14
  • Schimanski
    Eleinte nem igazán érdekelt a Dishonored, ez a videó azonban kedvet csinált hozzá:
    Valóban ennyire jó?
  • szaboi
    itt van egy beállított verzió:
  • szaboi
    lehet beállítani, kismilló beállítása van ha nem tetszik az alap beállítás én is állítgattam mert én is azt vettem észre hogy túl átment sárgászöldbe.
  • Slainte
    Nekem az eredeti szinek jobban bejönnek - ez a videó nem túl szép - főleg amikor sárgászöldbe csúszik az egész... a hangulaton is csak ront.
  • szaboi
    mi a franc van ezzel? másik videot szúr be
    ez kell:
    video
  • Broafka
    azért ha nem esztelen öldökléssel mész végig a pályákon, hanem próbálsz mindenkit csak elkábítani, és úgy, hogy senki ne vegyen észre elég nehézzé válik a játék, és kissé monotonná is. De amúgy jó játék valóban
  • szaboi
    Eszméletlen jó játék de igazából élvezni csak grafikai módosítással lehet amúgy színtelen
  • Inquisitor
    "A hazai játékosoknak külön jó pont lehet, hogy a program itthon magyar felirattal látott napvilágot, ami a kiváló, ámde egyszerű történet miatt óriási pozitívum."

Csak ne lenne tele hibákkal, kimaradt felirattal vagy borzasztó félre fordításokkal. Esetleg a Lord Regent kifejezést meg nem kellett volna angolul hagyniuk. Igaz legalább van magyar felirat, csak sok hobbi fordítás jobb.
  • BaSSeR
    Én is rendkívül bele tudtam élni magamat, éppen ezért lehetett volna sokkal rosszabb, a misztikus oldalát kicsit tovább boncolgatni. Az Outsider nem, hogy megválaszolt volna kérdéseket, csak számtalan újabbat tett fel, amik elvarratlanok (értelmezetlenek) maradtak. Jöhet a 2. rész magyarul :D
  • Skyline
    Nagyon jó game de egy sötét hangulatú látványvilággal sokkal nagyobbat ütött volna mint ezzel a baltával faragott rajzolt szerü szarral....
  • Fbn Lx
    Hatalmas jó.
    eszméletlen elvont, kreatív játék, ilyen kell a piacra !
    A grafika jobb nem is lehetne. Nem a nagyfelbontású textúrákra, hanem az izgalmas, hangulatos látványra mentek rá, a stílusra, egyszerűen művészi érték,
    az igazi játékok azok, amik művészeti szemmel értékelhetőek.
  • Imperat
    Úgy gondolom, hogy a grafika is igen kiemelkedő. Mivel nem akarta másolni a mostanában divatos comic stílust. Ez pontosan jó. Mivel a groteszk konceptartok irányába mozdította el a látványt, amire szerintem nem lehet panasz. Átgondolt és egységes. A tutorialokhoz csatolt képi anyag is igazán zseniális szerintem. A 3ds karakterek pedig illeszkednek a 2ds festett portrék hangulatához. Ez sok játéknál nem mondható el véleményem szerint.
    Az újításai pedig inkább egy jó egyvelegnek tűnnek, a Thief széria lopakodását, kütyüit és lopkodását idézi számomra, és maga a világ is nagyon hasonlónak hat megoldásaiban, persze nem stílusában. Értem ez alatt a beszélgető karaktereket, és a frakciók érdekes elképzeléseit. Ami talán újnak hat az a varázslatok bevezetése szerintem. Én mindenkinek ajánlom ezt a játékot.
  • Ayma
    Öcsémnél megsasoltam, ha lesz időm tuti megveszem és végigjátszom.
  • JaSoN HuNTeR #1
    10/10 mindenkinek ajánlom. Igaz nem játszottam vele még 1 óránál többet, de magával ragadó a játékélmény :)