2014-ben jön és két részes lesz a következő James Bond-mozifilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk nem kerestem eléggé, de ezek szerint kiadták a for your eyes only novelláskötetet magyarul (nem volt szerencsém olvasni még). akkor bizony tévedtem, nem a hülyén magyarositott filmcimek hivatala tehet róla. de lehet, h van nekik egy könyvcimekkel foglalkozó részlegük? azért érdekelne, h hogyan jutott el valaki a solace-ból/tól csend-hez/ig. amúgy meg mindegy is...
Az eredeti Ian Fleming novella (Quantum of Solance) eredeti fordítását (Kvantum csendje) adták a filmnek is.

De már magának a filmnek sem volt semmi köze ahhoz a novellához, így aztán teljesen ironikusnak nevezhetjük, hogy megtartották azt a fordítást, aminek semmi köze sincs ahhoz a címnek, aminek semmi köze sincs az azonos címû novellához.
Én meg valami frankó vityillóra emlékszem csak, ami a sivatag közepén állt, és azt is lepusztította a 007-es!

Egyébként nekem Craig az elsõ olyan Bond, aki emberi, és nem annyira mû, mint mondjuk Pierce...
Laza
Én konkrétan semmire nem emlékszem a legultolsó részbõl ... ja de, volt valami tetõn rohangálás azt hiszem a vége felé ...

Ez azért is érdekes, mert a régiekre és a Pierce-s részekre meg tisztán emlékszem ... mondjuk azokat sokszor láttam 😄

Még az elsõ Craig-esre emlékszem nagyjából 😊

De remélem nyugdíjba megy lassan.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mosogatógéptabletta. (mára már finish)

(a quantum a szervezet neve. a magyar cim pedig a szokásos "mennyire hülye cimet tudunk kitaláli egy filmnek" mûhely agyszüleménye. köztünk él(nek))
off
vki meg tudja mondani h a quantum csendje mirõl szólt igazándiból? vagyis h mi az a quantum? mert fontos dolognak tûnt de nem derült ki számomra a filmbõl h mi az.