7
-
es5eNCe #7 Nem olvastad el rendesen amit írtam hanem egyből írtad a fikázó hsz-t, rendkívül okos vagy mondhatom. Megismétlem a kedvedért BF3 SP-je (vagyis az egyszemélyes campaign) ra mondtam hogy szar. A multiról nem tudok nyilatkozni mert nem játszottam vele. Egyébként meg mivel én írom a hsz-t felesleges odaírni hogy szerintem mert nyilván a saját véleményemet írom meg a saját gépemről. -
#6 BF3 is szar volt ?! ( az elfelejtetted odairni "szerinted" )
A masik nagyfejunek uzenem "Ez egy rakás szemét, kritikák is remekül mutatják"
Kinek a kritika'ja a tied ? A tobbi netgeeke' ? vagy esetleg a noname gaming magazinok kritikaja ?
GameStar
Oct 25, 2012
73
Warfighter is well-made, has been set elaborately staged and looks good enough to eat in places. However, I constantly feel we have been through the whole spectacle in three dozen other shooters.
Nem fogja forradalmasitani a jatekirpart ez teny de annyit hoz mint az osszes tobbi konzolos FPS.
-
Gyuszopapa #5 Inkább nem írok semmit mert csak negatív lenne. -
es5eNCe #4 Nálam már az első 15 perc kiverte a biztosítékot. A BF3 is fos volt SP-ben de ez is közel olyan rossz :( -
#3 Ez egy rakás szemét, kritikák is remekül mutatják, még az 50% sem éri el. Pénzt nem ér... -
NovaTerra #2 Tök jó lenne, ha valóságban is minden seb meggyógyulna pár másodperc pihenés után.
Úgy látom követik a trendet, elég egysíkúnak tűnik a kampány. -
gabeszkis #1 csak kár hogy egy látható bug is befigyelt egyből amikor a katona átmegy a konténeren. Kb 3:25-nél. Remélhetőleg orvosolják majd ezt a hibát és nem marad meg látvány játéknak.