6
-
#6 "Én nem szeretném ellőni az élményt otthon, inkább kivárom a mozit."
Háát, már manapság sokkal jobb minőségben és élményben lehet részed, mint a mizik nagy részében. Oké, van iMax, az fasza. De a multiplexek sok terméből csak kevés igazán jó (méterben és minőségben) ... sőt, a nagy felbontású élményt egyik sem adja vissza ...
Ha abból indulok ki, hogy nekünk otthon most egy 47"-os 3D TV-nk van, és a Tintin ezerszer jobban nézett ki rajta, mint a moziban (hang házimozi rendszer, az is király), és senki sem ugatott, kényelmesen eldőltem, azt majszoltam közben, amit akartam ... de a 2D-s nagy felbontású filmek is bealázzák a mozikat.
Persze iMaxban szívesen megnézek bármit, meg néha el kell menni a moziba, mert azért mégiscsak mozi a mozi ... de már egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy az élmény a moziban jobb. -
Wittgen #5 Én nem szeretném ellőni az élményt otthon, inkább kivárom a mozit. Sajnos kicsit borúlátó vagyok, hiszen itt, Kaposvárott a Looper és a Vadállatok sem került vetítésre, viszont van sok számomra felesleges film, ami nem érdekel.
Dredd-hez visszatérve: Twilight néven kellett volna bemutatni, a sok 1sejtűnek úgysem esett volna le, hogy nem vámpírokat lát, a lé meg dőlt volna :DDDD és végre láttak volna egy igényes scifit, nem pedig csillogó bőrű emo-arcokat. -
tomboy013 #4 Én szivesen megnéztem volna moziba, de január 24 az baromi messze van. Nem kicsinyes bosszúból fogom megnézni HD-ben addig, hanem mert baromi kíváncsi vagyok a filmre. Ha nagyon jó lesz lehet kifizetem én is a jegy árat. -
Relixo #3 Így van, ott a pont! Röhejesek, nem igaz,hogy nem tudnak legalább egy kicsit ésszerűen gondolkodni. -
Marinecorps #2 Szomorú hogy végre itt egy jól sikerült film, és ilyen csúnyán megbukik. Ezért nem igyekeznek jó filmeket csinálni a tengerentúlon. Én mindenesetre megvárom a hazai premiert vagy megveszem lemezen. Csak így tudom tolmácsolni a pozitív véleményemet a stúdió irányába. A letöltés kicsinyes bosszújával nem érek el semmit. -
xido #1 január 24??..balfasz banda,aztán megy a sírás,hogy addigra már a fél ország megnézte HD minőségben a netről