Mark of the Ninja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akit érdekel, privátban írjon rám, mert nem teszem kedvencek közé a topikot!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ami nekem egy picit szívfájdalmam,hogy kevés a kivégzés animáció és lehetett volna azért mondjuk csonkolni vagy durvulni révén ezt is a Shank készítõi csinálták.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
úgy értettem, h
X360-on az achi-kat hang jelzi és utána lehet velük 70-kedni a játéklistából, h így-meg-úgy, ez-meg-az ki van maxolva 😄D
PC-n ez, ugye marhára nincs így 😉
#32: <#eljen>#eljen>
Just do it :)
Hát ez valami isten volt 😊
A spliter cell 1-2 óta nem élveztem ennyire lopakodós játékot 😄
Természetesen aktiv az acsi menüpont ha neki nem az valószinü lopta a játékot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de nem lövöm le 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha bal klikkelek roviden az oles inditasahoz egy pillanatra felvillant egy iranyt (bal vagy jobb) meg tamadas gomb ikonjat ("x"). Hiaba nyomom ezeket sorrendben vagy egyszerre, az eredmeny ugyanaz: imperfect kill.
Ha hosszan nyomom a bal klikkelt az oleshez, akkor belassul az ido es tobb ido van reagalni, de ekkor is hiaba nyomom sorrendben, vagy egyszerre a kert gombokat, imperfect kill.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Még ha küldik is neked, akkor is kell a regisztráció.
ha vki megveszi steam-rõl, mivel én nem vagyok steam-en fent
szívesen megveszem én is tõle
privátban köszönettel veszem, ha vki segítõ kezet nyújt
Az is nagyon pozitív, hogy a játék nem ejnye-bejnyézik. Ha szellemként suhansz végig, az is jó, de ha vérfürdõt rendezel, azzal sincs gond, a játék mindenért jutalmaz, ahogy a kritikában is mondják alant.
Billentyûzettel tökéletes, a kontrollert elõ sem vettem. Kicsit szokni kell az irányítást, de nem azért, mert el lett szúrva, hanem mert a játékra van szabva. Szóval nem úgy mûködik, mintha a Prince of Persiát tolnád. Teljesen funkcionális, az elsõ zavar után tök természetes.
Ja, és még valami. Ha meghalsz, akkor nem basz vissza 2 km-re, hanem nagyon közel kezdesz, kvázi az utolsó kritikus ponton. Ezért a kudarc nem frusztrációt szül, hanem gondolkodást, hogy hol is rontottad el a dolgot. A játékmenet folyamatosnak tûnik a halálozások ellenére.
Röviden, le a kalappal.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Totalhabilut videója szerint nagyon nehéz viszont legalább annyira élvezhetõ és jó
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ehun: