6
A Phoenix Online Studios kalandjátéka
  • csgj
    Megjelent a következő rész. :-) Klassz, mint az első.
  • csgj
    Hoppá, nem is írtam, hogy már rég kijátszottam. XD Nagyon-nagyon rövid volt, de hát epizodikus játék... Egyébként baromira tetszett!
  • csgj
    Szerintem nagyon jó! :-)
  • bakkerman
    leszedem,jónak tűnik!
  • csgj
    A játék megjelent. Jöhetnek lassan a vélemények! :-)
  • csgj
    \"Eleddig leginkább a King’s Quest nem hivatalos rajongói folytatásáról, a The Silver Liningról ismert Phoenix Online Studios első saját címéről már nemrégiben beszámoltunk, most pedig örömmel jelenthetjük, hogy a fejlesztés hamarosan a végére közeledik. Ezt bizonyítja, hogy a 4 epizódra bontott Cognition: An Erica Reed Thriller 25 dollárért előre rendelhető már (ha egyenként vesszük meg őket, akkor az 40 zöldhasút kóstál majd). A Still Life-szerű misztikus, thriller elemekkel operáló nyomozós alkotások kedvelőinek mindenképpen érdemes megfontolniuk a vételt, elvégre a sztoriért Jane Jensen néni felelős, a grafikai megvalósításért pedig Romano Molenaar, kinek nevéhez olyan stílusos képregények fűződnek, mint a Witchblade, a Darkness, vagy a Tomb Raider papírváltozata.\"

/adventuregames.hu/

A hivatalos oldalon megtalálható az első epizód letölthető demo verziója, a játék trailere, és a fantasztikus soundtrack 3 számát is meg lehet hallgatni. :-) Az első rész elméletileg október 31-én jelenik meg, aztán 6 hetente jönnek az új epizódok.

Én már végigvittem a demót, baromi hangulatos, pörgős, feszültséggel teli néhány perc volt! :-) Jó kis nyomozós kalandjáték sorozat lesz ez, misztikus elemekkel, tényleg amolyan Jane Jensen módra. :-D