Medal of Honor: Warfighter - az első küldetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olvastad el rendesen amit írtam hanem egybõl írtad a fikázó hsz-t, rendkívül okos vagy mondhatom. Megismétlem a kedvedért BF3 SP-je (vagyis az egyszemélyes campaign) ra mondtam hogy szar. A multiról nem tudok nyilatkozni mert nem játszottam vele. Egyébként meg mivel én írom a hsz-t felesleges odaírni hogy szerintem mert nyilván a saját véleményemet írom meg a saját gépemrõl.
BF3 is szar volt ?! ( az elfelejtetted odairni "szerinted" )
A masik nagyfejunek uzenem "Ez egy rakás szemét, kritikák is remekül mutatják"
Kinek a kritika'ja a tied ? A tobbi netgeeke' ? vagy esetleg a noname gaming magazinok kritikaja ?
GameStar
Oct 25, 2012
73
Warfighter is well-made, has been set elaborately staged and looks good enough to eat in places. However, I constantly feel we have been through the whole spectacle in three dozen other shooters.
Nem fogja forradalmasitani a jatekirpart ez teny de annyit hoz mint az osszes tobbi konzolos FPS.
A masik nagyfejunek uzenem "Ez egy rakás szemét, kritikák is remekül mutatják"
Kinek a kritika'ja a tied ? A tobbi netgeeke' ? vagy esetleg a noname gaming magazinok kritikaja ?
GameStar
Oct 25, 2012
73
Warfighter is well-made, has been set elaborately staged and looks good enough to eat in places. However, I constantly feel we have been through the whole spectacle in three dozen other shooters.
Nem fogja forradalmasitani a jatekirpart ez teny de annyit hoz mint az osszes tobbi konzolos FPS.
Inkább nem írok semmit mert csak negatív lenne.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nálam már az elsõ 15 perc kiverte a biztosítékot. A BF3 is fos volt SP-ben de ez is közel olyan rossz 😞
Ez egy rakás szemét, kritikák is remekül mutatják, még az 50% sem éri el. Pénzt nem ér...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tök jó lenne, ha valóságban is minden seb meggyógyulna pár másodperc pihenés után.
Úgy látom követik a trendet, elég egysíkúnak tûnik a kampány.
Úgy látom követik a trendet, elég egysíkúnak tûnik a kampány.
csak kár hogy egy látható bug is befigyelt egybõl amikor a katona átmegy a konténeren. Kb 3:25-nél. Remélhetõleg orvosolják majd ezt a hibát és nem marad meg látvány játéknak.