8019
-
Nem pont erre értettem. A Star Citizen egy perzisztens világban játszódó scifi mmo ami mellesleg szimulátor jellegű.
A WoT meg egy instanszolt rendszert használó eksünsúter. -
EnxTheOne #83 Hát igen, ürhajok lézerágyuval sokkal jobbak mint pár elavult, 60-70 éves rozsdás tank :D -
"azért az SC sose lesz WoT szintűen népszerű"
na de nem is egy kategória a kettő :P -
Mármint ahogy közeledik 2014 vége? :)
Attól azért még messze vagyunk, kb. az lesz, mint az MWO esetében, amíg nincs sok info, addig pörgés se lesz (azért az SC sose lesz WoT szintűen népszerű, ez boritékolható). Majd ha beindul a nyílt béta, talán akkor fog valami mozgás lenni. :) -
Szerintem nem kell hg (amíg nincs gond). Ez nem az a mainstream téma, ahova a trollok szoknak:) -
EnxTheOne #79 Szerintem is mehet :D
Meg nem akar valaki házi gazda lenni? Ahogy közeledik a megjelenés, gondolom népszerübb lesz a topik :D -
Másnak is rendben? Mert akkor kérhetem a berakását. :) -
pöpec, akkor már csak keríteni kéne valaki aki beteszi bannerbe hivatalos oldal linkjével együtt. ;) -
Egy első verziós banner esetleg:
Kép cserélődik, de csak pár darab van eddig, úgyhogy sok az ismétlődés. :) -
hajók többségéről még nincs kép.
egyébként valaki nem tudna egy jó bannert összedobni ? -
Kép nincs róla?? -
EnxTheOne #73 Largest playable ship: destroyer
Megvan hogy mivel fogom ágyuzni a sok noobot a vadászgépeikel :D -
spaceport terv :
http://vimeo.com/53829036#at=0 -
mindero #71 Durva lett a vége. Elérték a 6-ot is. Én sajna anyagilag lepukkanva vagyok, majd ha megjelenik beruházok. -
túl az 5 millán -
hidden smuggler asteroids unlocked \0/ -
na az Elite folytatása is a kickstarterben bízik :) -
Zero 7th #67 Mondjuk a hajók kinézete a legkevesebb. X2-ben is mekkora röhej volt már, ahogy a kalózok kinéztek, azzal az übergagyi koponya pilótafülkéjükkel...
Egyébként X3 és pléjer hajók nem jönnek össze egy játékban. Nulla kihívás elkapni bármekkora létszámú AI flottát, pillanatok alatt szárazra lenne kalózkodva a világ. Ha van PvP, akkor a transzportoknak is játékosoknak kell lenni. És inkább Elite Cobra Mk3, vagy Milennium Falcon jellegű transzportokkal, mint nagy lomha, X-es vagy I-Waros hajókkal.
Szerintem. -
próbáltam de az ott lévő hajók kinézetével sohasem tudtam megbarátkozni:D -
Zero 7th #65 Nem álom, EVE Online. Az nem az akcióra hajt. Úgy is néz ki, mint egy excel, űrhajós háttérrel. :P -
Zero 7th #64 Ez mondjuk tökszubjektív, hogy mi unalmas, meg mi nem. Engem például kínozni lehetne azzal, hogy 5-6 óra virtuális autózásra kényszerítenek, még ha multiban, akkor is. Kevés unalmasabb dolgot tudok elképzelni. -
Zero 7th #63 De, bizony ez a helyzet. Pont az online játékoknál.
El kell könyvelni magadban, hogy "igen, ez számomra új játék, és tele van emberekkel, akik már sokkal tapasztaltabbak mint én. amíg bele nem jövök a játékba, szopni fogok". Aztán hogy ez a szopás időszak fél óra vagy egy hónap, az már a játéktól függ. De mindenképp van ilyen.
Ha ezt nem teszed meg, és nem készülsz fel rá lelkiekben, akkor a kezdeti szopóroller eltántorít a játéktól.
Ezért vannak emberek, akik egyáltalán nem multiznak, vagy ha igen, akkor csak olyan játékokkal, amik annyira primitívek, hogy nem kell hozzá szinte semmi gyakorlás ahhoz, hogy jól menjen. -
Starfarer #62 Detto.Tönkretette a játékpiacot,a konzolokkal együtt.Ha legalább a konzolra száműznék az mmokat, legalább egymást tennék tönkre. -
Interstate 95 #61 Nem véletlenül hoztam fel azt amit példának. Egy másokkal való autós találkozón, cruiseon még is miben lennél utolsó ? De számos más online játéknak is meg van a másokkal való "együttműködéses játék" lehetősége. Ráadásul ha tudsz valamilyen nyelvet akkor ismerkedhetsz külföldiekkel is, nekem van egy pár amelyiket évek óta ismerem, és jókat szoktunk közösen játszani. Az a helyzet hogy ha felmész egy online játékba, nem úgy kell hozzáállni hogy én most mekkorákat fogok szopni, hanem meg kell nézni mik a lehetőségek. -
Nem , valóban nem vagy troll . 
Minecraftot inkább csak multinak hívnám bár van 200 slotos server is de az már azért eléggé köhécsel max létszám felé. Ha több ezer usert bírna online kezelni és a jobb single/mutli modok , pluginok egybe lennének gyúrva ki se lehetne robbantani onnét. :) -
Világos, azonban troll sem vagyok, ki fogom próbálni ezt is, mert érdekel az "űrhajó téma" és akkor majd nyilvánítok véleményt a játékról. Én nem az SC-t fikáztam.
