Stream

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

milk4
A legtöbb játékot ablakos módban kell futtatni és ShiftWindow progival meg kitenni teljes képernyõre.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

hnz
Mutatnam is, hogy mi a gondom

A minoseg eleg lenne egyelore, de ami laggot a videoban lathattok az van streamen meg jatekban egyarant.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

hnz
Azt a programot probaltam de csak ablakos modban tudja streamelni a jatekot.

Tehat ha jol ertelmezem, akkor a Bitrate 500-1500 kozott legyen valahol a feltoltesem miatt.
720p/30fps-ben szeretnem kitolni a dolgot, ahhoz az Xsplit-ben mennyi legyen a legalso Quality(Preset) amit hasznalhatok?

Amugy nem lehet, hogy szet kellene osztanom a game-t es a stream programot a magokon mert egyszer probaltam, hogy a jatekban minimumra vettem a felbontast, akkor is laggolt, valamint, hogy 480p ultra szar minosegben streameljek akkor is.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

milk4
Ezzel a beállításokkal ilyen laptopon.

milk4
Feltöltésed elég, max 1500bitrate-t adj meg 1280*720felbontással különben. És a helyedben FFsplit-et használnám. Ingyenes, jobb a CPU-nak is(én lazán tudok streamelni a laptopomról vele) de még nagyon alpha verzió.

romeozor
Azt mondjuk benéztem, hogy mit mutat a Speedtest. Azt hittem Megabyte-ot mutat másodpercenként, de aztán kapcsoltam, hogy az csak Megabit. Az már valóban lehet szûk keresztmetszet, de a lentebb írt bitráta (VBS talán a felületen) tekergetésével javulhat a helyzet.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

romeozor
Vedd alacsonyabbra a bitrátát, olyan 500 körül próbáld, hátha jobb lesz.

Nekem relatíve gyengébb konfigom van, csak a proci i7 2011 lábas, de alacsonyabb órajelen fut, és nem volt probléma 720p-s magas minõségû streamet kinyomni bármelyik oldal darabosodása nélkül (az aláírásomban szereplõ konfig már nem teljesen aktuális)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Büdös Bohóc
Vicces az upload a download-odhoz képest. Feltöltés talán elég a sáv, a proci overclock-olva meg talán elég lesz a real-time átkódoláshoz valami tömörített formában, de mielõtt nekikezdesz szerintem nem árt csekkelned, hogy mennyit esik az FPS a játékban a keményebb helyzetekben, amikor megy a stream + megnézni, hogy tényleg elég lesz-e a feltöltés a videóhoz. Megérné legalább 720p-ben és lehet, hogy kevés tényleg, mert azért a játékhoz sem ártana valamennyi sáv + a peer-peer pinget biztos rontani fogja az, hogy jobban le lesz a géped terhelve

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Seth
Még egy Battlefield stream a többi 1000 mellé. Még jöhet egy kis Starcraft, meg League of legends is, hátha kitûnik a szintén 1000 közül.
Akárhány magyar streamet látok, mindenki ezeket nyomatja, nagyon ritka aki végre mással is játszik

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Mit használsz? Én dxtorynál állapotdtam meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

hnz
informalodj, amugy meg a fraps egy hatar kaki...ezerszer jobb programok vannak annal, melyeket hasznalok is...

Fpocok
Mennyi kell egy 720p hez? 20m fel elég?

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
Feltöltés eléggé soványnak tûnik. De 480p vagy alatta szerintem így is kéne tudnod.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zsolesz92
Felveszed frapssal és felteszed youtubera. azt ne mondd hogy annyian néznék a te warod hogy megérje streamelni, meg pénzt kidobni rá.
Inkább vegyél még 16 giga ramot a biztonság kedvéért <#eplus2>

Guren
nem értek hozzá, de szerintem az a feltöltés kevés

hnz
Sziasztok,

Azert inditottam ezt a forumot, mert kedvet kaptam ahhoz, hogy streameljen Battlefield 3 warjaimat.
Ehhez vettem 3 honapra kezdesnek egy Xsplit licenszt (stream program), illetve letrehoztam egy accountot Twitch.tv-n.

Innentol van a gond, akarhogyan is allitom be a programot vagy maga a stream fog akadni, vagy en fogok laggolni a jatekban. Szerintem egy elfogadhato minoseghez elegendo a gepem, de szeretnem kikerni jartas emberek tanacsait es remelem tudnak segiteni itt mindenkinek aki ezen tori a fejet.

Gepem:
EVGA Z68 SLi Micro
i5-2500K @ 4.5GHz
16GB Corsair Vengeance 1600MHz
EVGA GTZ 560 (non-ti) SC
Corsair Force 3 SSDs

Internet:

Segitsegeteket elore is koszonom.

Kellemes forumozast.