21
Zene címek játékokból!
-
cprod #21 Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : [email protected] email címen!
Ceki Productions
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Ceki Productions
Ceki Productions
Ceki Productions
-
markijoe12 #20 Srácok, már csak ez a hang kéne! http://soundcloud.com/h-gye-m-rk/1db-soundtrack
Ha bárki tudja szóljon! köszi -
markijoe12 #19 Én nemtudom honnan vannak, haver kért meg, hogy kiírjam!
A link: http://www.youtube.com/watch?v=bbUpALWFYtg -
#18 Véletlen nem Tirexi nyereményjátékából vannak ezek? :D
Amúgy linket dobjál már a zenéről engem érdekelne, mert tetszik. -
markijoe12 #17 Köszi, megtaláltam :) -
markijoe12 #16 Egy linket kaphatnék? mert nem találom :S -
#15 A The Punisher c. játékban hallható az első. -
#14 Az elsőt ismerem. DE NEM JUT ESZEMBE BASSZUS! :D Itt vergődök most mert engem is idegesít -
#13 Akkor honnan a fenéből van ez a 2 zene? Atya világ... -
#12 Nem -
markijoe12 #11 Pont ez az, hogy nem tudom a 2 játék nevét én sem. -
#10 "Például nekem, a sonyn a trackID mindent felismer"
Akkor nehéz lenne letölteni a fájlt neked és felismertetni vele? -
#9 Aláírásodon nevetek 2 perce :DD
#1 Egyébként telefonokon is van jó zene felismerő, nézd meg egy ismerősödén, ha neked nincs. Például nekem, a sonyn a trackID mindent felismer, gondolom van pcre is változata, guglizz rá. -
#8 Mi a játék címe legalább beírnád, hogy mi is tudjuk keresni... -
markijoe12 #7 Próbálkoztam már zenefelismerővel, nem 1el :) -
#6 Első nagyon ismerős.
Shazam egyiket sem ismerte fel. -
#5 ja és Soundhound is lehet kitalálja, vagy valamelyik zenefelismerő -
#4 És legalább hangmegosztóra töltötted volna fel és nem fájl megosztóra. pl 4share,esnips,vagy souncloud -
#3 Mellesleg egy játéké... tehát a címét tudod. Nehogy már ne tudd kikeresne 10-20 zene közül. -
#2 Zárható :D
Mi ennek a számnak a címe? -
markijoe12 #1 Üdv! Indítanék egy olyan soundtrackekkel foglalkozó témát.
2db játék zene címre lenne szükségem! A link amin elérhető a 2 szám: http://data.hu/get/5705211/2db_soundtrack.wma