8019
  • Bucser
    Nem érdekel milyen ember. Játékok terén bizonyított. A piacon pedig mindkettő elfer.
  • TokraFan
    "Aki ismert CR élettörténetét az tudja hogy baromi makacs"

Ja, meg azt is, hogy iszonyú beképzelt és pénzéhes. Freelancer nem volt rossz, Wing Commanderek is elmentek szódával, de a WC movie-ba épp a saját önimádata miatt bukott bele egy hatalmasat.
    Braben lényegesen szerényebb és szimpatikusabb ember, semmi csilivili meg önsztárolás, csak halkan készíti a játékát ahogy kell.
  • Torzonborz
    B2P, megveszed aztán majd játszol ( SQ42 , PU ).
  • Micsu
    le van írva minden csomagnál hogy mit kapsz a pénzedért

a játékot mindegyiknél megkapod
  • Caterpillar
    Én is ezt gondoltam volna, de akinek mindkettő volt azt mondta, százszor jobb a sima.. Mondom én nem tudom, nekem x45 -van ráadásul egyedi önzsírozó csapágyas fém tengellyel...

Ha esetleg lehetne hozzá találni normális potikat, maga lenne az álom, sajnos azok elkoptak így 10 év után..
  • j0rmungandr
    Valaki magyarázza már el kérem nekem a fizetési modelljét a játéknak? 40 dollárért mit kapok?
  • Ubi™
    Igen, én is épp ezért kérdeztem, mert pl. a Pro joy tengelye fém, míg a sima műanyag és sokat kell kenni, hogy jól menjen. Jobbak az érintkezők is. Na mindegy, úgy is itt van az X-55. :-)
  • Torzonborz
    Nekem pont az ellenkezőjét mondták . Pro-ban több a fém cucc ,tartósabb és jobb az érzékelő is benne.Pár review-t néztem ott is ezt írták. Mindenesetre érdekes milyen ellentétes infók vannak néha. :D
  • Caterpillar
    Megbízhatatlan, a simához képest sokkal drágább, de fele annyit sem bír, ráadásul rengeteget vittek vissza gariban, mert gyárilag nem volt tuti... Legalábbis az ismerőseim között akinek volt, mindenki azt mondta a sima sokkal jobb, és olcsóbb is.

Személyesen nem tudom, én x45 -öt nyúzok!
  • Sith
    Ez most hogy jött ide...? :)
  • Ubi™
    Miért rakás trágya az x52 Pro?
  • dimre
    Én is aggódom a pénzedért:
    X52
  • Torzonborz
    Alapvetően az , a többi csak plusz amitől még inkább bele tudod magad élni a világba.

Már másik fórumon is írtam : nekem nincs kétségem afelől hogy ez meg lesz csinálva úgy ahogy elképzelték. Aki ismert CR élettörténetét az tudja hogy baromi makacs ilyen téren és mivel most a maga ura ezért nincs aki azt mondja hogy nem.
    Csak az idő és a pénz kérdéses.
  • FNightWalker
    Köszönöm, hogy helyettem is aggódsz a pénzemért.
  • Diopapa
    Mi még? :)
  • Susarc
    amiket olvastam róla,elméletileg ez nem csak egy űrhajó szimulátor lesz...
  • Micsu
    még a játék meg se jelent de páran már nagyon okosak, honnan tudod hogy az ígéretekből mi lesz megvalósítva? ezeket az okosságokat az area commanderből szűrted le?
  • Torzonborz
    "nagyon szép űrhajós szimulátor,de semmi több"

Ezt konkrétan annak szánják akkor mi is a probléma ?
  • Susarc
    nem fektettek bele túl nagy pénzeket azelőtt,hogy valami végleges képet kapnánk a játékról?

túl sok az ígéret.....,mert nekem egyelőre úgy tűnik itt csak repkedni meg lövöldözni lehet lehet maximum....esetleg mindenféle csúszkákkal meg grafikonokkal eladni-vásárolni....

úgy mégis egy "végtelen" univerzumban hogyan fogják megoldani az egyes bolygókon fellelhető látnivalók bejárhatóságát? a felfedezést?

nagyon szép űrhajós szimulátor,de semmi több.....illetve az a több amit ígértek még a kanyarban sincs, Óvatosan a költekezéssel :P
  • Volfram42
    Annyiból NEM Mass Effect. Ezt írtam. Igen nem TPS, nincs benne mágia hála az égnek és elvileg jóval szabadabb lesz a világ. Mivel nincs nagyon ilyen játék ezért nehéz is mihez hasonlítani. Legfeljebb a Dust 512-re hasonlít majd, gondolom, de azzal meg nem játszottam lévén, hogy konzol exkluzív ezért arról nem is alkothattam véleményt. Mondhattam volna, hogy battlafield, csak sci-fi és hajókra is lehet átszállni. Tényleg az FPS-ben volt hír róla, hogy lennének-e földi járművek? Ezeket akár szállítani is lehetne.
  • FNightWalker
    Amit mutattam az sima, nem?
  • Caterpillar
    Az a gázkar. :) Azzal tudod a sebességet szabályozni, valamint van rajta egy rakás gomb és tekerő meg ha jól rémlik egy csúszka valamint, egy pici egérként is használható pöcök. Egyébként jó választás az x52 (csak a sima, a Pro egy rakás trágya), szilikon zsír kell majd a joy tengelyének gazdagon, mert a műanyag-műanyagon csúszás elég gyorsan megöli egymást, ezen kívül tényleg jó választás!
  • FNightWalker
    Úgy döntöttem, hogy inkább
    rászánok 16.000FT-t pluszba, és megveszem ezt

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826102507

egy hülye kérdést fogok most feltenni, a Joystick mellett látható másik kar, azzal az LCD kijelzővel micsoda?
  • Caterpillar
    A Saitek joyok általában minden árkategóriában egész jók, szóval 10 körül nyugodtan nézhetsz olyat is, mellé nem fogsz vele.

