8019
  • Torzonborz
    Fórumozz normálisan, ha valamit behaluzol nem kell ám azzal telespammelni a topikot mint anno ph-n tetted. Vagy csinálj saját blogot, h te milyennek képzeled SC-t.
  • lonvard
    Azért engedd meg nekem, hogy valahol nyomathassam az agymenéseimet Star Citizennel kapcsolatban, jó? :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.29. 17:20:42
  • Torzonborz
    Persze, én meg a húsvéti nyuszi vagyok. Ugyan azt kezded itt is előadni poe mint ph-n, nyomatod az agymenésed pedig az elején még tök normális voltál.
  • lonvard
    Amúgy nem akarja valaki lebaszni Shedet, hogy na oké hogy a komplett citizencont átnyálazta értünk, na de az ATV-vel mi lesz??? :DD
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.29. 16:48:31
  • Torzonborz
    Ja most látom, hogy az a videó ki is maradt. Sebaj, betettem hsz-be :D
  • Diopapa
    Procgen city vagy bármi más helyett az inteles ssd-s baromságot adták ők is címnek...
  • lonvard
    Azér a kiemelt fejléc ütős:

"Megtartotta CitizenCon nevű saját rendezvényét a Star Citizen csapata Frankfurtban, ahol sok bejelentés mellett, több új videó is napvilágot látott. Azt is elárulták, hogy az Intel Optane SSD-k használói külön hajót kapnak majd."

:-D

Ja, az melyik videóban van amelyiken mutatják a belső terek generálását? A városgenerálás oké, azt a kvantum alatt magyarázzák, de mintha a belső terek generálása nem ott lenne.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.29. 16:37:50
  • lonvard
    Mass Effect 1-nél hittem el kb. két órára, hogy megcsinálták amit most a Star Citizenben fognak. Leszálltam a fő küldetésszálon a bolygóra, 2 órán keresztül küzdöttem, végül győzelem, felszálltam a Normandyra, és azt gondoltam, hogy baaaz, mennyi bolygó van, és mindegyik bejárható és lesz egy rakat küldetés, micsoda játék! Aztán kiderült, hogy csak néhány bolygón lehet leszállni olyan helyre, ami érdemes rá, a többin csak szép leírások, meg hát a java ugye lakhatatlan, emiatt csaknem nulla tartalom.Lényegében pofára estem. :D
  • Torzonborz
    Azért ők legalább többet írtak mint a gs meg a videókat is betették legalább.
  • TokraFan
    Hát azért ez....azt a k*rva Oh my gádzs! Elképesztő amit most mutattak. Főleg a procedurális city/planet generátortól esett le az állam. Mondjuk csak kb. 30 éve álmodozom arról, hogy ezt egyszer valaki ilyen minőségben meg tudja csinálni! Ahogy a belső tereket generálja, azon is dobtam egy hátast!
    Na szóval igen...inkabb legyen csak 100 rendszer ilyen minőségben megcsinálva, mint 4milliard úgy, ahogy az Elite-ben.
  • Diopapa
    GK-nál is megfogták a lényeget... :D
  • lonvard
    Valakivel összekeversz. Derek Smart, a becsületes nevem. A megtért.

Más:

Van olyan magyar gamer portál, ami érdemben lehozta a pénteki citizencont? Én nem találtam. Kb. olyan ez mintha Trump atombombát dobott volna Koreára, de nem mondták volna be a hírek. Ennyit a magyar gamerújság szerkesztésről.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.29. 15:23:42
  • Torzonborz
    bazmeg poe te vagy az? :(
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.10.29. 13:51:07
  • lonvard
    Azt az atmoszférát érdemss szerintem megteremteni, amiben ha kinn vagy az űrben, akkor nem érzed magad 100% biztonságban. De sosem. Egy űrállomáson sem. Az űrruhádban sem, amikor kicsattogsz a semmibe. Sci-fi játékok egyik alaphibája szerintem, hogy ha beszálltál egy űrhajóba, vagy űrsétát teszel, akkor fel sem merül benned, hogy valami elromlik, és akkor hirtelen vészhelyzet van. De egyébként minden adott a Star Citizenben ehhez, mert a hajóknak lesznek szerelhető moduljai, tehát ha űrharcban kilövik az oxigéngenerátort, akkor baj van. Szökik az oxigén, vörös fények, legénység maszkot kap, és mennek a kárelhárítók foltozni a lukat. Ugyanez az űrruhában is meglesz az oxigén fogyásával. Űrállomáson is elvárom, hogy legyenek váratlan helyzetek, amikor járvány tör ki, idegenek támadnak, meteoreső, és akkor egész szektorok menekülnek kifelé, és evakuációs helyzet. Mivel Chrissel egy rugóra jár az agyunk, ezek benne is lesznek, figyeljétek meg. :)
  • Bucser
    Jo szorakozast:) Csak 8 ora hosszu az egesz:D
  • TokraFan
    THX!
  • Torzonborz
    Itt a teljes broadcast.
  • Bucser
    A teljes prezentacio fent van a Star citizen youtube oldalan.

A paneleket meg szerintem vissza lehet nezni Twitchen. Idovel azok is felkerulnek.
    Utoljára szerkesztette: Bucser, 2017.10.29. 12:45:04
  • TokraFan
    Nincs ebből a videóból egy olyan verzió, ahol nem p*fázik bele folyamatosan egy youtuber? Hallgatnám amit a színpadon mondanak, de nem értem, mert egyfolytában mondják a magukét.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.10.29. 12:43:52
  • Bucser
    Nem varhatjuk el hogy az urutazas mindenapos letekor meg az urbe valo kijutas hatalmas riziko maradjon.

Raadasul ahogy sherpat jatszol (mert mondjuk csak egy aurorad van) azzal tudsz penzt szedni hogy a bolygo koruli truck stopbol viszed le a cuccot a bolygora.

A kovetkezo lepes a truck stoppok player kezbe adasa lesz szerintem.
  • lonvard
    Köszi. Tehát akkor lényegében azt csinálnak amit akarnak, ott tartunk. Ha lesz igény egy városnyi méretű kolónia kívül-belül szimulálására, akkor megcsinálják. ArcCorp meg olyan, mint egy univerzum. Tetszés szerint növelhető. Mindig rakhatnak hozzá egy kis fejlesztést, egy újabb negyedet megnyitva.
  • Bucser
    Bullshit focimvadasz szar cikk megint...

A Ravent meg lehet venni kulon is de ha veszel egy intel ssdt jon vele egy variantja a Ravennek.

Kb ugyanolyan mint az AMD never settle package volt a mustangal.
  • lonvard
    Persze hát a 3.0-t érdemes most megvárni, én se játszom vele addig. Mondjuk nem is tudnék, miután tönkrement a jobbik videokártyám. :D
  • ToxiMaxi
    Mondjuk szerintem nem lesz Kerbal space szerű az űrbe kijutás.

Szuper volt a prezentáció, tuti, hogy az eladások megint megugrottak. Én is elgondolkodtam rajta de még megvárom, amíg lesz egy olyan állapot, amiben lesz tartalom is és lesz mit csinálni. Arra kíváncsi leszek, hogy a városban repkedést, hogy oldják meg, mert ha nem lesz autópilóta, akkor a játékosok nem biztos, hogy úgy fognak viselkedni, ahogy azt szeretnék.

Mindenesetre, ha az SC kijön, akkor precedenst teremt sok területen. Pl.: ennyire aprólékosan egyetlen lövöldözős játék sincs kidolgozva és itt nem a grafikára gondolok.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.29. 10:27:49
  • lonvard
    Légkör magasságán valóban van mit csiszolni (prohardveres vita), én csak a Hurstonon kaptam fel a fejem, hogy kevéske. Csak 100%, hogy ezen még változtatnak. Ahogy a kvantumugrást értékessé tették azáltal, hogy percekig kell utazni, úgy a légkör elhagyását is össze fogják rakni szerintem. Légkör sűrűségétől függően szeretném ha ez is kihívás lenne, hogy ne legyen olyan egyértelmű, hogy csak felröppenünk, aztán megtoljuk a gázkart. Remegjen az az űrhajó, meg hangrobbanás meg minden hülyeség, és ha rossz szögben megyünk, kevés sebességgel csináljuk, akkor ne is sikerüljön.

Pioneer introjára tök fasza lenne egy magyar feliratot applikálni. Még angol se volt, így nehezen éltem bele magam.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.29. 08:47:03
  • Deviome
    Én ma pótoltam. Az állam még mindig keresem. :D

Gyerekek mi az a Pioneer INTRO?!!?!??!?!!?!? A grafika nem az igazi, DE AZ A MONDANDÓ ÉS A BESZÉD AHOGY BELE ÉLI MAGÁT!!! Zseniális az alkotás. A karakter mozgása. A szöveg. A hangszín!! Nem tudom megunni. már vagy 20x megnéztem és hihetetlen milyen részletes. Mind eközben gyönyörűen belebújtatták a holovetítést és nagyon pengén haladnak vele.Nem tudom magam túltenni rajta. :D
    Amikor meg jött a demo.... Nem hittem el. Itt ültem láttam, de nem hittem el! Erekcióm volt. Viccet félre téve volt egy ilyen fura érzésem. Mintha C64-ről átültél volna egy P4-es gépre és nyomnád a Carmageddon-t. Olyan érzés volt, hogy itt most valami elkezdődik. Egy új korszak ami a next gen.
    Épp mondtam is, hogy " Na ez a NEXT GEN!" Ha nextgen-ről jön fel a szó akkor az itt kezdődik.

Nagyon örülök, hogy az Intel-el karöltve vannak. És remélem, hogy még pár nagy céget maguk mellé tudnak állítani.

Nagyon bízok benne, hogy megvalósítják amit akarnak, mert ennek tényleg van értelme. Leszarom mekkora gép kell alá. Meg mi kell hozzá. Van még 6-7 évem, hogy összegyűjtsem rá! :D Szóval jöhet a Cryengines növényzet is srácok! Az I13 majd elviszi. Nincsen gond. :D

Nem tudom mi lesz a jövője, de eléggé összetett eddig. Remélem még összetettebb lesz a játék. Én nagyon akarom, hogy mi magunk csináljuk a hajót mint az EVE-ben. Meg jó lenne, ha a kereskedelem is velünk működne. Szerintem itt is meglenne az a napi 40K-60K játékos. Ha az EVE világa elvan, akkor ez az Univerzum is elbírja. Remélem a fent említett 2 dolog idővel tényleg Sandbox lesz.
    Én személy szerint szeretném, ha még részletesebb lenne a 2 vagy több legénységgel bíró hajó. Értem ez alatt a controll panelt. A kapitány tudná adni a powert meg az engine meg ilyesmi, de a másod, harmad pilóta szabályozhatná a fényeket ( kabin/helyiség, raktér, leszállás és repülőfények stb). Ajtók, zsilipek, raktér ajtók.

Már alig várom a 3.0-t. Meg a mining-ot! Ha az EVE-ben képes voltam 16 órát fúrni. Akkor itt ilyen körülmények között meg lesz a 30 óra is. xDD Jaaaajjj csak jönne máááár! :D

Torzonborz: Nem is kell bolygó méretű városok. Hisz ez az egész nem rég kezdődött el. ( ha jól értem ) Elvileg most fog elindulni a telepedés. Eddig csak az volt, hogy sok jumppoint lett, de ugye a letelepedés nehéz volt. Szóval Ha van olyan bolygó ahol semmi nincs. Az is tökéletes. Sandbox. Az kell a népnek. Majd mi megoldjuk. :D

Valaki nem tudja, hogy az Origin 600i zenéje elérhető-é valahol? Nagyon kéne jó minőségben.
  • Torzonborz
    Igen, pont ezt mutatták miközben quantumban repült az aurora. Nyilván nem kell egy teljes bolygó méretű várost megalkotni mert felesleges és viszi az erőforrást. De kisebb nagyobb város külső/belső tereit így baromi gyorsan létre tudják hozni ha már megcsinálták hozzá a modell készletet.
    Gyakorlatilag teljes progen gyártásra álltak át, bolygó, város, állomás, küldetés szinten.
    Sokszor mondták már, hogy ha meglesz ez meg az a tech akkor gyorsul a fejlesztés. Na ez most konkrétan tényleg sokat gyorsít.
  • Caliph
    jó kis leírás nehogy vegyek én is egy hajót :D nem,kibirom :D
  • lonvard
    "Megrajzolják a város kerületeinek határait, kijelölik, hogy milyen zónát szeretnének az adott helyekre, majd egy gombbal automatikusan kitöltik a fennmaradó helyeket boltokkal, épületekkel, stb. Beállítják a különböző kerületeket, üzleti negyedet, lakónegyedet, gyárnegyedet, stb., és ha megvan az elrendezés, akkor kész is a város. A rendszer menet közben be is népesíti azt."

Ööö, izé. Idáig azt gondoltam, hogy a leszállóhely közvetlen környezete van megtöltve tartalommal, mert nyilván nem csinálják meg a tartalmat a komplett bolygóhoz. Most ezek szerint képesek generálni egy bolygónyi méretű komplett várost lakossággal, mindennel?
  • Torzonborz
    CitizenCon 2947 | Összefoglaló
  • lonvard
    Ez az összes cikk a tegnapi napról? Gamestar megfogta a lényeget, látom. :D
  • lonvard
    Várjá, ez egy rendszeren belüli utazás volt két egymás mellett lévő bolygó között. Így 8 perc. :) A galaxisok közti féreglukazás az külön izgalmas lesz. Már látom magam előtt a prezentációt, amikor először láthatjuk, hogy egy constellation rendszert vált. Ott fogunk őrjöngeni a képernyő előtt, mint tegnap is. :D
  • lonvard
    8 perc? Lesz az sokkal több is! :D Űrutazás, tudod. :) Lesz egy carrackja az embernek, egyből ki fog jönni az előnye. Pilóta viszi a hajót automatán, az ember feláll a székből, kimegy a kantinba, eszik egyet, lötyög kicsit a legénységgel, aztán be a parancsnoki helységbe, levetkőzik, kis zuhany, utána visszatér, megnyitja a terminált, küld egy-két üzenetet, megnézi a híreket, olvasgat egy könyvet, aztán befekszik az ágyába, és ábrándozik a plafont bámulva, miközben hallgatja ahogy duruzsol a hajtómű.

Nem példa nélküli, Silent Hunter 3 tengeralattjárószimulátorban real time is lehetett utazni. Ha akartam, 2 hétig hajózhattam USA irányába az Atlanti óceánon. Időgyorsítással is hosszú percek voltak. Ez adta meg az értékét, mikor az ember az óceán közepén volt. Tudta, hogy messze van mindentől. Volt egy hangulata viharba keveredve, ködben, 2000 kilométerre a partoktól hánykolódni a sötétben. Na ezt majd megkaphatjuk ebben a játékban is.
  • Diopapa
    Pedig már 3 éve mondják, hogy ennyi ideig fog tartani. Én örülök, hogy nem ment el a causal irányba. Mivel elég kevés rendszer lesz SC-ben, ezért fontos, hogy a rendszeren belül sokáig tartson az út, különben az egész SC világban pillanatok alatt meg lehet jelenni egész flottákkal.
  • Torzonborz
    Shed csinálja a citcon összefoglalót, azt érdemesebb lesz elolvasni mint ezt az izét.
  • traz
    Final Fantasy 11ben gyakran fél órát utaztál egy mezei partiért. Eve onlineban egy költözésnél lazán letoltál egy-két órát egyhuzamban (akár többször is oda-vissza). Elite Dangerousban napokig utazol ha megcélzol egy távoli csillagrendszert (ahol egyébként nincs semmi, tök ugyanolyan mint a többi sokmilliárd). Nem értem, itt miért okozna problémát 8-10 percet utazni egy távoli rendszerbe, pláne hogy még értelme is van az utazásnak. Pl esetleg remek alkalom valakinek arra hogy megtámadjon. :D
  • Torzonborz
    Szerintem erre most nem feltétlen kell 1 évet várni.
    Ami ennek az előfeltétele az az új netkód és a backend erőforrás menedzsment. Ha ezek megvannak akkor lehet bővíteni a meglévő PU-t.
    Az új pecser meg sokat segít az egészen.
  • grebber
    Star Citizen - egy hajót csak akkor kaphatsz meg, ha Intel SSD-t veszel
  • Tirion
    2-3 perc oké! addig szerelgeted a hajót, controllokat futtatsz le stb. de 8-10 perc? comeon bro
  • Caliph
    hát remélem hogy a kvantumugrás idején változtatnak,értem én hogy időbe telik az utazás,de nyolc percig ne üljek már malmozva a gép előtt,az idő pénz már egy bizonyos kor fölött :D