8019
-
LADIK, na mehet a refund
-
lonvard #5058 Carrackot azér várd meg szerintem. -
Refundolok, de azon nyomban meg is bánom majd és beszerzek egy Catarpillart. -
lonvard #5056 Arra válaszoltam, hogy szerinted azon dolgoznak, hogy ne semmisüljön meg a rakomány a hajóval együtt, mert hogy most még megsemmisül. Lehet hogy félreértettem, ez esetben fogadd legteljesebb együttérzésemet. Még egyszer leírod, hogy ladik, és Hogthar refundol. Ugye Hogthar? -
Na ahogy kraven is írta, erre a tractor beam lesz a megoldás. Amelyik ladikon van ilyen, az be tudja majd "szippantani" az űrben lebegő izéket. Amúgy kb olyan lesz mint Eliteben csak ott gyk neki kell menni annak a tárgynak amit fel akarsz venni. -
volt régen egy nagy kedvenc game,az independence war 2 edge of chaos(newtoni fizika repmodell!! ,hatalmas játéktér)
ott kalózt alakítottál,volt nebulában eldugott kalózbázis hangárral,gyártomodulokkal stb. hasonló teherhajók voltak mint itt pl egy hull c,konténer rakománnyokkal. ott ha eldobásra kényszerítettél egy teherhajót,akkor jött a saját teherhajód és szépen összeszedte a beújított rakományt és felpakolta
18:20nál hívja a szállítót,ami felpakol és elhúz a bázisodra:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha megszerzed pl a Cat-t akkor minek akarod áttenni a rakományt? Elviszed ladikostul. :D -
Erről már elég sokat beszéltek, ki lehet majd dobni a rakományt, vagy elfoglalod a ladikot és a tiéd lesz. Csak ugye figyelni is kéne arra, hogy miket beszélnek... -
lonvard #5051 "Ekkor döntöttem el, hogy belőlem biztos nem lesz kalóz."
Nagyon nagyon korán döntötted el. :) Kizárt, hogy ládánként kelljen áthordani az árut, pl. a caterpillar pont erre van, áttraktorozza az árut a saját hajóba. Ez lesz a megoldás más hajóknál is, és mivel ilyesmire nem mindegyik hajó képes, szerintem kitalálnak valami kézi traktorhajtányt, ami ha nem is olyan hatékony, mint a caterpillaré, de azért képes megmozgatni több dobozt egyszerre, és nem lesz reménytelen az átpakolás. Plusz npc legénységnél lehet hogy csak kiadunk egy utasítást, hogy áru áthordása, és akkor bizonyos idő elteltével átkerülnek a cuccok. A nagyobb kapitaloknál kizártnak gondolom, hogy a kapitány fogja traktorozni az árut ide meg oda.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.10. 10:32:09 -
kraven54 #5050 Majd jön a tractor beam
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2019.04.10. 10:16:23 -
Egy idő után biztos jönnek rá módszerek, korábban említett hajtómű szétlövés egy opció.
Engem egy dolog zavar még.
Ha megszerzed a Catarpillar rakományát, hogy viszed el?
Egyesével ládánként átpakolod a saját hajódra?
Mert az rettentő sok idő.
Korábban amikor szétszedtünk egy kalóz Catarpillart fél órát pakoltuk a ládákat a maradványokból mire meguntuk.
Ráadásul az egészért nem túl sok profitot kaptunk.
Ekkor döntöttem el, hogy belőlem biztos nem lesz kalóz. -
lonvard #5048 Ebben a játékban némileg cizelláltabb megoldást feltételezek zsákmányszerzésre, mint a hajó szétlövése-zsákmány begyűjtése. Felrobbant hajó körül is maradhat zsákmány, de a játéknak jutalmaznia kell, ha úgy fogjuk el a hajót, hogy ép marad a hajótestben a rakomány, illetve büntetnie kell, ha szétlőttük.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.10. 09:34:35 -
A rakomány most megsemmisül, de későbbiekben pont az a cél, hogy ne így legyen különben a kalózkodásnak nem sok értelme lenne. -
Én azt sajnálom csak egyedül, hogy az első ajtó nem nyílik le a föld felé, mert így nem lehet belepakolni földi járművet.
