10
  • Zombee
    #10
    Jajj, ez ilyen költséghatékony Gagyi mami? Csodás. :)
  • kalapos01
    #9
  • Zombee
    #8
    Ebben lehet igazság - ugyanez van sokszor horrorfilmekkel is. Egy kérdés maradt csak: ki a tököm az a Madea?
  • Wittgen
    #7
    Kár, hogy az előzetes elmesélte az egész sztorit...az ilyen krimiszerűségeknek nem szabadna történetmesélősöket összevágni.
  • kalapos01
    #6
    Úgy, hogy nem azok szavaznak, akiknek szólnak a filmjei. A sok 35 fölötti néger nő nem az IMDB-n fog lógni. Az ő körükben Perry az atyaúristen. Ha Madea is szerepel egy filmben, akkor tök mindegy, hogy mi a sztori, tuti 10-15 millióval jobb a nyitás. Az első sorozatát is úgy adta el, hogy beleírta Madeát és mindenki nézte.
  • Zombee
    #5
    Imdb-ről puskáztam :). Beletekertem a filmbe, ő a fekete admirális a film elején Kirk fegyelmi tárgyalásán. Pont olyan szerep, amit bárki eljátszhatott volna, és valószínűleg neki is mindegy, mivel a saját szarjaival részenként többet keres, mint egy tucat ilyen szereppel, és szerintem a Hollywood-i karrierjén se neki, se másnak nem lendítene az admirális eljátszása, nem ebből él azóta sem. Csak azt nem értem, hogy csinál 5 millióból 30-at, meg 40-ből 90-et ilyen imdb 3-4-es átlagú filmekkel.
  • adampierson
    #4
    Játszott a Star Trek-ben? Mert akkor már 2 filmben is láttam. (5 perc múlva) Hopp... Tévedtem, mert a Szupercsapatban nem ő játszott. Akkor továbbra is csak egy filmben láttam, kár, hogy arra meg nem emléxem ki a fene volt ő, és mikor. Vagy mégsem kár? Nem tudom. Az viszont kár, hogy Alex Cross szerepében Morgan Freemant nagyon bírtam, de ez a csávó nem szimpi. Valahogy ebből a fasziból nem jön át az intellektualistás. Freeman-ből meg csak úgy süt. Ha megnézem az tuti azért lesz, hogy lássam Matthew Fox "átalakulását". :)
  • kalapos01
    #3
    A hollywoodiban. Ja, hogy nem ismered, és akkor nem is létezik?

    http://www.forbes.com/pictures/mfl45gmei/tyler-perry-5/

    Tele van kamu listákkal a net, nem tudom, hogy ennek a Forbes-osnak mennyi a valóságtartalma, de ezek alapján perry a szórakoztatóiparban az 1., utána jön Jerry Bruckheimer, Spielberg, Elton John és Simon Cowell.

    De ez igazából nem listák alapján kell megállapítani, csak józan ész, hiszen perry megcsinálja évente a saját két Madea és Madea-közeli filmjét, amiknek ő a rendezője, írója, producere - olykor színészként is bennük van, ha azt akarja, hogy nagyon sikeresek legyenek.

    A lényeg, hogy mivel sajátok teljesen a filmjei, ezért a bevétel jó része is hozzá folyik vissza, ezt pedig egy Spielberg vagy Bruckheimer sem mondhatja el magáról, a többi színész meg főleg nem, akik közül a legnagyobb nevek keresnek évi 20-25M-t max (vagy, ha jó az év vagy a szerződés, akkor kétszerannyit)

    És ezek csak a filmek. Ott vannak a tévésorozatai (azokból is van vagy 3), amiknek ugyancsak egyedül a tulajdonosa és mindegyikből 100 részt készítene. Durva bevételeket hoznak.
  • Zombee
    #2
    A legtöbb bevételt hozó színész/rendező, és a legjobban kereső nem ugyanaz! Bár sose hallottam róla, filmjét sem láttam (leszámítva, hogy játszott a 2009-es Star Trekben), sikertelennek nem nevezhető. Imdb-n megnéztem, a filmjei rendre 15-25 millióval nyitnak, többel, mint amennyibe kerülnek, és legalább a költségek kétszerese mindig megvan. De volt neki 6 millióból 30-as nyitóhétvégéje is. Ez alapján ha nem is igazi pénzgyárosnak, de megbízhatónak mindenképpen nevezném, valakik (első ránézésre) érthetetlen módon rajonganak az imdb 3-4-es átlagú filmjeiért.
    Ettől függetlenül meg lennék lepve, ha még így, évi 2-3 ilyen filmmel is a legjobban kereső színész/rendező lenne Hollywood-ban.
  • avman
    #1
    Hiába számít Tyler Perry Hollywood legjobban kereső színészének és rendezőjének

    melyik mesekönyvben?