek/cikkek színvonala is igazodik újabban hozzá sajnos.
  • KRTuning
    Szekeres Viktor szokása a megtévesztő cikkcímek írása, ezért meglepő.
  • Reg5
    Te biztos most olvasol először SG-t.
  • Szefmester
    Én már le sem merem írni a véleményem mert sírni kezd és törlik az összes hozzászólásom.. még akkor is ha őszinte kicsit nyers, de nem sértő...
  • xido
    Tudtam,hogy mi a cikk lényege,de hogy ilyen hírre egyáltalán betűt pazarolni..hát apám..
  • Svlad Cjelli
    Gratulalok Tibor! Megint nagyot alkottal!
  • Treviz
    Hát igen, ez elég tahó egy cikk volt. Már felkaptam a fejem, azonnal kattintottam, de hisz ez volt a célja a nyomorult cikkírónak. Tények közlése magyarországon... Blikk, NSO és most már SG is. Grat te patk... Ötvös Tibor.
  • zorrobomber
    Gratulálok a cikkhez.