Ezúttal fegyveres fotó az új Robotzsaruról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Jha, mert ha "levágnák", ahogy az elsõ részben tették, akkor az már 16+ felett menne el?
Így kell "csillámpapírba taknyot" csomagolni. Lásd új Conan, a barbár c. riméket.
Valamint találtam egy oldalt egy rakat újabb képpel. Sírjunk vagy nevessünk?! :-/
Itt lehet nézelõdni
amugy eredeti jobban tetszett :o(
anti hero
GaborT28: Az nagyon gáz volt. Tetszett a Prometheus, de az öreg végig olyan fura volt nekem. A stáblistánál jöttem rá, hogy miért...
Mert ez a mûbõr-szerkó minden, csak nem "robotzsarus".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd ezután fogják még ledarálni 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az elsõ Robotzsarukban vajon miért tudták megoldani azt hogy legyártottak egy ?fémes hatású vagy fém? jelmezt amit ráadtak a fickóra?
Tudod hol lehetne értelmesen alkalmazni a CGI-t? A felvett rendes "vértezet" deformálódásánál... Máshol felesleges. Ez tipikusan egy olyan dolog hogy azt hiszik ettõl csak olcsóbb meg jobb lesz. Hát egyik sem...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként ebben a formában tényleg nyomul a Batman és Crysis jelmezre...
Valahonnan ismerõs volt ez az öltözék. 😄
Hát figyelj Laza, nem látni, hogy miért ránt fegyvert, az igaz. 😄 Céloz, az is igaz. Lehet egy eléggé elcseszett pillanatban elkapott kép, és csak ezután jön az izgalom. 😄 Mellesleg a nõ meg is ijedhetett akár ettõl. 😄
És ez hol látszik a képeken? Mert Én egy nõt látok, aki a szájához emeli a kezét és egy kicsit megroggyan, mindenki más csak áll zsebere dugott kézzel.
Szerintem meg az a csaj sem ijedt meg, csak a mellette álló barna kabátos barátnõjének (csak a keze lóg be) odasúgja, hogy: nézd milyen gagyi jelmeze van, full látszik hogy csak ruha 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**