Elkövettem egy hibát, nem voltam pontos, konkrétan az MMORPG-ket utálom. MMO pedig bármilyen lehet, Minecraft is vagy a Terraria is MMO. -
Ezt már korábban kifejtettem itt :
Nem zavarlak csak sosem értettem hogy az emberek minek irkálnak olyan topikba ami nem igazán az Ő ízlésüknek megfelelő témáról szól. -
Zavarj el, mert van véleményem... hihetetlen:) -
Jó akkor már csak egy kérdésem van : mit keresel itt ?
Egyrészt :ez továbbra is a Star Citizen topik ami az mmo része a játéknak. A single az a Squadron 42 lesz. ;)
Másrészt : egy mmo pont nem arról szól amit Te írtál , nincs eleje meg vége és ez így van jól. Ha nem tetszik...hát ez van .
-
Egyszerű. Játszottam kicsit SWG, Lineage, Guild Wars, WoW-al, stb, megadtam az esélyt a stílusnak és mind idegesítően unalmas időpocsékolás volt. A nagyságukból eredően mind kidolgozatlan, történet mentes, repetitív és csúnya is. Az Elder Scrolls Online-nak lehet adok majd egy esélyt, de őszintén szólva az sem mozgat igazán.
Az én teljesen szubjektív véleményem, hogy az MMO-k azoknak valók, akik nem találják a helyüket az életben:) Továbbá én szeretem, ha egy játéknak van eleje és vége, van története, tartalma, karaktere. Ezt eddig egyetlen általam próbált MMO sem tudta felmutatni. SWTOR-ban elvileg van valami ilyen, azt majd meglátom, ha ingyenes lesz.
Egyébként a sportjátékokat és az RTS-eket sem szeretem. -
Mindig előkerülnek ezek a viták ,de feleslegesek mert úgysem fogja egyik fél sem meggyőzni a másikat.
Mondjuk én a saját szemszögemből eltudom képzelni hogy xy játékot miért csak a single miatt szeretik. Mivel multiban teszem azt semmi esélyünk a jobbakkal szemben akkor az nem játék hogy felmegyünk netre mindig utolsó lenni.Ebben sosincs öröm.
Singlebe meg ugye mi vagyunk a császárok MINDIG!
MMOkat meg a f2peket én is gyülölöm de mese nincs lassan minden ilyen fizetős lesz és kihal a single player.
-
sztem nem az mmokat gyűlöli hanem a sok idiótát akivel összehozza a világ. Barátok és jó társaság nélkül tényleg szenvedés bármi,ami multiplayer :D -
Interstate 95 #52 Ha van története az más. Ennek a játéknak viszont valószínűleg nem lesz, hanem egy rakás megoldandó feladat, menj ide, menj oda, stb.
És most egy kicsit offolnák is, mert a hszed elejére is szeretnék válaszolni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezért van az hogy kijött a Forza Horizon, pár nap alatt kitolta mindenki a single küldetéseket, és ott van egy nagy online világ, és nem találják föl magukat az emberek. Erre én azt mondom hogy vicc. Persze megint kilyukadunk oda hogy a TDU, érdekes azzal évekig játszott a legtöbb ember aki megvette.
Viszont itt van ennél a hírnél egy érdekes hozzászólás.
Azt írja a csávó hogy "1x ha beléptem multi részébe. Egy autóverseny csak single-be jó." - Mivan ??? A single a büdös kúrva életbe nem fogja űberelni azt, amikor a haverokkal 5-6 órán keresztül cruiseoltunk akár bele tolódva az éjszakába, mert annyira jó volt ! Hagyjuk már ezt a kamu dumát ! Meg lehet nézni a videóimat, többszörösen megcáfolják azt, hogy egy MMOG singlebe jó ! A francokat jó ! Sőt, unalmas !
-
"gyűlölöm az MMO-kat" részvétem.
tudnám hogy lehet egy játék típust gyűlölni... -
amúgy a készítők bevalottam Privateer like gameplayt akarnak -
biztos tuti kis game lesz de én legszivesebben a videóban látott cirkáló parancsnoka lennék,indítanám a kis vadászokat,irányítanám a lövegeket,energiaelosztást,pajzsokat,mindezt fejlesztéssel,modulcserékkel,bázisépítésel :D A pénzkereső részt pedig úgy oldanám meg mint a x3 ban volt,automata kereskedőhajókkal , aszeroidabányászattal,solar power plant által gyártott energiacella eladással stb (tudom,tudom,szép álom :D ) -
Én speciel gyűlölöm az MMO-kat és vagyunk ezzel jó páran:) Az ingyenes SWTOR-t is azért várom, hogy végig tudjam játszani a történetszálat egyedül. -
Interstate 95 #47 Nem értem hogy az emberek miért vannak oda a singleért, egy GTA jó singleben, minden más szerintem online élvezhető a barátokkal. Vagy egy online világ ahol teszel veszel egyedül, de közbe még látod hogy mások is végzik a dolgukat körülötted, ergo jó érzés hogy nem vagy egyedül.
Amúgy örülök a hírnek, mindenképp várom a játékot.
-
klman #46 Aha értem ez így jól hangzik köszi. -
Feltételezem az MMO világában játszhatsz egyedül, lesz főküldetés és mellékküldetések. Tehát adott lesz egy MMO, amit játszhatsz offline is, némi plusszal illetve az online funkciók nélkül. Gondolom olyan lesz a single, mint a cég előző játéka, a Freelancer.