5
  • Lazarus
    #5
    A média szeretné elhitetni a nézőkkel hogy mindenki retardált így neked is azzá kell válnod ha érvényesülni akarsz az életben, úgy vettem észre a fiatalabb iskolás és gimis korosztálynál sajnos el is érték a céljukat.
  • FoodLFG
    #4
    ja igen, mert a képmutató, divatmajmoló birkákból álló való világ az sokkal jobb. :D
    Ha ilyen vagy és ilyenekkel lógsz, akkor már alapból faszagyerek vagy. Nevetséges. Nem mindenki kíváncsi az ilyesfajta nyomorékoskodásra, csak mondom. Úgyhogy talán nem csak az internetben van a hiba.
  • Ayma
    #3
    A lényegénél ragadtad meg a problémát:) De gforce9 hozzászólása is igaz.
  • Tetsuo
    #2
    A lenyeg a penz. A fuggoseg kielegitesevel is penzt lehet keresni meg annak gyogyitasaval is, az arrol szolo hirekkel is stb.
  • gforce9
    #1
    "Emellett az online játékokat és a közösségi hálózatokat működtetők figyelmét is fel kell hívni a problémára, őket is kötelezni kell arra, hogy a regisztrált tagjaikat tájékoztassák a lehetséges veszélyekről."

    Igeeeeen kötelezzétek őket arra, hoyg kiírják függőséget okozhat. Legalább annyi eredménye lesz mint az MS-en levert kötelező böngészőválasztásnak. Csak így tovább. Még több ilyen konstruktív ötletet. Talán ha nem minden második cikk arról szólna online és offline, hogy az IT az isten és a jövő és a következő messiás. Talán ha nem ezt verné bele az emberek fejébe a TV a rádió az online és offline sajtóés a benne megszólaló politikusok és szakemberek, lehet, hogy kevesebb ember lenne aki elmerül, ebben a modernkori baromságban. Sohasem hallottam még olyan nyilatkozatot, hogy "Az online világ nem ad enni". vagy "Az online világban nem lehetnek igazi barátaid" stb. A csapból is az folyik, hogy a kibertér lassan már a második otthonunk. Mostmeg elkezdenek csodálkozni, hogy némelyik ember ezt komolyan veszi? És azzal akarják a problémát kezelni, hogy egy online szerepló írja ki a weblapjára, hogy függőséget okozhat? Hát ehhez az okossághoz csak tapsolni tudok.