8019
-
Akkor egyszerűbben, bármilyen csomagot vagy hajót veszel az betudod olvasztatni amiért pont annyi store credit-et kapsz amennyiért vetted(persze áfa nélkül). A Store Creditből pedig tudsz venni magadnak másik hajót.
Jobb ha oda figyelsz rá, hogy ha csomagot beolvasztasz kell venned másik csomagot, még akkor is ha van másik hajód, tehát inkább csomagot ne olvassz be. Ezt azért írom, mert ha olyan hajót olvasztanál be ami kezdő csomaggal jár, vagy annak az upgradelt verziója akkor a csomagod is beolvasztod.
Ui.: Chris Roberts elárult téged, eladta a Carrack terveit szimpla pénzért. Elmondtam neki, hogy miattad meg kellett vennem egy Catarpillart, úgy, cserébe azonnal hozzám vágta a Carrack-ot is. -
Bocs, ovisoknak nincs. Area18at amúgy már megcsináltad a homokozóban?
-
lonvard #5537 Az nem én vagyok. Számomra nincs valami olyan videó, ami haladóknak szól? Ezt nem nézhetem meg. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.10. 12:39:56 -
Na akkor kezdőknek:
-
kraven54 #5535 Tök mindegy melyik csomagot veszed. Kipróbálod, ha mégse tetszik beolvasztod és megveszed store credit-ből a másik csomagot.
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2019.05.10. 12:33:38 -
lonvard #5534 "aztán ha lesz sale"
ezt úgy értelmeztem, hogy van olyan akció, hogy el lehet adni a hajót. De nem mer az a beolvasztás. Utána kell néznem ennek. Épp erről csinált anshin videót, hehe.
Hogthar, a carrackot én mutattam neked, de nem azér hogy megvegyed, hanem hogy ez az a hajó, amit meg akarok venni lti-s biztosítással, de úgy se lesz rá pénzem. Erre te megveszed. Az én álmaimat valósítod meg. Ezt nem hagyom! Chris Roberts, ne engedd neki!! :D -
A lényeg: veszek most egy ilyen lti-s mocit de azt jelenleg nem tudom upgradelni Corsairre mert azt nem kapni. Szóval amikor lesz nagyobb vásár amikor megint vehető Corsair akkor azt amivel rendelkezem most beolvasztom aztán az lti-s mocit upgradelem Corsairre ami így megkapja az lti-t az árkülönbözet meg store creditből megvan. Ennyi. -
Igen, rajtad kívül nem lesz senki másnak az egész galaxisban. De akkor már Heraldot se vehet senki meg Catarpillart se igaz? :D
Egyébként még nem veszem meg a Carrackot, egyenlőre csak az olcsóbb motorokat, majd később lesz belőle Carrack szépen fokozatosan.
-
He? Milyen akció? Nem eladást írtam, beolvasztást. -
lonvard #5530 Na várjá' ezt magyarázd el.
Tehát van olyan akció, hogy a beolvasztásra túl drága hajót el is lehet adni? Ilyesmi mikor szokott lenni? -
lonvard #5529 Carrack az én hajóm, tilos másnak vennie! :PP -
Jahm én is veszek egyet, aztán ha lesz sale akkor a Corsairt beolvasztom és erről upgradelem aztán meg is vagyok a ladikokkal. -
Nem is drága, azt hiszem meg is van a carrack alapja
-
Lehet upgradelni. Árak:
-
Sajnos munkahelyen nem elérhető számomra, bejelentkezni itt pedig nem szeretnék, milyen áron lesznek motorok és róla lehet upgradelni hajóra? -
De ez nem kérdés, hogy lesz. :D Pont nemrég beszéltek arról, hogy erre már nem kell olyan sokat* várnunk.