Persze nem felfedező hajó, de például rakományt lehetne szállítani vele. -
lonvard #5045 Teljesen rábuzultam a caterpillarra, miután megtaláltam a pilóták lakrészét. A nyitható raktárajtók meg a traktor beam meg nyilván arra van, hogy mondjuk egy roncs vagy szétlőtt hajó áruját kidobáljuk az űrbe, és aztán kényelmesen be lehet traktorozni a raktárakba. Ja és most olvasom, hogy a pilótafüle az bármikor leválasztható-dokkoltatható, tehát nem olyan hogy vészhelyzetben lerobbantja magát, hanem lekapcsolódik. Szóval lehet vele felderítéseket is végezni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.10. 08:05:35 -
Több oka is van.
A nagy hajtómű a rakomány súlyához lett mérve.
Meneküléshez nincs szükséged ekkora hajtóműre.
Ami a fontos, hogy kis célpont legyél és jelentéktelen, hogy ne pazaroljon rád több időt az éppen téged kifosztó kalóz.
Másrészt fontos, hogy a mentőkabin külön hajtómű vezérelje.
Nyilván a rakományodtól a legvégső esetben szabadulsz meg, ilyen például ha a hajó mozgásképtelenné válik mert például szétlövik a hajtóművet. Ebben az esetben ha kidobod a rakományt te ugyanúgy ott maradsz.
Szóval ebben az esetben jobb az ha leválsz és külön hajóként elhúzod a csíkot. -
lonvard #5043 Kinyitottam a modulajtókat, majd elmentem űrsétára. Gondoltam egyet és kivetettem magam. A hajó valahogy sebességben, esetleg orbitális pályán volt, mer elsodródott. Hülyéztem magam ezerrel. Nem tudtam utolérni, szóval öngyilkosság lett a vége. Zabálom ezt a hajót. -
lonvard #5042 Oké, Caterpillarban megtaláltam a mentőkapszula szállását. Na jó, szóval megváltoztatom a véleményem, rohadtul jó ez a hajó. :D
Kvantumban utazom éppen, és aközben mászkálva a hajóban nagyon hangulatos. -
Ja, egyébként a Raclaimerre mondtam a nagy liftet, abban van hátul. -
lonvard #5040 Ja, egy kérdés: Reclaimerben két napja megfulladtam, miután levettem a sisakomat. Meglepett, hogy nem kapok levegőt és nem tudtam elég gyorsan visszahelyezni. :D És mintha a caterpillarban se lehetett volna levenni a sisakot. Na most ez bug, vagy ezek a hajók flight ready állapotban még nem termelik az oxigént, hanem be kell azt is kapcsolni valahol?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.09. 19:37:26 -
lonvard #5039 Ha szétlőtték a hajót, akkor dobálhatja a rakományt, attól az még mindjárt megsemmisül. Teljesen oké ez az extra ebben a hajóban.
Oké Hogthar, próbálom elindítani a játékot, aztán próbálom lekérni a caterpillart. Aztán ha minden összejött, akkor ismét egy próba az Area 18 felé. :D -
ennek is sok értelme van,otthagyod a fél hajót meg a rakományt is,ezzel az erővel miért nem csak a rakományt dobja el? -
Catarpillaron tuti, hogy van 2 lakrész csak az egyik el van dugva.
Menj fel a hídra.
A híd hátsó részén van egy létra.
Menj le és ott az eldugott alvórész kifejezetten a pilótáknak. -
lonvard #5036 Eh, kiengedtem a ladikot a palackból...reménytelen...
Na majd megnézem este, futkorásztam alatta eleget, de nem találtam meg. Majd most célzottan.
Hogthar, szerintem 1 lakrész van a caterpillaron. De majd csekkolom azt is.
-
A nagy lift a ladik seggénél van, akár 10-en is elférnek rajta. -
Két lakrész is van benne, egy a hídon lévőknek, és egy a hajó belsejében a rakodó munkások (és persze a takarító személyzet) számára.
Nyilván a rakodó munkásoknak(és takarítóknak) nem kell extra kényelem.
Remélem nem gondoltad, hogy ha felveszlek takarítónak külön privát wc-t kapsz.
Reclaimer-en régen voltam már, de én úgy emlékszem több lift is volt.
