22
-
#22 Hmm? http://codenamegta.hu/2012/grand-theft-auto-v-2013-tavaszan/
A megjelenest nem volt nehez kitalalni.. Attol meg hamisitvany a kep -
Evoluti0N #21 Hm.... -
Lack #20 Ha olyan okádék módon konvertálják át PC-re, ahogy a GTA IV-gyel tették, akkor inkább ne is jöjjön. -
#19 vgchartz egy dilettáns oldal - ne higgy annak! -
Reg5 #18 Az online média szokása a megtévesztő címek írása. Ha ez téged ma meglep, akkor nem tudom hol éltél eddig. Persze nem az sg-t védem, csak nézz már szét máshol is. -
Gyuszopapa #17 Látszik hogy konzolra minden szart megvesznek. -
vg #16 Nem akarok nagy vitába beszállni, de a vgchartz adatai szerint xbox360-ra és PS3-ra összesen GTA IV-ből 20 millió példányt adtak el, PC-re összesen 700.000 darabot... de ha a L.A Noire eladásait nézem, ott is konzolok összesen 5 millió, PC verzió alig 100.000 darab. Mellesleg, a cikknek igaza van, hiszen megjelenéskor csak konzolra lesz kapható, és egyáltalán nem biztos a PC verzió. -
#15 Eddig mind kapott. -
#14 szörnyű.. Hamisítvány a GTA V reklámanyag -
Yodafon #13 Szerintem a sok ökörnek nem tűnt fel az alábbi:
PC-s társadalomnak elég sokat kell várni a saját portjára - ha kapnak egyáltalán. A Red Dead Redemption például a mai napig nem jelent meg PC-re és valószínű már nem is fog. Tehát egyáltalán nem biztos h kapni fog pc-s portot... -
#12 Azon is csodálkozom hogy el tudtad olvasni a cikket. Ne haragudj, de előbb írni tanulj meg helyesen.
Egy kis segítség:
iet = ilyet
oan =olyan
h = hogy
hirnek = hírnek
és sorolhatnám.
A játékok mellett időnként benézhettél volna általánosban nyelvtan órára is ;)
Előbb a magad háza táján söprögess ;) -
lammaer #11 "első körben"
Magyarul: kijelenti a címben hogy CSAK konzolra jön ki, majd a cikkben szépen leírja hogy először konzolra jön ki.
Érzed a hatásvadászatot? -
#10 Most azóta változtattak valamit a cikken meg a címén vagy csak én nem értem mi ez a nagy hőbőrgés a cikkel kapcsolatban? -
Lollerka #9 azeeer.... ez mar falsch hirnek szamit nalam, ez oan h leirom h virtualis valosagos mmo jelenik meg amiben te magad vagy a karakter es hudefasza lesz... es kapok egy szart...
IET LEIRNI F@SZOM h lehet??? nem szoktam ragelni de ez a cikk b@zdmeg... ahulye... -
#8 A játékos hírek/cikkek színvonala is igazodik újabban hozzá sajnos. -
KRTuning #7 Szekeres Viktor szokása a megtévesztő cikkcímek írása, ezért meglepő. -
Reg5 #6 Te biztos most olvasol először SG-t. -
Szefmester #5 Én már le sem merem írni a véleményem mert sírni kezd és törlik az összes hozzászólásom.. még akkor is ha őszinte kicsit nyers, de nem sértő... -
xido #4 Tudtam,hogy mi a cikk lényege,de hogy ilyen hírre egyáltalán betűt pazarolni..hát apám.. -
Svlad Cjelli #3 Gratulalok Tibor! Megint nagyot alkottal! -
Treviz #2 Hát igen, ez elég tahó egy cikk volt. Már felkaptam a fejem, azonnal kattintottam, de hisz ez volt a célja a nyomorult cikkírónak. Tények közlése magyarországon... Blikk, NSO és most már SG is. Grat te patk... Ötvös Tibor. -
#1 Gratulálok a cikkhez.