*sokat az itt relatív ugye :D
A motor amúgy lti-s szóval akinek nem lti-s ladikja van annak érdemes ezen elgondolkoznia. -
lonvard #5523 Jah, először fel se tűnt, hogy ez egy új motor. Annyi durva cucc jött ki az utóbbi hónapokban, hogy már fel se tűnik az ilyesmi. :) -
lonvard #5522 Speciel arra gondoltam, hogy Loreville vagy pláne ArcCorp otthont adhatna a gamereknek bérelhető/vásárolható privát hangárok formájában. Tehát a hangár-modult kapnánk meg lényegében. -
Mindeközben
-
Megint nem olvasol. Bolygóra telepíthető habitatnél nem lesz hangár mert túl bonyolult technikailag egyelőre. Később talán. -
lonvard #5519 Jó persze. Hangárt azért tuti bérelhetünk/vehetünk, mert az az igény elég korán jelentkezni fog, hogy legyen egy privát bázis, aminek a hangárjába befér 2-3-több hajó. Mer oké ez a claimelés, de elegánsabb, ha egy hangárból szállok fel. -
Anno én is az Aurora-t vettem meg, épp a tapasztalatom miatt írtam le a javaslatom.
Mert ha az Aurora is tetszik, miután megveszed a Mustang-ot amint minden hajó elérhető lesz(évente egyszer elérhető az összes) ráfizetés nélkül ingyen át tudsz váltani az a Aurora LX változtatása ami ugyebár eggyel jobb mint az MR.
Persze ha nem számít 5-6 dollár akkor mindegy.
Ha pedig később úgy döntenél, hogy fejleszted a hajód Avenger-re akkor 30 helyett 25 dollárt kell fizetned(én ezt megtettem csak azért írom le). -
Régen csak az Aurorat volt mint starter ladik a többi később jött be. -
T800 #5516 Nekem a Cutless black csomag ami nagyon tetszik, de így kezdésre kicsit erősnek érzem.(Az árát mindenképpen...:)) Avengerből van Stalker illetve Titan, Titan talán szimpatikusabb egy fokkal.
De akkor neked is valamiért az Aurora volt a szimpatikusabb amikor elkezdted, nem pedig a Mustang :) -
Tudod mit fogsz te építeni és hova? Várat a homokozódba. :D
Viccen kívül tényleg. Örülhetünk ha launchra működik majd a pioneer és lehet vele bolygókra habitetet telepíteni. De azt már megmondták, hogy ezeknél nem lesz hangár mert technikailag túl bonyolult lenne. Ezek után a roidra építkezés jó darabig felejtős (értsd post launch +sok év ha lesz).
Ami viszont elképzelhető, mert én is csípem a roid bázisokat, az az, hogy hexhez hasonló üres állomásokat szétszórnak a verzben és ezeket lehet elfoglalni. Roidban is van, bázis is. Viszont ez meg már a nagyobb orgok játszótere lesz inkább. De ez is nagyon messzire mutat egyelőre. :( -
lonvard #5514 Szóvalegyaszteroidába fogok építeni! Hát igen, kell az a izé is. Pioneer. Ezt el is felejtettem. Nem baj, kicsire nem adok! Akkor a pioneer lesz a zászlóshajóm. A krakenig. :D -
lonvard #5513 aurora => avenger => herald => idris => kraken => idegszanatórium => refund => aurora
Na jó, nem. :)
aurora => avenger => herald
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 23:11:49 -
Aztán mégis mivel építenél? Na nem roidra mert oda nem megy
, de bolygóra? Kis lapáttal meg gereblyével amikkel a homokozóban szoktál játszani?