A Nagyobb ami több szint között visz arra felférnek 4-5 en is. -
lonvard #5033 A lakrész az a hajó törzsében van, szóval semmi nem indokolja, hogy ne legyen valamivel komfortosabb. Most értem, hogy drake és nem szempont a kényelem, csak ez már szerintem botrányosan szegényes. Ezzel együtt jelenleg a legjobb hajók közt van, nem mondom hogy nem kellene. Grindelésre jó lehet majd. Reclaimer is bejön, csak ott meg nem tudom hogy képzelték azt az 1 személyes liftet. Remélem nem csak az az 1 bejárat van. Nem találtam többet.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.08. 21:22:07 -
Pedig a Catarpillarnak nem véletlenül ilyen a kialakítása.
A híd egyben egy mentőkabin is, ami a testrészről letud majd kapcsolódni és úgy egy kisebb űrkajakká formálódik.
"A kalózokat úgy is a rakomány érdekli" elven.
Na már most ennek a mentőkabinnak mozgékonynak és kis célpontnak kell lennie, így spórolniuk kell a hellyel, ezért a híd lakáj része minimalista.
Ennek fényében ugye, hogy nem is olyan rossz ez a hajó?
Area 18 nál nagyon közel kell repülni a leszálló részleghez csak az után jelenik meg a leszállás vezérlő kommunikáció. Elsőre nekem is furcsa volt, mert a többi helyen hamarabb kijelzi. De odamutat az Area18 marker szóval megfogod találni. -
lonvard #5031 Nem engedett leszállni. Area 18 fölött nem jelenik meg leszállásengedély-kérő, egyébként meg az erőfal akadályoz. Azér kiugrottam a hajóból, hátha találok egy bejáratot, de csapdába estem.
Megnézek egy videót, hogy hogyan lehet leszállni oda. -
lonvard #5030 Ladiknak az öreganyám meg úgy általában a szárazföldi patkányok nevezik. Mi meg űrpilóták lennénk, vagy mifene. :)
Épp caterpillarral vágtatok az ArcCorp felé. Tetszik a hajtómű hangja, meg a pilótafülke is. Két dolog basz fel benne, az egyik hogy a legénységi szállás megint olyan mint egy hajléktalanszálló, és ráadásul berakta a drága tervező az ágyak mellé a klozettet. Most egy ekkora hajón, ami több személyes, egy nyitott, pottyantós wc a hálófülkében azért erős. A másik, hogy a hidat/cockpitot egy szép kanyarral a motorházból lehet megközelíteni. Mért kellene nekem minden egyes alkalommal a gépházon keresztül mennem, hogy felérjek a hídra? :( Na ez se lesz az én hajóm. Carrack, carrack, ne merjétek elcseszni!!
-
Miért mi a bajod a Ladik kifejezéssel?
Ha az űrhajó hiteles az űrladik is megfelelő.
Sőt talán még modernebb is.
Neked is van egy űrkenud nem?
-
lonvard #5028 Chris Roberts gyere és tiltsd ki a topikból (neki hatalma van erre)!!
Egyébként beszart az upgrade-em. Egy új launcher van valahol, de az email amit kaptam az a régire linkel. Nem hülyebiztos a rendszer, mer így nem tudok mit kezdeni vele, hehe. Na jó, mindjárt rákeresek arra a verzióra. -
平底船 -
ladik
LADIK
ladik
ladik
ladik
ladik -
lonvard #5025 Ezzel a ladikozással ki tudsz készíteni. Soha többet nem írhatod le, soha! :P
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.06. 20:41:28 -
Mondom Live PU, most Open PTU van. PTU-n legtöbb esetben minden ladik rendelkezésre áll PU/AC-ban. Van amikor az amit tesztelni kell. Van amikor meg open PTU-n is csak a megvásárolt ladikod lesz. Mindig attól függ mi jön és mennyire kell live publish előtt tesztelni.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.04.04. 22:41:33 -
nordan #5023 de nem csak amit megvettél....nekem egy drake csomagom van mégis mehetek minden hajóval -
Live PU-t akartam írni... -
nordan #5021 -
nordan #5020 PTU ban most az összessel mehetsz ingyen.....
Torzonborz nem tudom mivel játszik :P