2
  • Tetsuo
    #2
    Eleg szegyen, hogy az EU es az IMF szerint adokat kell kivetni, ami vegso soron kulfoldi zsebekbe vandorol. A kormany ezt probalta cegere kivetni, nem a lakossagot sujtani vele. Szerintem is rosszul tette, mert a Jobbiknak van erre csak megoldasa.
    A Fidesze csak elodazza a bajt. A kamatos kamat ill. hogy mar sokszorta fizettuk vissza az adossagot (persze az MSZP kormany meg vett fel kolcsont, nagyobb kamatra), nameg hogy mar 80% a GDP-hez kepest az allamadossag jelzi, hogy nem lesz jo vege. A kamatspiral letaglozza teljesen a gazdasagot ugy, hogy utana kijelolt kormany lesz, amlyik privatizal mindent (ivovizet, meg a termeszetvedelmi teruleteket is) ugy, mint Gorogorszagban a tursztikai helyeket, szep szigeteket.
    Az EU es az IMF ilyenforman rakja majd helyre a dolgokat, ugy, hogy magyarok tobbsege nemzettelen, csicska mosogato, masodrangu lesz az EU-ban.
  • joghurt3
    #1
    De ami még finomabb, hogy pl. Budapesten a víz- és csatorna közmű a fővárosi tulajdonban levő cégeké, míg ezek nagy része kerületi utcák alatt fut. Tehát a kerületek vetnének ki adót a fővárosra.

    A közműtérképet hitelesnek messze nem nevezném, hogy az alapján adót lehessen kivetni. (Ugyebár mindennapos, hogy építkezésnél átvágnak egy kábelt vagy csövet, mert nincs rajta, vagy nem jól szerepel a közműtérképen.)

    Elég szégyen, hogy megint az EU-nak kell helyrerakni az itteni politikusok hülyeségét.