Viszont amit a széthúzásról írsz... Én is a saját bőrömön tapasztaltam meg milyen is ez, 2 hónap után soha többé nem mentem magyar Corp közelébe az EvE -es éveim alatt.
    Valószínűleg, ha még élek mire ez aktuális lesz, nem fogom bánni, hogy nem magyarokkal vagyok körülvéve...
  • Diopapa
    Annyiból Mass Effect? A Mass Effect nézdahátam izé volt ez meg -mint írtad- FPS nézetes.. Nem lesz 3rd person, nem lesz rpg, de jah, tiszta Mass Effect.. :D

@59th LeFty: A "story mód" (Squadron 42) jön ki először...
  • FNightWalker
    Értem. Köszönöm a válaszokat.
    ÉN egy valami miatt aggódom, lesznek hajók amikhez kell 20-50 fős legénység.
    Na már most köztudott, hogy a MAGYAR JÁTÉKOSOK körében erősen jelen van a széthúzás, majdnem mindenki alapít magának egy klánt.
    Valahogy ITT ezt orvosolni kellene, és tapasztalt játékosoknak összefognia a kevésbé tapasztalt játékosokat. Biztos, hogy vannak itt olyanok, akik értenek a "vezetéshez"
    Bár ahogy elnézem a dátumokat ezen gondolkodni még nagyon korai.
    A másik, gondolkodom, hogy beszerzem egy joystickot. Nem nagyon van 20-30.000FT-m egy X52-esre úgy hogy ilyen max. 10.000FT-ért tudnék most venni.
    HA valaki tudna ajánlani egy jót (viszonylag jót, gondolom ebben az árkategóriában egyik sem hű de jó) annak megköszönném.
    Van most egy Ozone Rage ST "fülesem" de már kezd szétmálni, néztem egy újat
    Corsair Vengeance 1300 erről valaki tud valamit?

• Volfram42
    Igen egy élő univerzum lesz.
    Annyiból nem Mass Effect, hogy FPS lesz a játék. Lényegében lesz benne egy konkrét lövölde mód is. Földi harccal, hajóelfoglalással és egyebekkel.
    Itt van egy link ez mutatja a modulok állapotát.:Modulok.

Holnapra még egy milla meglesz szerintem.
  • 59th LeFty
    A Mass Effect-et keverd össze az EVE Online-al, illetvr az alábbi két játékkal. De hogy story mód mikor lesz... arra még várhatunk egy kicsit, úgy érzem :)
  • Diopapa
    Nem, inkább olyasmi mint a Freelancer vagy a Privateer.
  • FNightWalker
    Ha jól értesültem akkor
    itt a Star Citizenben egy teljesen bejárható "univerzumot" kapunk, leszállhatunk bolygókra és különböző interakciókat hajthatunk végre?
    Tehát olyasmi lesz ez az egész mint a Mass Effect?
  • Volfram42
    Ha jó lesz a balansz akkor bármelyikkel érdemes. Nekem az volt az elvem, hogy alulról akarok indulni, kicsit túl is léptem azzal, hogy fejlesztettem LN-re az aurórámat, de itt meg is állok. Majd a játékban szerzem meg a következő hajómat.
    Tudod az immerion a lényeg, amelyik jobban illik a várható stílusodhoz illetve a személyiségedhez azt válaszd. Ha nem tetszik egy egy modul azzal ne törődj, mert úgy is fejleszthető és személyre szabható lesz minden jármű.
  • FNightWalker
    melyik űrhajót érdemes*
  • FNightWalker
    Kezdőként melyik űrhajót lenne érdemes megvásárolni? (amivel lehet repülni)
    Max. 60 dollárt tudok rászánni.
  • Torzonborz
    Mivel az LN még nem repülhető ezért "tapasztalt" különbség még nincs.
    Ha az a 4 ájró nem vág földhöz akkor viszont inkább az LN-t vedd meg.
    Papíron mindenben jobb mint az MR.
  • Volfram42
    Itt vannak a különbségek:Aurora Reklám
    Én LN-t vettem nekem megérte. Elég jónak ígérkezik, viszont azt hiszem az LN-en nincs jump drive gyárila, de lehet rosszul emlékszem.
  • 59th LeFty
    Srácok, Aurora MR+ és Aurora LN között valaki tud mondani tapasztalt különbséget? Megéri az a +4 euro?
  • PiszkosFred
    Hat, addig is ha gondolod, a gog-on most meg kb. 17 oran keresztul a teljes Wing Commander szeria (1-5 + Academy + Armada), hozzacsapva Privateer (1-2) csak 10 dodo, extraval, win7 tamogatassal, stb. :)
  • FNightWalker
    Szóval nem mostanában.
    :)
  • Torzonborz
    Ja igen :D 2015 az , jó esetben Q2.
  • Diopapa
    SQ42-nél 2015 Q2-re gondolsz felteszem.