17
Jatekok Streamelese, es adott program beallitasa
  • JaSoN HuNTeR #17
    Gamerlife csatorna! Nézzétek!
  • milk4
    A legtöbb játékot ablakos módban kell futtatni és ShiftWindow progival meg kitenni teljes képernyőre.
  • hnz
    Mutatnam is, hogy mi a gondom

A minoseg eleg lenne egyelore, de ami laggot a videoban lathattok az van streamen meg jatekban egyarant.

• hnz
    Azt a programot probaltam de csak ablakos modban tudja streamelni a jatekot.

Tehat ha jol ertelmezem, akkor a Bitrate 500-1500 kozott legyen valahol a feltoltesem miatt.
    720p/30fps-ben szeretnem kitolni a dolgot, ahhoz az Xsplit-ben mennyi legyen a legalso Quality(Preset) amit hasznalhatok?

Amugy nem lehet, hogy szet kellene osztanom a game-t es a stream programot a magokon mert egyszer probaltam, hogy a jatekban minimumra vettem a felbontast, akkor is laggolt, valamint, hogy 480p ultra szar minosegben streameljek akkor is.
  • milk4
    Ezzel a beállításokkal ilyen laptopon.
  • milk4
    Feltöltésed elég, max 1500bitrate-t adj meg 1280*720felbontással különben. És a helyedben FFsplit-et használnám. Ingyenes, jobb a CPU-nak is(én lazán tudok streamelni a laptopomról vele) de még nagyon alpha verzió.
  • romeozor
    Azt mondjuk benéztem, hogy mit mutat a Speedtest. Azt hittem Megabyte-ot mutat másodpercenként, de aztán kapcsoltam, hogy az csak Megabit. Az már valóban lehet szűk keresztmetszet, de a lentebb írt bitráta (VBS talán a felületen) tekergetésével javulhat a helyzet.
  • romeozor
    Vedd alacsonyabbra a bitrátát, olyan 500 körül próbáld, hátha jobb lesz.

Nekem relatíve gyengébb konfigom van, csak a proci i7 2011 lábas, de alacsonyabb órajelen fut, és nem volt probléma 720p-s magas minőségű streamet kinyomni bármelyik oldal darabosodása nélkül (az aláírásomban szereplő konfig már nem teljesen aktuális)
  • Büdös Bohóc
    Vicces az upload a download-odhoz képest. Feltöltés talán elég a sáv, a proci overclock-olva meg talán elég lesz a real-time átkódoláshoz valami tömörített formában, de mielőtt nekikezdesz szerintem nem árt csekkelned, hogy mennyit esik az FPS a játékban a keményebb helyzetekben, amikor megy a stream + megnézni, hogy tényleg elég lesz-e a feltöltés a videóhoz. Megérné legalább 720p-ben és lehet, hogy kevés tényleg, mert azért a játékhoz sem ártana valamennyi sáv + a peer-peer pinget biztos rontani fogja az, hogy jobban le lesz a géped terhelve
  • Seth
    Még egy Battlefield stream a többi 1000 mellé. Még jöhet egy kis Starcraft, meg League of legends is, hátha kitűnik a szintén 1000 közül.
    Akárhány magyar streamet látok, mindenki ezeket nyomatja, nagyon ritka aki végre mással is játszik
  • Fpocok
    Mit használsz? Én dxtorynál állapotdtam meg.
  • hnz
    informalodj, amugy meg a fraps egy hatar kaki...ezerszer jobb programok vannak annal, melyeket hasznalok is...
  • Fpocok
    Mennyi kell egy 720p hez? 20m fel elég?
  • SzirmosSzisza
    Feltöltés eléggé soványnak tűnik. De 480p vagy alatta szerintem így is kéne tudnod.
  • zsolesz92
    Felveszed frapssal és felteszed youtubera. azt ne mondd hogy annyian néznék a te warod hogy megérje streamelni, meg pénzt kidobni rá.
    Inkább vegyél még 16 giga ramot a biztonság kedvéért
  • Guren
    nem értek hozzá, de szerintem az a feltöltés kevés
  • hnz
    Sziasztok,

Azert inditottam ezt a forumot, mert kedvet kaptam ahhoz, hogy streameljen Battlefield 3 warjaimat.
    Ehhez vettem 3 honapra kezdesnek egy Xsplit licenszt (stream program), illetve letrehoztam egy accountot Twitch.tv-n.

Innentol van a gond, akarhogyan is allitom be a programot vagy maga a stream fog akadni, vagy en fogok laggolni a jatekban. Szerintem egy elfogadhato minoseghez elegendo a gepem, de szeretnem kikerni jartas emberek tanacsait es remelem tudnak segiteni itt mindenkinek aki ezen tori a fejet.

Gepem:
    EVGA Z68 SLi Micro
    i5-2500K @ 4.5GHz
    16GB Corsair Vengeance 1600MHz
    EVGA GTZ 560 (non-ti) SC
    Corsair Force 3 SSDs

Internet:

Segitsegeteket elore is koszonom.

Kellemes forumozast.