-
T800 #5511 Anno te mivel indultál és mik voltak az upgradeid? Vagy most jelenleg mikyen hajóid vannak? -
lonvard #5510 Kezdem belelovalni magam a prospectorba. Ugyanez volt a heraldnál is. Nagyon tetszik például az ülés kialakítása. Meg az egész cockpit. Meg a kijárati ajtó. Van egy belső ajtó, meg egy külső, mintegy keszonszerűen, és meg lehet állni az ajtóban, van korlát meg minden. Van ajtó a pilótafülke és a hátsó traktus között. wc, zuhanyzó, mosdó, kajagép, italgép. Az összes szervizelést igénylő modul egymás mellett sorakozik a falon. Bazmeg de szerelmes lettem. Heraldtól ez még 89 dollár, 25 000 forint. Meg kell venni, mert ez tényleg remek kezdőhajó lesz. Ha megsemmisül a játékban szerzett járműparkom, akkor egy ilyesmi kezdőhajó kell. De ezeket már leírtam fél napja, csak ugye most szerelmes lettem, és ilyenkor hajtogatom a dolgaimat. :)
Alakul egy képzeletbeli saját űrállomásra a járműpark:
Herald - az univerzum leggyorsabb hajója, kell felderítésre meg kisebb fontos csomagok szállítására, no meg a titokzatos adatszállításra.
Drake Caterpillar - legfaszább teherszállító, 1 kell
Prospector - Bányászhajó kell, főleg hogy építkezni is akarok
Carrack - kell, mer ez lesz a mindenesem
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 22:34:06 -
Az ülés mögött de javítom magam, ez csak a Betanál müxik mert a többinél nem. :( Viszont abba többen is beférnek. :D -
T800 #5508 Ezt mondjuk a Mustangnal nem tudom elképzelni, hol van ott hely még egy emberre? -
lonvard #5507 Jah egyébként. Ha kész a féregjáratos megoldásuk és kész a naprendszer-generálójuk, akkor akár megcsinálhatják előre az összes naprendszert alapszinten, mindegyikbe raknak valami random műsort, hogy aki oda betéved, azzal is történjen valami az adott rendszer lore-jának megfelelően, de különben olyan bolygók lesznek, mint a Crusader, hogy ott van, de még nem üzemképes. Feltöltőállomásokat, outpostokat szétszórnak, aztán teljesítették a stretch goal-t. :D
Fú de nagy durranás lesz a második naprendszer. Szerintem meglepetésként fogják bejelenteni a féregjárattal együtt ugye, és akkor megőrülünk. Mindenki oda akar majd menni, hogy átféregjáratozza magát. Karácsonyra várok egy ilyen meglepit.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 18:39:04 -
Nem kell ahhoz ágyban feküdni, állhat az ülés mögött is, vagy leül a földre de ez a Mustangban is működik. -
T800 #5505 Tényleg lehet magaddal vinni még egy embert az Aurorával? Mondjuk addig befekszik az ágyba ? Mert plusz ülést nem láttam, hogy lenne. -
Lehet, hogy jön még starter ladik de olyan mint az Aurora szinte biztos, hogy nem. Lore szerint az egy 200 éves konstrukció, szóval azért ilyen csotrogány szegény. :D -
a logika igy hogy az MR van a csomagban mindenképp a mustang felé billentené az embert,de hát vannak ilyenek is mint én,akinek ha a másik jobban tettszik akkor is az lesz még ha rosszabb is pár statban :D
amúgy sokat nem veszíthet az ember,mert gondolom amúgy is ezek lehetnek kb a legalapabb kezdő hajók mint eliteben a sidewinder
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.09. 16:48:55 -
Mrnek nincs cargo,egy másik változatnak van...de mivel moduláris az egész rendszer,azért reménykedek benne,hogy ha az MRre is rá lehet venni a cargo modult hátra.
Mondjuk mustangból is van vagy négy fajta,ha már kezdő hajó,kár hogy nem lehet választani bármelyik variánst
bár a pénz nagy úr,MR ről CLre(a szállító változat) még +25 dolcsi lenne :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.09. 16:42:54 -
ja és még egy,aurorával tudsz embert magaddal vinni,ha haverral játszanál az elején,pl kirakod megjavítani egy satelitet míg te biztosítod a környéket(ilyen küldi elvileg már most is van) -
Én is Mustang-ra gondoltam, majd ha egyszer megveszem.
Az Aurora MR-nek van egyáltalán cargo-ja? A táblázatban csak kötöjel(ek) vannak. Gondolom nincs is.
A Mustang Alpha-nak 6 (SCU?) cargo van.