34
  • adampierson
    Szerintem is határozottan, jobb lenne úgy , ahogy mondod. Amúgy az előző hírnél engem is jól lehordtak amiért fikáztam a szerelését, mondván hogy: Pff... Erre még rájön a CGI. Az igazság azonban az, hogy még mindig, nem hiszem, hogy ez CGI-zve lesz. A hivatalos plakát, is inkább fekete cuccot sejtet kis piros "race" csíkokkal. :D

• boomsly
    A jobb keze miért is emberi?

Jha, mert ha "levágnák", ahogy az első részben tették, akkor az már 16+ felett menne el?
    Így kell "csillámpapírba taknyot" csomagolni. Lásd új Conan, a barbár c. riméket.
  • Zombee
    Az első rész alapmű, nehéz lesz méltó feldolgozást csinálni. Egy Robotzsaru 4 jobb lett volna mindenesetre, játszhatta volna újra Peter Weller is.
  • AZUL
    hát jah, a klasszikus régi, első az elég magasra tette a mércét... bár az újabb képeken azért kcisit jobban fest a fényes fekete, matt fekete, de a bádog az hiányzik... csinálhatták volna pl a fényes fekete részeket alu színnel, s máris ezerszer jobb lenne. én pl nagyon félek a film zenéjétől is, mert azis elég magasan van... mint mérce.
  • GaborT28
    Egyvalamit biztosan nem múlnak felül:
  • wolruf
    Igen, de ott ne látszódjon már semmi robotszerűség, elvégre már felesleges, nem vagyunk a 80-as években, hogy egy picit techno stílusa legyen mindenkinek. Lehetne a Terminator egy szép Barbie baba szerű nő (á'la T3), valamint a fiú valami nyálas fiúcska... Sőt, lehetne benne póni Terminator és egy aranyos kutya... Fluffy... Akkor legalább korlátozás nélkül kiadhatnák... Terminator visszajön a jövőből, Facebook profilok törlésével ellehetetleníti az életet. Szerintem jó alapsztori. IronRoboBatman után simánjó.
  • GaborT28
    Végül csak annyit fűznék hozzá; hogy ha ezt értékelni fogják a rajongók/mozinézők, akkor nyugodtan készítsenek egy Terminator remaket is.
  • wolruf
    Ez sem rossz :)

Valamint találtam egy oldalt egy rakat újabb képpel. Sírjunk vagy nevessünk?! :-/
    Itt lehet nézelődni
  • wolruf
    Legyen neked igazad :) Bár fura, hogy más ilyen jövőbatman nincs ott, csak ő :(
  • Bhalage
    akkor a kesztyuje CGI lesz?

amugy eredeti jobban tetszett :o(
  • GaborT28
    Én pont az ilyen "bakik" miatt nem tudom máig sem eldönteni, hogy tetszett-e a film vagy sem. Totál kétértékű.
  • Zombee
    A Robotzsaruban a rendőröknek teljesen hétköznapi felszerelésük volt.

GaborT28: Az nagyon gáz volt. Tetszett a Prometheus, de az öreg végig olyan fura volt nekem. A stáblistánál jöttem rá, hogy miért...
  • IMYke2.0.0.0
    Na, az még jó is lenne - tényleg.
    Mert ez a műbőr-szerkó minden, csak nem "robotzsarus".
  • Laza
    Gyerekek ... és mi van akkor, ha itt még NEM is robotzsaru, hanem ez a rendes rendőri öltözet? :D
    Majd ezután fogják még ledarálni :)
  • Etinger
    Tényleg nagyon Batman-es amúgy.
  • wolruf
    Ezt most találtam :) Remélem megjelenik :)
  • wolruf
    Ez az egész egyelőre kiábrándító. Szerintem a GaborT28 által linkelt képek is :( Ha ilyen lesz, az nem látványos annyira, mint lehetne... Bár még mindig jobb, mint a full fekete szárnyaszegett batman :-/
  • GaborT28
    Ridley Scott a Prometheusban a 45 éves Guy Pearce-t maszkíroztatta át egy kb 90éves öregemberré(Peter Weyland). Ezekután még meglepődtök?:D
  • Wittgen
    Meglátásom szerint ez a fickó nem kap CGI-t. Ha igen, akkor viszont gáz, hogy nem képesek egy jóféle jelmezt összetákolni, mint a régi '87-es filmnél.
  • Szefmester
    Ja és ha már CGI-vel adják rá a jelmezt, akkor ezt mégis mi a fenének vette fel? Ez jelenleg túl gagyin hat... olcsóbb lett volna egy kék vagy egy zöld testhez álló felpöttyözött szerkó amit a CGI-re használt rendszer könnyen felismer és örülnek neki az animátorok mert egyszerűen rá tudják majd húzni a modellt.
  • Szefmester
    Szóval a legközelebbi kosztümös lovagfilmben a páncélos lovagok ne beölözzenek majd hanem CGI-zzék rájuk a vértet? ne vicceljünk már...

