Cenzorok áldozata az új Assassin's Creed 3 trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még szép hogy nem hiszen õk voltak a GONOSZAK! :)
Az AC III-ban majd az amerikai katonákat zombikkal helyettesítik, így azokat lelkiismeret furdalás nélkül lehet majd irtani.
Az AC III-ban majd az amerikai katonákat zombikkal helyettesítik, így azokat lelkiismeret furdalás nélkül lehet majd irtani.
Igazából itt máris értelmét veszti a dolog, mivel a függetlenségi háború idején a brit korona alattvalói küzdöttek egymással, amerikai katona egy sem halt meg. :)
Nem szivesen látnák XDDDDDDD
Apró kérdés... A függetlenségi háborúban... nem egymást ölték halomra?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Apró kérdés... A függetlenségi háborúban... nem egymást ölték halomra?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi meg temethetjük a jelenünket és a jövõnket, de ettõl még ez egy faszság. A játék, ha nem is valós történetet mesél el, de valós történelmi korban és helyszínen játszódik, amikor elõfordult az ilyesmi. Gondolom, ha indiánt ölnének a trailerben, senki sem szólna érte.
Ugyanolyan faszság, mint az, hogy Németországban 2. világháborús játékokban nem jelenik meg horogkereszt. De legalább német katonák leöléséért nem szól senki.
Ugyanolyan faszság, mint az, hogy Németországban 2. világháborús játékokban nem jelenik meg horogkereszt. De legalább német katonák leöléséért nem szól senki.
nem értem a felháborodást. ha amerikai lennék, már magyarországra költöztem volna és elásnám a múltam :SS