15
  • szaboi
    nem szükséges:
    http://www.amazon.com/TRINE-2-COLLECTORS-EDITION-Pc/dp/B0063CYSCK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1351982543&sr=8-2&keywords=trine+2

megveheted amazon on is a dobozosat
  • Molnibalage
    Tehát itthon kell megvenni a dobozosat?
  • szaboi
    elírtam abba CSAK a második rész van nincs benne se az első se a zene.
  • szaboi
    751 ft különbség átszámolva, és abba CSAK az első van még játékzene sincs. Hát akkor inkább akkor dobozosan.
    http://store.steampowered.com/app/35720/
  • Molnibalage
    Ha Steamen veszem akkor is...?
  • Blake6
    Hááát igen,a célzás nem az igazi!De a Trine 2 tényleg a stílus egyik gyöngyszeme!A
    gyűjtői kiadás meg ennyiért egy "ajándék"!
  • szaboi
    nemhiába írják hogy gamepadra optimalizált, és egy ilyen játéknál tényleg ajánlott. de a trine jobb egérrel/billentyűzettel. gamepaddal még mindíg szívás célozni. irányítani jó de célozni nem.
  • Blake6
    Nem kötözködni akarok,de a kezelőfelület és irányíthatóságról annyit,hogy MA MÁR egy PC gamer fan-nak is illik egy valamilyen kontrollert,gamepad-ot tartania magánál.(Főleg egy ilyen stílusú játéknál!)
  • szaboi
    a Gyűjtői kiadás 1990ft
    ami tartalmazza az első részt és a zenét is
  • szaboi
    A Trine mindegyik 2D platformjáték FELETT áll a legszebb és legigényesebb mind közül!
    Amúgy ne már jútábról vadászd a zenéjét, az annyira igénytelen és az igazi minőségét közel se kapod vissza
    ha megveszed potom 2 ropiért a trine 2 t megkapod a zenéjét külön!

a folytatása a Goblin Menace meg még nehezebb, de fennséges!
  • Molnibalage
    Én is veled értek egyet. A 2D-s műfaj is lehet művészi szitnen kivitelezve. Bár csak a demójával játszottam, de igen hangulatos képi és zenei világgab bírt ez.

Legyen egy éjszakai környezet is.

A zenéje önmagában olyan brutál, hogy a youtubról összevadásztam a teljes soundtracket...
  • Laza
    Még szerencse, hogy ez hatalmas nagy tévedés :D

Arról nem is beszélve, hogy egy hasonlóan normálisabban összerakott játékot a tapival nem is lehet rendesen irányítani.
    Úgyhogy igenis van létjogosultsága, elég csak a Rayman Origins sikereire gondolni, stb.
  • samuzsolt
    ubuntu-n elérhető?
  • Hun7eR
    Nem értek egyet, ma (sőt már egy évtizede) minden 3D-s, pedig régen 2D-ben sokkal élvezetesebb játékokat tudtak alkotni, szóval szerintem a játékélmény a lényeg, egy szép 2D grafika bőven kárpótol a 3D-ért.
  • Palinko
    tudom hogy hallgass a nevem mert nem próbáltam, de akkor is a 2D s játékoknak manapság szerintem telefonon és tableten a helyük.