7
-
#7 Úgyvan, éljenek a japán/dél koreai TVk csatornák (által készített letölthető sorozatok/animék/filmek/zenék)!
aki meg az amerikai sorozatokat szereti azok szerintem eléggé ki vannak szolgálva az itteni tvk által, a reklámmentességért persze fizetni kell, de olyan tvk is vannak akik azokat szolgálják ki. -
Khelben #6 Ha 1,4 millió előfizetővel nem tudnak életben tartani egy újságot, akkor ott más probléma van, nem a kereslet csökkenése. -
Ferrer #5 A színház is mennyire megszűnt, amióta megjelent a mozi :) -
#4 Haha! Mert Ámerikaban a tv jobb mint Magyarorszagon! :D
Ugyan az a sz@r, f*s omlik minden csatornan, meg a szginalokkal is manipulalnak.
A legjobb tv, ami nincs. -
fecg21 #3 Igen, ez várható volt. én úgy emlékszem hogy a nyomtatott sajtó megszűnését/átalakulását már réges régen megjósolták. Egyszerűen változnak az igények, nagyon régóta nem vettem újságot, pedig volt nekem még egy autós újságra előfizetésem is évekkel ezelőtt. Talán jobb is ez így, és környezetkímélőbb is. Viszont megint a munkahelyek megszűnése az ami e legfájóbb pont ennek kapcsán is.... -
#2 Azért a TV-t ne mondjuk halottnak. Az, hogy nálunk szar az egy dolog, de a rengeteg letöltött sorozat netről mind az amerikai TV csatornák által készített. Ott a TV nagyon is él, persze rengeteg a reklám de ettől még sokan nézik. A filmeket se zsebből fizetik, persze az már egy kicsit más tészta. -
DontKillMe #1 Nem csak a nyomtatott sajtó halott, a TV is az lesz. elavult, reklámokkal telapakolt szar. A hírek jobb esetben fél napos késéssel vannak. A neten 3 perc múlva ezer videó, post, kép..etc. Közel 5 éve nem vettem újságot. Minek? Milliószor több infó megvan ingyen. A TV-t is a degeneráltaknak készített valóságshow-k, ilyen-olyan faktorok tartják életben. Meg is érdemlik.