Új Avatar születik? Itt a 130 milliós fantasy, az Empires of The Deep előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tengeri avatar ps 1 es grafikával. 😄DD Óriási!
Dynamic
Szörnyû. Borítékolható, hogy bukni fog.
Az Avatar gagyi film, de a látványvilága páratlan. Az igazi USA armytól kaptak volna egy-két szép atom töltetet és mehettek volna a sunyiba a sárkányaikkal!

Ezt a filmet vétek egy lapon említeni vele kedves cikk író!

De mindegy ez a nap el van b@szva amúgy is!

immovable
Gagyi.
Ez? Látványfilm? Ha az 5-6 éves gyerekek a célközönség, akkor minden bizonnyal. Az Avatart lehet szeretni, utálni, de ez a fostalicska animáció halmaz a nyomába nem fog érni látvány terén.

Szombat délelõtt a gyerekeknek tudnám elképzelni XDDDDDDD
akik erre a valamire pozitív dolgot tudnak írni.. azok látják is amit néznek?
Egyetertek😄 Mondjuk ha kiderul, hogy tenylegesen el lett irva 1 0 (sajnos ketlem) akkor le a kalappal😄 Amugy meg meh.....
narumon
Szerintem egy nulla nem stimmel. Így hirtelen ez inkább 13M dollárnak tûnik.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Zombee
Jó is az, amikor az emberben megragad a mondanivaló lényege.

Most hiaba fikazod az Avatart vkinek bejon vkinek nem, ennyi....
Ez is latvany film lesz akit erdekel a latvany az beul ra..
Zombee
Teljesen egyértelmû, hogy a párhuzam az Avatarral a kékség (kinézem SzV-bõl) és a nagy költségvetés (mégha nem is kerül fele annyiba se, de azért 130M$ már nem kevés) miatt van, és nem a film minõsége miatt.
Én ugyan az Avatart nem láttam, de nehéz elképzelni, hogy a történetben bármi lélegzetelállító is legyen, a látványvilágától meg hányingert kapok. Ez a film viszont elsõ ránézésre a látvány miatti párhuzamot is már biztosan bukja, mivel igen messze van attól, sõt, igen gagyi, ami viszont ilyen költségvetés mellett már gáz, fõleg, hogy a pénzt nem sztárokra, és feltételezem nem is a világmegváltó sztorira költötték. Megkockáztatom így látatlanban, hogy ennél még az Avatarnak is mélyenszántóbb sztorija van, bár a sztori nem minden, sokszor egy két órás látványos csihi-puhihoz nem kell nagyon elmélyedni benne.

Nekem bejön annak ellenére hogy utálom a vizi élõlényeket...
Egyébként engem A titánok harca - A titánok haragja filmekre jobban emlékeztet mint az Avatárra
Mert az agyon dicsért és túlértékelt avatar az annyira jó volt ugye ?
Mainstream hisztéria ennyi volt az a film is, nem több. Persze ez is hasonló lesz így elõzetes alapján,de azért ne dicsérjük már annyira azt a f*s avatart az a film azért messze nem egy etalon.

El. Psy. Congroo.

1 - olga kurylenko, mint húzónév? ez a buborékfejû ukrán maximum a szottyadék danny hustont képes húzni. magába.
2 - a tréler szar minõség, elleplezve a részletek gagyiságát, de abból, ami látszik, tök vaknak kell lenni ahhoz, hogy ezt a szart bármilyen formában az avatarhoz hasonlítsd

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

azért néztem végig mert reménykedtem, hogy raknak még a trailerbe olyan lányokat, mint ami az elõzetes elején volt.
többcsöcsöt...