Lejárató kampány a World of WarCraft miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a baloldal képes még ez alá is süllyedni ... áldott tehetség 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://index.hu/kulfold/2012/10/09/az_evolucio_csupan_pokoli_hazugsag/
Még szerencse, hogy nem a Super Marioval játszik. Mi lenne, ha kiderülne róla, hogy a békeszeretõ, demokrata képviselõnõ szabadidejében kedves kis állatokat tapos halálra meg lefejel minden téglafalat, mert azt hiszi, hogy pénz van benne...
az nem begyöpösödött aki leszedi a keresztvizet egy jelöltrõl csak azért mert PC-s játékkal mer játszani?
Még mindig jobbak mint a begyöpösödött liberobolsevikok.
Ja, akik ráadásul általánosítanak meg elõítélnek is. A köcsögök!
Mindenhol a bigott, idejétmúlt, elõítéletes emberek számítanak jobboldalnak...
Ilyenek a republikánusok, bigott, idejétmúlt, elõítéletes emberek. És ott õk számítanak a jobboldalnak...
így igazából egyáltalán picsáért hírértékû ez
vagy az átlag ember naiv balfasz, hogy elvárja, hogy makulátlan és lejárathatatlan politikusok képviseljék (lejárathatatlan ember nem létezik, két ember tisztasága fõként abban különbözik, hogy fûzõdik-e érdek a lejáratásához vagy sem)
vagy saját maguk szivárogtatták ki ezt az infót, mert így barátibb és emberközelibb lesz a politikusnõ és kap némi extra szimpátiát
vagy az átlag ember naiv balfasz, hogy elvárja, hogy makulátlan és lejárathatatlan politikusok képviseljék (lejárathatatlan ember nem létezik, két ember tisztasága fõként abban különbözik, hogy fûzõdik-e érdek a lejáratásához vagy sem)
vagy saját maguk szivárogtatták ki ezt az infót, mert így barátibb és emberközelibb lesz a politikusnõ és kap némi extra szimpátiát
Warlocks are enemies of God! Stupids are OK
Ha én kinti szavazó lennék, biztos, hogy rá szavaznék. Szerintem sokan mások is, ez a legidiótább ellenkampány, amit eddig láttam. A politikusok szeretnek úgy tetszelegni, hogy "egy vagyok én is közületek, egy tök átlagos ember, aki ugyanúgy él, dolgoz, szórakozik, mint ti, és ezért látom is a problémáitokat", úgyhogy most a republikánusok csináltak neki egy kis ingyenkampányt. Hajrá Colleen!
Lehet, h néhány idiótánál elérik ezzel a céljukat, de ha az amerikaiak 65%-a valóban játszik valamilyen játékkal, akkor valószínûleg ezeknek az embereknek a nagy részénél pont ellentétes hatást érnek el.
Ha csak ennyit tudnak ellene felhozni, akkor lehet, hogy az ellenkezõ hatást érik el 😄