Ezúttal fegyveres fotó az új Robotzsaruról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adampierson
Szerintem is határozottan, jobb lenne úgy , ahogy mondod. Amúgy az elõzõ hírnél engem is jól lehordtak amiért fikáztam a szerelését, mondván hogy: Pff... Erre még rájön a CGI. Az igazság azonban az, hogy még mindig, nem hiszem, hogy ez CGI-zve lesz. A hivatalos plakát, is inkább fekete cuccot sejtet kis piros "race" csíkokkal. 😄

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

A jobb keze miért is emberi?

Jha, mert ha "levágnák", ahogy az elsõ részben tették, akkor az már 16+ felett menne el?
Így kell "csillámpapírba taknyot" csomagolni. Lásd új Conan, a barbár c. riméket.
Zombee
Az elsõ rész alapmû, nehéz lesz méltó feldolgozást csinálni. Egy Robotzsaru 4 jobb lett volna mindenesetre, játszhatta volna újra Peter Weller is.

hát jah, a klasszikus régi, elsõ az elég magasra tette a mércét... bár az újabb képeken azért kcisit jobban fest a fényes fekete, matt fekete, de a bádog az hiányzik... csinálhatták volna pl a fényes fekete részeket alu színnel, s máris ezerszer jobb lenne. én pl nagyon félek a film zenéjétõl is, mert azis elég magasan van... mint mérce.
Egyvalamit biztosan nem múlnak felül:
Igen, de ott ne látszódjon már semmi robotszerûség, elvégre már felesleges, nem vagyunk a 80-as években, hogy egy picit techno stílusa legyen mindenkinek. Lehetne a Terminator egy szép Barbie baba szerû nõ (á'la T3), valamint a fiú valami nyálas fiúcska... Sõt, lehetne benne póni Terminator és egy aranyos kutya... Fluffy... Akkor legalább korlátozás nélkül kiadhatnák... Terminator visszajön a jövõbõl, Facebook profilok törlésével ellehetetleníti az életet. Szerintem jó alapsztori. IronRoboBatman után simánjó.
Végül csak annyit fûznék hozzá; hogy ha ezt értékelni fogják a rajongók/mozinézõk, akkor nyugodtan készítsenek egy Terminator remaket is.
Ez sem rossz 😊

Valamint találtam egy oldalt egy rakat újabb képpel. Sírjunk vagy nevessünk?! :-/
Itt lehet nézelõdni
Legyen neked igazad 😊 Bár fura, hogy más ilyen jövõbatman nincs ott, csak õ 😞
akkor a kesztyuje CGI lesz?

amugy eredeti jobban tetszett :o(

anti hero

Én pont az ilyen "bakik" miatt nem tudom máig sem eldönteni, hogy tetszett-e a film vagy sem. Totál kétértékû.
Zombee
A Robotzsaruban a rendõröknek teljesen hétköznapi felszerelésük volt.

GaborT28: Az nagyon gáz volt. Tetszett a Prometheus, de az öreg végig olyan fura volt nekem. A stáblistánál jöttem rá, hogy miért...

IMYke2.0.0.0
Na, az még jó is lenne - tényleg.
Mert ez a mûbõr-szerkó minden, csak nem "robotzsarus".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Gyerekek ... és mi van akkor, ha itt még NEM is robotzsaru, hanem ez a rendes rendõri öltözet? 😄
Majd ezután fogják még ledarálni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tényleg nagyon Batman-es amúgy.
Ezt most találtam 😊 Remélem megjelenik 😊
Ez az egész egyelõre kiábrándító. Szerintem a GaborT28 által linkelt képek is 😞 Ha ilyen lesz, az nem látványos annyira, mint lehetne... Bár még mindig jobb, mint a full fekete szárnyaszegett batman :-/
Ridley Scott a Prometheusban a 45 éves Guy Pearce-t maszkíroztatta át egy kb 90éves öregemberré(Peter Weyland). Ezekután még meglepõdtök?😄
Meglátásom szerint ez a fickó nem kap CGI-t. Ha igen, akkor viszont gáz, hogy nem képesek egy jóféle jelmezt összetákolni, mint a régi '87-es filmnél.
Ja és ha már CGI-vel adják rá a jelmezt, akkor ezt mégis mi a fenének vette fel? Ez jelenleg túl gagyin hat... olcsóbb lett volna egy kék vagy egy zöld testhez álló felpöttyözött szerkó amit a CGI-re használt rendszer könnyen felismer és örülnek neki az animátorok mert egyszerûen rá tudják majd húzni a modellt.
Szóval a legközelebbi kosztümös lovagfilmben a páncélos lovagok ne beölözzenek majd hanem CGI-zzék rájuk a vértet? ne vicceljünk már...

