14
-
#14 1 milliárd légy nem tévedhet. -
#13 billió, az angol billion a magyarban milliárd, a trillion a billió. -
BalMat #12 "Ti mind egyéniségek vagytok!" -
Meridian #11 Ez egy felhívás volt a SPAM robotoknak, hogy tolják neked a SPAM-et számolalatlanul...? -
KMD #10 ha valami nem lenne tiszta, tájékoztató: [email protected] -
KMD #9 ha csak 1 cseppet visszaosztana, milyen haszon lenne belőle... van, ki megteszi...
http://ln0250.iwowwe.com/ -
#8 trillió -
#7 "Hihetetlen dolog egymilliárd embernek segíteni"
"mivel minden cég szeretné megszerezni azt a tudást, hogy kinek kik a barátai" - fejtette ki az üzletember. A közösségi portál azért harcol, hogy gyorsabban növelje a bevételeit."
Pf, kicsit a kettő üti egymást ...
A cégek csak ne akarják megszerezni, kik a barátaim. Ezért is, ugyan van fbuk profilom, de csak 1-2 ember van rajta, és egyikkel sem tartom ott a kapcsolatot ... max nyereményjátékokhoz szoktam használni havi 1x :D -
#6 Vagyis, magyarul 1,13 billio tetszik. -
#5 "Over 1.13 trillion likes since launch" -
#4 Hát ja, akkor minden felhasználóra 1,13 lájk esne. Én ugyan nem szoktam lájkolni, de még én is legalább 8x lenyomtam a like-gombot a lassan 4 év alatt, amióta fent vagyok. -
Grodt #3 Legalább akkor írnál reális számokat... Az biztos, h rengeteg regisztráció hamis. De akkor is legalább 800 milla lehet valós.
Egyébként a lák gombot nehogy már csak 1,13 milliárdszor használják. a 113 milliárd reálisabb. -
zolis #2 "Egymilliárd regisztrált tagja van a Facebooknak"
Amiből 990 000 000 nem létező személy, hanem egyesület, csoportosulás, vállalkozás vagy csak kamu regisztráció. -
#1 "Hihetetlen dolog egymilliárd embernek segíteni, ez alázattal tölt el és olyasmi, amire az életemben a legbüszkébb vagyok"
Alázat!Ezt a süket szöveget!