11
  • Lunki88
    #11
    Abból aki jobban szeret programozni mint játszani. :D
  • ugh
    #10
    Tokeletesen igazad van!
  • ugh
    #9
    "Vagy egy személyes példa. Te mocsok jó programozó vagy, elmész egy interjúra és Te nem adod el, mert tudod hogy kurvajó vagy. Egy kérdésre nem válaszolsz, semmi interakció nincs köztetek, úgy vágnak ki, hogy a lábad se éri a földet. El kell adnod magad, mindenhol, mindenkinek, hogy érvényesülni tudj. Főleg ha profitot is akarsz..."
    Ez igy van csak eppen kurva szomoru.
    Az igazi tehetsegek altalaban nem tudjak eladni magukat.
    Konkret peldam is van.
    A legutobbi munkahelyemen volt egy amcsi manus. Tehetsegtelen volt mint a szar meg lusta is magyaran egy nagy 0, de el tudta adni magat es el is volt mint a befott.
    Jo sok felesleges penzebe kerult a cegnek.
  • benőmenő
    #8
    Csak én hagytam abba az olvasást a gameloft szó láttán?
  • cateran
    #7
    "Simán vissza kell hozni az SP és az MP demo rendszert"
    Ebbol a mondatabol melyik reszt nem ertetted?
  • BRobee
    #6
    Amit Te állítasz, az nem igaz. Mindent el kell adni. Honnan tudod, hogy egy játék jó, ha nem is ismered? Gondolkozz már. Követelhetsz, de mit? 2012-őt írunk, ahol a marketing, a reklám szükséges és nem csak a szart adják el vele. De nem kell játékról beszéljünk, elég egy jó szolgáltatás, egy weblap a példa kedvéért. Vért kell izzadni, hogy a mocsoktengeren meg tudj maradni és úgy kell riszálnod/eladnod magad, mint egy fürdősk*rva, hogy észre vegyenek és profitálj belőle.

    Vagy egy személyes példa. Te mocsok jó programozó vagy, elmész egy interjúra és Te nem adod el, mert tudod hogy kurvajó vagy. Egy kérdésre nem válaszolsz, semmi interakció nincs köztetek, úgy vágnak ki, hogy a lábad se éri a földet. El kell adnod magad, mindenhol, mindenkinek, hogy érvényesülni tudj. Főleg ha profitot is akarsz...
  • hunwhite
    #5
    Simán vissza kell hozni az SP és az MP demo rendszert...aki ott megszereti az megveszi! Nem warezolja!
    Persze zsákbamacskát bazi nagy reklámmal el lehet adni, de nem nekem...
  • hunwhite
    #4
    "hiszen a jó játékot el is kell tudni adni - a vezetőkkel karöltve ők azok, akik a már fentebb említett üzleti modellt is kidolgozzák."
    Bocsánat, de ez nem igaz! A jó játékot követelik a felhasználók és megveszik kerül amibe kerül. Eladni csak a szart kell!!!
    No meg ugye kifelejtették, hogy a tudás mellett el kell felejteni az ötletelést mert csak a nyelved mérete a lényeg!
  • fecg21
    #3
    Maradjunk annyiban hogy mindkét oldalon óriási szemléletváltásra lenne szükség...de ez már ezerszer kitárgyalt téma-mármint a warez-és annak ok okozata..
  • csuszi
    #2
    vagy amikor fejleszti x évig, jó is, szép is, a gyökér warez miatt meg a jól megérdemelt aratás helyett azt olvassa hogy ez nem lopás, ez nem bűn, meg jog itt, jog ott, meg a kurba anyját a fejlesztőnek úgyis van ferrarija, meg a kiadó egy mocskos szemétláda nem sajnáljuk őket etc etc...
    mikor érkezünk meg egy tudatos vásárlói szemlélethez, intelligens hozzáállás (támogatom a nyomorultat mert jár neki, meg mert akkor talán csinál megint egyet, vagy még százat...).
  • EnxTheOne
    #1
    És az milyen érzés amikor a gyökér kiado miatt f*s játékot kell késziteni és játékosok millio emlegetik a fejlesztök anyukáját?