11
  • hurkaur
    #11
    Peldaul a rajtad kivul sg.hu-t olvasokat, te idiota.
  • frensys
    #10
    Kit érdekel??? Ez a Katasztrófa oprendszer életemben nem lesz a gépemen mégha fegyvert fognak a fejemre akkor se! Elég volt belőle 2 óra görcsölés és anyázás,2 órát volt a gépen töröltem a francba!!
  • Papichulo
    #9
    "én sírógörcsöt kapok a reklámoktól és a FB integrációtól"

    Tenyleg mintha valahol irtak volna, hogy ebben mar reklamok is vannak...

    Sajnos nekem nem alternativa a GTalk, bar az Adiumon keresztul az is be van allitva, de szinte minden ismerosom Skype-on van, koztuk sok business kapcsolat is, gyakran ezt hasznalom munkara is.

    Mindezek tukreben addig amig nem kenyszeritenek ra, addig marad a Skype 2.8, aztan ha esetleg ezt a folyot is elerjuk, akkor majd eldontom mi legyen az atkeles elott :)

    Koszi az infokat!
  • sanyicks
    #8
    most ez még gyakoribb lesz a peer to peer működés megszűntetésével.
  • mousee
    #7
    Szia,

    Próbáltam a hatost is, de engem nem győzött meg. Lehet hogy jól működik (nem tudok neked biztosat mondani, én sírógörcsöt kapok a reklámoktól és a FB integrációtól), szóval hagytam az egész skype mizériát a fenébe.

    Gmail chat felületén van hanghívás, egy plugin, össze se lehet mérni a kettőt. A hangminőség mérföldekkel jobb, nem szakadozik, nincs háttérzaj. Innentől kezdve nem izgat a skype :)
    Veszíteni se veszítettem semmit, aki megvan skype-on, az fent van gmail-en is.
  • Papichulo
    #6
    "OSX alatt az utolsó 2.* verziót használom, mert efelett hajlamos megenni az egész gépet"

    Nekem a GUI nem tetszett az 5.x valtozatban, azert maradtam a 2.8-nal, de ezek szerint mas gond is volt vele... Viszont most jott ki a 6.x valtozat, az javult ilyen szempontbol? Meg semmi reviewt nem olvastam rola.

    Hivasminoseggel amugy szemely szerint nincs bajom, meg nagyobb tavolsagokban sem. Ezek szerint szerencses vagyok :)
  • csimmasz
    #5
    Sajana ezt én is tapasztalom a Skype évek ótra egyre szarabb.
    Én folymatosan használom több gépről sok emberrel és az a tapasztalatom hogy sokat szakadozik indokolatlanul a hangátvitel, idegesítő amikor nem beszél senki akkor elkezd magátóól zajosogni, hogy végül inkább lekapcsolja az ember minsem halgassa a zajokat.
  • Interstate 95
    #4
    Akkor ez lehet azért van, mert annyit beszélek, meg küldök filmeket rajta hogy leterhelem az egész rendszert, másnál meg nem jó vagy nem működik. Nálam viszont minden jó, amiket leírtál nem tapasztalom.
  • hurkaur
    #3
    os x alatt legalabb nem annyira bloatware, mint winen. Szornyu.
  • kvp
    #2
    Csalnak. Egy kulso fejlesztonek sincs joga masik alkalmazas felett megjeleniteni barmit is. Gyakorlatilag a metro keretrendszerbe integraltak a skype-ot. Legalabb a konkurenciat kiutik vele, mert mas alkalmazasok nem tudnak a bongeszo fole ugrani, tehat bejvo hivaskor nem tudjak egyszeruen ertesiteni a felhasznalokat. Az eu most pont pattoghatna, mert ez durvabb mint az alapbol beepitett bongeszo.

    ps: Ios alatt is az apple altal adott jog kell ehhez, mig android alatt barki megetheti, mivel ott szinte mindent szabad minden programnak.
  • mousee
    #1
    Remélem most már valami használhatót alkottak belőle. OSX alatt az utolsó 2.* verziót használom, mert efelett hajlamos megenni az egész gépet (csutkára pörgetni a procit, és megenni több mint 1g ramot, idle-ben).

    Plusz a hívások minősége mostanában botrány, egyre többet szakadozik, van hogy 4-5 másodpercre teljes csend, se én nem hallom akivel dumálok, se ő engem. Nagyon remélem hogy az új verziót sikerült végre gatyába rázni.