Az elsõ Robotzsarukban vajon miért tudták megoldani azt hogy legyártottak egy ?fémes hatású vagy fém? jelmezt amit ráadtak a fickóra?

Tudod hol lehetne értelmesen alkalmazni a CGI-t? A felvett rendes "vértezet" deformálódásánál... Máshol felesleges. Ez tipikusan egy olyan dolog hogy azt hiszik ettõl csak olcsóbb meg jobb lesz. Hát egyik sem...
Szekrény: létezik. Csak a kivitelezés más. De talán megtudod különböztetni a valódi díszletet/kelléket a CGI-tõl nem?
szekrény
mivel, hogy még nem létezik ilyen robot technika honnan tudod mi az élethû, nalátod ....

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Ha már ehhez is CGI kell, akkor gond van. 1977ben C-3PO-nak nem kellett CGI, mégis hiteles volt; robotzsarunak sem kellett 1987-ben és hiteles volt; sõt(!) a Terminator filmekben sem kellett CGI és hiteles volt....stbstbstb. Minél több az effekt; annál "hihetetlenebb" a karakter/film=felejtõs.
Ez engem is paráztat...
Engem egy valami bizonytalanít el ettõl a "ez egy gumijelmez, erre még megy CGI" dologtól: a ruhán nincsenek referenciapontként markerek. Az pedig az élethû animáláshoz szükséges.

Narxis
Helyes, remélem ebben a sisak is benne van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zombee
Ez egy gumijelmez, erre még megy CGI. A Robotzsarunak nem is emberi keze van, azt levágják. Persze nézhet ki gagyin a végeredmény is, de ez itt még nem az.

Na ugye, tudtam én. 😄
IMYke2.0.0.0
Mindenképp mennie kell rá valamilyen CGI-nek, mert tényleg ciki ez a mûbõr ruházat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én kaptam egy nagy leb*szást itt a a múltkor, hogy erre a rucira még megy cgi-s díszítés.
Egyébként ebben a formában tényleg nyomul a Batman és Crysis jelmezre...
http://www.feelthegames.us/wp-content/uploads/2012/09/crysis-nanosuit.jpg

Valahonnan ismerõs volt ez az öltözék. 😄

Hát figyelj Laza, nem látni, hogy miért ránt fegyvert, az igaz. 😄 Céloz, az is igaz. Lehet egy eléggé elcseszett pillanatban elkapott kép, és csak ezután jön az izgalom. 😄 Mellesleg a nõ meg is ijedhetett akár ettõl. 😄
Laza
"A képeken mindössze azt látni, hogy a robotzsaru valamiért fegyvert ránt és céloz, a járókelõk pedig ezt észlelve pánikba esnek és menekülni kezdenek."

És ez hol látszik a képeken? Mert Én egy nõt látok, aki a szájához emeli a kezét és egy kicsit megroggyan, mindenki más csak áll zsebere dugott kézzel.

Szerintem meg az a csaj sem ijedt meg, csak a mellette álló barna kabátos barátnõjének (csak a keze lóg be) odasúgja, hogy: nézd milyen gagyi jelmeze van, full látszik hogy csak ruha 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**