Az első Robotzsarukban vajon miért tudták megoldani azt hogy legyártottak egy ?fémes hatású vagy fém? jelmezt amit ráadtak a fickóra?

Tudod hol lehetne értelmesen alkalmazni a CGI-t? A felvett rendes "vértezet" deformálódásánál... Máshol felesleges. Ez tipikusan egy olyan dolog hogy azt hiszik ettől csak olcsóbb meg jobb lesz. Hát egyik sem...
  • GaborT28
    Szekrény: létezik. Csak a kivitelezés más. De talán megtudod különböztetni a valódi díszletet/kelléket a CGI-től nem?
  • szekrény
    mivel, hogy még nem létezik ilyen robot technika honnan tudod mi az élethű, nalátod ....
  • GaborT28

• GaborT28
    Ha már ehhez is CGI kell, akkor gond van. 1977ben C-3PO-nak nem kellett CGI, mégis hiteles volt; robotzsarunak sem kellett 1987-ben és hiteles volt; sőt(!) a Terminator filmekben sem kellett CGI és hiteles volt....stbstbstb. Minél több az effekt; annál "hihetetlenebb" a karakter/film=felejtős.
  • nessboth
    Ez engem is paráztat...
  • Kferro
    Engem egy valami bizonytalanít el ettől a [i]"ez egy gumijelmez, erre még megy CGI"[i] dologtól: a ruhán nincsenek referenciapontként markerek. Az pedig az élethű animáláshoz szükséges.
  • Narxis
    Helyes, remélem ebben a sisak is benne van.
  • Zombee
    Ez egy gumijelmez, erre még megy CGI. A Robotzsarunak nem is emberi keze van, azt levágják. Persze nézhet ki gagyin a végeredmény is, de ez itt még nem az.
  • mg1992mg
    Na ugye, tudtam én. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenképp mennie kell rá valamilyen CGI-nek, mert tényleg ciki ez a műbőr ruházat.
  • nessboth
    Én kaptam egy nagy leb*szást itt a a múltkor, hogy erre a rucira még megy cgi-s díszítés.
    Egyébként ebben a formában tényleg nyomul a Batman és Crysis jelmezre...
  • mg1992mg
    http://www.feelthegames.us/wp-content/uploads/2012/09/crysis-nanosuit.jpg

Valahonnan ismerős volt ez az öltözék. :D

Hát figyelj Laza, nem látni, hogy miért ránt fegyvert, az igaz. :D Céloz, az is igaz. Lehet egy eléggé elcseszett pillanatban elkapott kép, és csak ezután jön az izgalom. :D Mellesleg a nő meg is ijedhetett akár ettől. :D
  • Laza
    "A képeken mindössze azt látni, hogy a robotzsaru valamiért fegyvert ránt és céloz, a járókelők pedig ezt észlelve pánikba esnek és menekülni kezdenek."

És ez hol látszik a képeken? Mert Én egy nőt látok, aki a szájához emeli a kezét és egy kicsit megroggyan, mindenki más csak áll zsebere dugott kézzel.

Szerintem meg az a csaj sem ijedt meg, csak a mellette álló barna kabátos barátnőjének (csak a keze lóg be) odasúgja, hogy: nézd milyen gagyi jelmeze van, full látszik hogy csak ruha :D