8019
-
TokraFan #404 Látványos, de remélem működni folg az Escape gomb, hogy ki lehessen hagyni ezt az állandó hajóba bemászós, indítós animációt, különben a hajamat fogom kitépni unalmamban...Már a videót nézve is unom, remélem csak az alpha verzióban kell ezt minden egyes elhalálozás után végigcsinálni... -
darkling #403 -
Akkor onnan volt ismerős a Bucser név.:) Most akár repülhetünk egy oldalon is!:) -
Telefonrol irtam es a 3. autokorrekt utan feladtam:)
Egyebkent tudom, hogy Drebil. Anno a Vo-102-vel meg kepeztelek titeket dogfightra talan (a 2000-es evek kozepen:)) -
Kösz a gyors válaszokat.
Egyébként nem "Debil":). Hanem Frenk Drebil a Nagyon különleges ügyosztály hadnagya után neveztem el magam, vállalva az esetleges élcelődést.:) (A csupasz pisztolyban már "Drebin" ként szerepel.)
Üdv: Drebil
-
Helló Debil;)
Hangar Modul csak vizslatni jó a hajókat, de nemsokára jön a dogfight modul is. -
Meg tudod nézni a hajód, bele tudsz mászni és van lehetőség fegyverek kipróbálására - néhányra - teszt bábukon. Meg tudsz rohangálni, kb. ennyire. -
Jó leszállást mindenkinek.
https://robertsspaceindustries.com/citizens/PX_Drebil
Megvettem egy ladikot és várom, hogy beinduljon a SC világ még nyáron gépet kell fejlesztenem (amúgy is tervben volt) de aztán szabad a pálya. A kérdésem az a hangár modul cucc amit le lehet tölteni mire jó tulajdonképpen? Jelenleg még 32bites a rendszerem ezért nem férek hozzá.
Üdv: Drebil -
TokraFan #396 Igen, köszönöm, ezeket nagyon várom...Bár legtöbb még fejlesztési fázisa elején jár. De ígéretesek nagyon. -
Akkor nem olvastál utána rendesen. :( A szóló rész az kampány űrszim. , nem sandbox . Az online része inkább lesz az.
Ha szóló sandboxra vágysz akkor inkább tudom ajánlani :
Elite: Dangerous
Space Engineers
Limit Theory
No Man's Sky -
TokraFan #394 A Wing Commander eléggé lineáris volt...Ha jól emlékszem. Én egy X3-hoz hasonló, csak lényegesen jobb sandbox szimet vizionáltam, de akkor ezek szerint tévesen... -
Single mód olyan lesz mint a Wing Commander vagy StarLancer. Hogy mennyire "arcade" az jó kérdés. -
TokraFan #392 Akkor ha jól értem, single módban nem lesz sandbox gameplay...
Vagy egyébként is alapvetően arcade és lineáris game lesz? -
Sqadron 42 : single kampány amit lehet multiban cooperative is tolni
Star Citizen : mmo de nem a szokványos megvalósításban és megjelenés után valamikor lesz saját futtatható/moddolható server is a tervek szerint ( bár erős a gyanúm hogy nem teljes funkcionalitású ). -
Micsu #390 lesz single is -
Ez most akkor MMO vagy lehet egyedül is játszani/saját szervert indítani? -
Vagy mégsem? Link nem működik, listában meg nincs benne.
Vannak viszont egyéb magyar klánok:
Liberum Arbitrium - Prohardver! fórum Star Citizen topikjából kinőtt csoportosulás, jelenleg a legnépesebb 30 fővel.
Renegade - Régebbi mindenféle játékkal foglalkozó baráti csoportosulás renegade-guild.org törzshellyel. Jelenleg 6 ember alkotja a SC csoportot.
ASTRUM - valami random szerepjátszó csoport akar lenni, hatan vannak eddig. -
Sotyka #387 Bocsánat, utána olvasva nem az első és egyetlen, de ettől függetlenül továbbra is él a klán :) -
Sotyka #386 Hello mindenkinek!
Nemrég megnyílt a klán rendszer úgyhogy úgy gondoltam létrehozom az első és eddig egyetlen magyar klánt, a magyar (leendő) Star Citizen játékosok összegyűjtésének érdekében.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/MAGYAR
Remélem sikerül egy nagy és jó közösséget összehozni :)
-
Susarc #385 én nemtudom installálni:P van valami manuál?:) -
működő hack hogy megnézhessed összes hajót mint régebben
-
Susarc #383 ezmi? -
radical #382 https://github.com/FinalStarfall/HangarShipViewer/releases/tag/0.4.1
köszi magamnak. -
radical #381 van most működő hack hogy megnézhessem összes hajót mint régebben? link pls. -
egy csomó rosszat én írtam be, jót tesz a brain-storming-nak, a bátortalanok is elő mernek állni az ötleteikkel így. pont erre van, most a szanálós szavazás, hogy csak a "tűrhetőknek" legyen esélye nyerni. -
Bhalage #379 sztem baratkozos vagyok, csak ujkent szembeutott a lista.
van rajta par vallalhatatlan nev, de ezt a tagok dolga eldonteni, kinek mi tetszik stb
en nem vagyok nagy nev-kitalalo, sorry). pedig jo lenne -
látom, könnyen barátkozó típus vagy... :P
gondolom házibuliba is úgy érkezel, hogy "fúú, hogy itt mindenki milyen randa!" XD -
Esetleg van valami jó ötleted névnek ? -
Bhalage #376 kivancsi leszek az org nevre, mert a lista valami iszonyu noob -
Bhalage #375 ja^^ köszi -
Ry0K3N #374 !ph
prohardver -
Bhalage #373 amugy mi az a PH? (bocsi:)) -
Ha esetleg van itt olyan, aki a PH-n lévő topikot nem követi és érez magában késztetést arra, hogy csatlakozzon hozzánk, az írja fel magát a szervezet táblázatunkba! -
SCHwat #371 Organisations
Nem lehet eleg koran kezdeni :) -
Van aki nem szokta nézni péntekenként WH-t ?
-
Susarc #369 gyertek gyertek! -
Susarc #368 18:00 pm -
Susarc #367 http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1 -
Azért az is igaz, hogy ha nem kapnák ezeket az ajándékokat a támogatásért cserébe akkor kevesebben fizetnének érte. -
Bhalage #365 elkepzelheto! de mindenki figyeljen oda maga az ilyenekre : )
más: ma este wingmans hangar o/