Nem mindenkinek tetszik a Doom 3: BFG Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem csak a Doom3 motorra gondolt, a Q1-2-3 motorokat rengetegen használták - a Q3 nagyon módosítva ma is köztünk jár (COD széria).
"A szaros motorjukat hányan licenszelték?"
Szaladj fel az angol wikire, és nézd meg, hogy a pl. Valve Source motorja honnan is indult.
Szaladj fel az angol wikire, és nézd meg, hogy a pl. Valve Source motorja honnan is indult.
Én a Quake 1-2-3-al is. Sõt multiban is több ezer órát. Egyetem idején 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ahhoz képest, hogy soha nem tudtak játékot készíteni, a Domm 1, 2.-vel elég sokan játszottak annak idején...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"id továbbra is remek technológiát készít, de játékot még mindig nem tudnak"
hogy ez mennyire igaz +1
hogy ez mennyire igaz +1
killall imagent
Kedves Tibor! A cím alapján kérdezem: 1 olyan dolgot mondj ami kivétel nélkül mindenkinek tetszik a világon. <#ravasz1>#ravasz1>
De ez még nem jelenti azt, hogy nem jó! 😊
Remek technikát? A szaros motorjukat hányan licenszelték? ALig két stúdió, és õk is hatalmas módosításokkal használták csak.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams