8019
-
Pedig működik, nálad lehet vmi bibi. -
Dehogy vártam. Hogy azt játszam, mint tavaly? -
és megvártad míg leszedi? -
Sajnos ez még mindig kuka.
A 11,8 GB után elkezdett leszedni 16000+ fájlt, amire kiírt valami 25 GB-ot. -
Újabb kísérlet a játék telepítésére.
Most csak 1 darab kb. 11,8 GB-os fájlt szed le. -
lonvard #2968 Tudtam! Csak nem sejtettem. -
Diopapa #2967 Nincs PTU, live van... -
lonvard #2966 10002-es errorral dobálgat. Connection failed. Jó verziót próbálgatok? PTU 695052 -
lonvard #2965 Épp nézem a Blade Runner 2049-et, és ahogy kezdődik, hogy bóbiskolva repül a bolygó felett, úgy elkapott a Star Citizen érzés. Utána meg mikor megy vissza a városba és az meg olyan mint az ArcCorp, szintén.Simán el tudom képzelni, hogy egy-egy hosszabb kvantumugrásnál egyszerűen bealszom a pilótafülkében, vagy mondjuk bolygófelszín felett vadászva valami jelre automatára rakom, bámulom a tájat, aztán szintén elalszom, és riadóztat a fedélzeti számítógép, ha talált valamit. :) Veszek még 6-8 ramot, nem adom azért fel olyan könnyen, hogy ezzel a gyötrelmes 3.0-val én bolygóra szálljak! :) -
Érzésre single playert 2020 előtt tolhatjuk...a multi részét húzhatják a világvégéig az egy dekát nem érdekel :) -
2030-ban se lesz ebből semmi.. : D -
Amikor elinditod a launchert meg mindig elindit a hatterben egy Dos ablakot? (Ha igen akkor rossz launchered van) -
Letöltöttem a launchert és fél óra alatt elintézte magát aztán rendben ment minden. Semmi vacakolás.. persze az ismert fps problémák adottak voltak, de ennyi. -
Hiába működik, ha a játék el sem indul... -
Diopapa #2959 Az spec pont működik benne.. :D -
Engem is ez a bolygón landolás érdekelt volna a leginkább. Bár azért a többire is kíváncsi lettem volna. -
lonvard #2957 3.0 offline verziót valszeg megpróbálom azért, mert nagyon szeretnék landolni egy bolygón. Ezen kívül nem fogok játszani vele amíg azt nem mondjátok, hogy sikerült optimalizálni. Vagy legalábbis hogy már tűrhető. -
Úgyis törölni akartam, mert így túl kevés hely maradt az ssdn. -
Már akinek, voltak tegnap páran akik így csinálták és nem ment nekik :(
Nekik a clean install bejött, van akinek még az sem sajna. :( -
Eleg csak letolteni az uj launchert es automatikusan update-el. -
Új launcher kell 3.0-hoz, sztem egyszerűbb ha most leszedsz mindent (/appdata/local és roaming folderek alól is) és felteszed az új launchert. -
Diopapa #2952 Nem tudom, biztos jó az, gondolom ezt ajánlotta fel. Esetleg telepítsd fel.. -
Nem tudom, milyen új launcherről beszéltek.
Éjjel leszedtem azt, amit a régi ajánlott.
Rosszat ajánlott? Vagy van újabb a hajnali 1 körülinél? -
Diopapa #2950 Az új launcherrel próbáltad? -
Asszem ezt idénre hanyagolom. Lejött aminek le kellett jönnie, erre nem csatlakozott a szerverhez, bejelentkezési hibát dobott.
Logout-oltam a Launcher-ben, majd újra bejelentkezésnél megint egy 60 MB-os Manifest-et akart leszedni.
Nem vártam már meg.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.12.24. 13:01:19 -
Játszani? Nem, azt nem hiszem, a kínlódás most jobb kifejezés rá.
Tényleg nem tudom most ajánlani senkinek. Baromi sokat kell még javítani, hogy élvezhető legyen.
-
A klienst?
Az éjjel szedtem le a klienst, mert a régi már nem volt jó. Az éjjel elvileg leszedte az update-et is (11 GB), mert 23 GB letöltési forgalmam volt. Ami azt illeti, nem is tudom, mi lehetett az a másik 12 GB, mert én semmi mást nem szedtem le és a rendszer vinyóról sem hiányzott 4 GB-nál több. -
Szóval ezzel már mindenki játszhat? Tehát ha most megveszem a játékot, akkor rögtön tudok a 3.0-val játszani? -
Bakker, töltsd le a klienst aztán nézd meg. 
Bár igazából felesleges, baromi bugos és komoly performancia gondok vannak. :( -
Akkor ez mi?
-
De, tömörítve van 1 pak file-ba. -
Miről maradtam le?
Az éjjel itthagytam a gépet 11 GB leszedésére. 1 fájl.
Most még mindig Install gomb volt csak. Valami 50 MB után még 16 GB-ot le akar szedni. Majd 13900 fájl. Tömöríteni már ezek sem tudnak? -
JonasSandor #2941 3.0-kijött. -
Erről van szó. Ami kell az az optimalizáció, erről meg CitConon elég sokat beszéltek, ez még most hátravan.
Az interakció részen kell még finomítani mert az látszik, hogy néha problémás. A többi meg polírozás.
Ha belehúznak jövő karácsonyra ki is tudják adni, majd kiderül. -
Tökömet vártok, a lehetetlennel próbálkoznak. Nem kell vele foglalkozni, majd kialakul a játék, vagy nem. Pénzbe már odatette magát aki akarta, a többit meg majd az idő eldönti.
-
Az elején a hajó vezérlőtermében 2 emberke is hevesen nyomkodja a gépet amin ugyanaz van nincs változás.... remélem összejön újabb 160 milla még hátha egy rohadt giftre futja majd ide is...
Végignézve...Jól néz ki és ennyi..
Ha ez most itt tart akkor 2018-ban sem lesz single player game!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.23. 10:25:46 -
lonvard #2937 Amennyire fantasztikus volt az ArcCorp bemutatása, ezt annyira tragikusnak érzem. Nem merek beleolvasni mit kaptak ezért. A bemutatóra szánt verzió fps száma mennyi lehetett érzésre? 10-15? Ezt így nem szabadott volna, csak nyilván kényszerhelyzetben voltak, valamit be kellett mutatni. Hát tessék. Kevés élet volt benne, kevés interakció volt, a küldetés meg irgalmatlan hosszú amellett, hogy végig üresjárat. Mocskosul nem tartottak ott, hogy egy ilyen bemutatót kirakhassanak. Annyira sajnálom. Pár hónap és egy szoros, élménygazdag, jól futó verzióval lehet ismételni, de ez most karácsonyi ajándéknak egy ökölcsapás volt az álmaimba. :D -
traz #2936 -
Malibutomi #2935 nincs meg semmi optimalizacio.
aki elfogadhato FPS-t akar, annak SSD-re telepites es 16 GB ram..de van akinek ugy is szaggat (nekem nem :) ) -
lonvard #2934 Nekem még esélytelen. Caterpillar fülkéjébe beleültem irgalmatlan szaggatás közepette, végül crasheltem. Hiába, a holdra szállás nem egy sima dolog. :)

Nem, azt nem hiszem, a kínlódás most jobb kifejezés rá.